CLOROPHILLA ma ktos ??
-
- Kontakt:
no dzisiaj około 17:30 pojawią sie linki do filmu na forum www.nobraketeam.fora.pl
-
- Kontakt:
To ja moze napisze w imieniu czakipl - film zostal juz wrzucony na NBT ( www.nobraketeam.fora.pl ).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ziomki z Opachee team kręca filmy dla przyjemnosci nie dla kasy sa ustawieni. Smigaja na rowerach bo lubia a sztuki filmowej ucza sie sami na wlasnych bledach i trzeba przyznac ze jezeli sami sie uczyli to dobrzy są. A wiecie co naprawde w nich lubie, oni nie gonia vanderhamów straitów i reszty smigaja dla zabawy bo lubia i ciesza sie z tego co robia.
Filmik ma fajny klimat. freeride w czystym wydaniu, ale spodziewalem sie czegos wiecej. Fajne ujecia, bardzo fajne miejscowki, dobra jazda ale brakuje akcji, ktore by sie zapamietalo na zawsze, ktore wbily by sie w pamiec pod tytulem Clorophilla. Co nie zmienia faktu ze filmik warto zobaczyc.
www.gkkg.pl
-
- Kontakt:
Ten fim to poezja wolności roweru. W tym celu wymyslono ciżke zabawki by cieszyć się urokiem przyrody, jak dla mnie to jest nowatorskie zastosowanie muzyki poważnej w FR. FR to własnie wolność i poezja, a tu nie miejsce na alanakę w stylu Punk Rock.
Moim zdaniem najbardziej klimaryczny film ostanich lat. Wysłałem maila do autorów niech się cieszą bo brawa się im należą i BASTA.
PS. Czy zaóważyliście, że wiekszośc scen to jeżdzi ojciec s synem - cóż chceć więcej !!!
Apropo eMula, to nie ma problemu, jest wiele źródeł i dobry transfer - załadowałem przez popołudnie ale i tak pewnie kupie wersję na DVD, bo to można oglądać wiele razy!
Moim zdaniem najbardziej klimaryczny film ostanich lat. Wysłałem maila do autorów niech się cieszą bo brawa się im należą i BASTA.
PS. Czy zaóważyliście, że wiekszośc scen to jeżdzi ojciec s synem - cóż chceć więcej !!!
Apropo eMula, to nie ma problemu, jest wiele źródeł i dobry transfer - załadowałem przez popołudnie ale i tak pewnie kupie wersję na DVD, bo to można oglądać wiele razy!
film jest nieslycanie klimatyczny. troche podobny do roama, choc jeszcze spokojnieszy i sielankowy - moze nie koniecznie tak wyrafinowany pod wzgledem zdjec, ale dla wszystkich, ktorzy lubia odskocznie od mega-wielkich-akcji polaczonych z rozowo-plastikowymi obrazkami dzisiejszego lifestylu bogatych bikerow, film ten jest wybitnie godny polecenia.
film jest nieslycanie klimatyczny. troche podobny do roama, choc jeszcze spokojnieszy i sielankowy - moze nie koniecznie tak wyrafinowany pod wzgledem zdjec, ale dla wszystkich, ktorzy lubia odskocznie od mega-wielkich-akcji polaczonych z rozowo-plastikowymi obrazkami dzisiejszego lifestylu bogatych bikerow, film ten jest wybitnie godny polecenia.