dangerous mike 3.0 a fr?
dangerous mike 3.0 a fr?
Witam co sądzicie o tej ramce?Czy dobrze będzie siesprawować z 2pólką w fr?Jaka wejdzie opona w kole 26"?Bo mam 2.6 i nie chce zmieniać.I za ile można wyrważ używke w bardzo dobrym albo idealnym stanie?
lepiej pozbieraj kaske i za 3200 łykaj dm fr4 (znacznie poprawiona wada w stosunku do poprzednich - mocowanie dampera oraz łatwiejszy dostęp do śrubek kasujących luzy na zawiasie) w secie z Boxxerkiem, cena bardzo dobra.
P.S. Jedyne co może budzić zastrzeżenie to sztywność wachacza tylnego.
Śmigałem na FR3.0 i nie polecam ładowac do nich Monsterów 2003 wzwyż bo mojej sie to nie spodobało ;P i nokii'ego też nie. A z Boxxerem czy Juniorem bardzo przyjemnie.
Miałem 26" z oponą Marzocchi 2.6 - było ok. Przy 230mm damperze nie polecam wsadzać 26" bo potrafiło dobijać o rame czy siodło, w fr4 jest już tylko 210mm damper
Ale mimo wszystko naprawde coś w tym jest że z 24" z tyłu na tej ramce się lepiej śmiga.
P.S. Jedyne co może budzić zastrzeżenie to sztywność wachacza tylnego.
Śmigałem na FR3.0 i nie polecam ładowac do nich Monsterów 2003 wzwyż bo mojej sie to nie spodobało ;P i nokii'ego też nie. A z Boxxerem czy Juniorem bardzo przyjemnie.
Miałem 26" z oponą Marzocchi 2.6 - było ok. Przy 230mm damperze nie polecam wsadzać 26" bo potrafiło dobijać o rame czy siodło, w fr4 jest już tylko 210mm damper
Ale mimo wszystko naprawde coś w tym jest że z 24" z tyłu na tej ramce się lepiej śmiga.