stinky jest juz nie do kupienia w tym roku w polsce, chyba ze ktos ci sprowadzi inna droga niz ************ skiteam, albo gdzies sam znajdziesz (allegro itp.) z reszta topiki o tosie juz byly- ktos mowil ze pare sztuk peklo w tym roku-poszukaj
- osobiscie - tosa dla mnie nie wyglada zbyt wytrzymalo( tylny wahacz) - no ale niech sie wlasciciele wypowiedza
././././ no ladnie ladnie...polamane toua inu...ma ktos jakies foto...bo osobiscie mi sie nie chce wiezyc ze " tosie kumpel miał i juz ja połamał po jednym wyższym skoku"...ale nie twierze ze klamiesz, ale tak jak mowie fotosy chetnie zobacze [jeszcze moze powiec co takiego kumpel twoj polamal...moze hak Przerzutki ?? :P]
sam mam tose i fakt ze narazie jej nie katowalem nigdzie i co do wytrzylalosci nie bede tu sie wypowiadal [mi narazie pasuje], co do walacza to tez mi wygladal na wiotki [na fotach]...ale jest dostyc "potezny"...kona jest kultowa i to jej jedyna przewaga nad DC jak dla mnie
a jesli chodzi o foty to nawet ten kumpel nie ma bo nie robił chiba!!!on od samego poczatku miał coś z ta rama ze nie pasował mu z tyłu wachacz, i wymienili mu na gwarancji tez, i bylo dobrze ale.... nie do końca dobrze bo go połamał..:(:(:(
sorki Kicaj nie zauważyłem twojego pytania"Z czego skakał":P:P:P!!! otóż skok był niezbyt wysoki bo zaledwie może niecałe 2 metry ale tosia to poczuła iiiiiii...............dead:(
wow tosia z dwoch metrow dead?? no nie mowcie :| to juz moj point przypadkowy drop na plskie kolo 1,70 wytrzymal i nic mu nie jest.. dopoki nie zobacze zdjecia to nie uwierze :( a jesli to prawda to ... bierz dangrous mika fr 2,0 ^^ :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
wahacz jeszcze ujdzie- ale to cos co laczy rame z wahaczem powodujac jego podroz po pionie nie kole wyglada bardzo wiotko, co do smierdziela- tu jest wahacz jak w motocyklu, polamac go to bylby wyczyn, moze na zdjeciach nie widac dobrze ale jest o wiele grubszy niz w tosie