BMX RACING "TOR" ????????
bułka weź nie pieprz, że xtream sports u nas ruszyły z miejsca. co ty wygadujesz. człowieku jak zaczynasz gdzieś skakać to sie patrzą na ciebie jak na debila i samobójce. czy nie jest tak?? rząd i nikt inny nas nie akceptuje. i bardzo wątpie, że mimo wszystko, że bmx racing stał się dyscypliną olimpijską to rząd polski lub inne organizacje przeznaczą jakieś środki na rozwój tego sportu. przecież nasi ukochani posłowie muszą mieć benzynę dla oszczędnego v8.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
cocot: watpie zeby to cos zmienilo OGOLNIE, moze beda jakies jednostkowe sytuacje gdzie ktos da kase (ale i tak raczej ktos prywatny nie wladza). wiem ze tak to powiem z autopsji ;) moja siostra byla w skaldzie na olimpiade w zeglarstwie (wiec sport juz dosc stary a i przeciez w polsce jakies sukcesy byly: zloto Kuśnierewicza w atlancie na olimpiadzie i inne takie) i bylo *** a nie kasa .... kasy nie bylo nawet na wszytskie zgrupowania i zawody, a o nowym sprzecie czy cus nawet nie bylo mowy :/ a przypominam ze tu chodzilo o druzyne ktora miala jechac na olimpiade :/
niah, niah, niah .... +1 =]
jednak mysle ze mimo wszystko zamiast narzekac, bo jak jest to kazdy wie, powinnismy z wlasnej inicjatywy zaczac dzialac, zalatwiac uklady najlepiej np. z MOSiR ami albo tym podobnymi osrodkami,
argument ze bmx jest na olimpiadzie nie jest argumentem decydujacym ale na pewno zmienia duzo, te wspomniane dziadki, od ktorych wszystko zalezy patrza przynajmniej inaczej na to wszystko
ja dzialam przy wspolpracy z MOSiRem i torunskim klubem motorowym ktory udzielil zajebisty teren, trezba znalezc sponsorów na budowe i to wszystko,
nie wiem do konca jaki stosunek do budowy ma pzkol, ktory powinien czuc sie zobowiazany do dotacji takich inicjatyw, dopiero sie zglosze do nich a wtedy zobaczymy, jednak znajac rozne opowiesci m.in z Veil w Colorado jak to stolkowicze z pzkolu wydawali kase przeznaczona dla zawodnikow, nie wiem czy i tu tak nie bedzie, jak to mowia pozyjemy zobaczymy
narzekajac nic nowego nie wnosicie do tej sprawy, kazdy wie jak jest w Polsce, trzeba szukac pozytywnych aspektów bmx i argumentowac je przed działaczami, i tak powoli cos sie zmieni jestem przekonany, trzeba chciec
a jak ktos mowi ze nie lubi bmx tylko 4X to znaczy ze sie nie zna bo bmx to punkt wyjsciowy do 4X DH czy nawet MX, wszyscy czescy wymiatacze maja tło bmxowe dlatego m.in. tak jezdza teraz, dluga historia.....
Tyrannosaurus Hives
argument ze bmx jest na olimpiadzie nie jest argumentem decydujacym ale na pewno zmienia duzo, te wspomniane dziadki, od ktorych wszystko zalezy patrza przynajmniej inaczej na to wszystko
ja dzialam przy wspolpracy z MOSiRem i torunskim klubem motorowym ktory udzielil zajebisty teren, trezba znalezc sponsorów na budowe i to wszystko,
nie wiem do konca jaki stosunek do budowy ma pzkol, ktory powinien czuc sie zobowiazany do dotacji takich inicjatyw, dopiero sie zglosze do nich a wtedy zobaczymy, jednak znajac rozne opowiesci m.in z Veil w Colorado jak to stolkowicze z pzkolu wydawali kase przeznaczona dla zawodnikow, nie wiem czy i tu tak nie bedzie, jak to mowia pozyjemy zobaczymy
narzekajac nic nowego nie wnosicie do tej sprawy, kazdy wie jak jest w Polsce, trzeba szukac pozytywnych aspektów bmx i argumentowac je przed działaczami, i tak powoli cos sie zmieni jestem przekonany, trzeba chciec
a jak ktos mowi ze nie lubi bmx tylko 4X to znaczy ze sie nie zna bo bmx to punkt wyjsciowy do 4X DH czy nawet MX, wszyscy czescy wymiatacze maja tło bmxowe dlatego m.in. tak jezdza teraz, dluga historia.....
Tyrannosaurus Hives
[url=http://www.drozdowicz.com]drozdowiczdotcom[/url]