Jump czy Street?

SuperKoń
Kontakt:

Jump czy Street?

Post autor: SuperKoń »

tak jak w temacie składam rower i mam możliwość posiąścia ramek Destroyer Street i Jump którą bedzie mi lepiej w dircie i lekkim fr (chce kolko 26 przód i 24 tył) dziex za odp...
Let's ride and don't stop flying again...
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

SuperKoń hmm nie mieszaj kol wez albo 2x 26 albo 2x 24. Co do ramek lepszy jest street. Moze tlyko pryzpadek, ale street byl lepiej wykonany od 3 jumpow ktore mialem. Poza tym ma fajniejsze geo.
Ssij pento
Michal_Swaj
Kontakt:

Post autor: Michal_Swaj »

jump tez ma fajne geo jest pod 26 i 24 cali. Jumpy z 2006 sa lepiej zrobione i mocniejsze wiecej wspawek a street to niewiem bo nie miałem ale prawie niczym sie nie rózni tylko tylnym trójkatem jest krószy i ma inaczej zrobione haki
www.tnij.org/moje_aukcjeallegro
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

Street będzie za krótki do FR. Rura górna i dolna sąstrasznie krótkie, mi sie na nim jeździ jak na większym bmx'ie. za to Jump będzie idealny. sam mam i jeżdze dirt/lekki FR i jest wyśmienicie. tylko amorek żeby miał koło 100mm skoku bo jak mniej to sie troszke geo jebie
www.roztocze.yoyo.pl
Sulring
Kontakt:

mAcieKz przedni trojakt jest dluzszy niz w np pussy. Wiec jak na pussy mozna leki fr to na destro tez. Na fr odsuwaszk olo w tyl i masz fajny bike. Co dotego, ze ktos napisal, ze ise nie rozni niczym oj rozni sie i to sporo. Bo ma rozne widly rozny torjkat inny kat glowki. Noi podkreslam, ze ja w sumei jezdizlem fr na streecie tez ;] PZdr.
Ssij pento
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

Sulringtak czy inaczej ja bym wolal jezdzic w FR/dirt na Jumpie... mialem ta ramke i wysmienicie nadaje sie dotego, street jest spoko ale wydaje mi sie ze jump spisze sie lepiej
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Sulring
Kontakt:

lankru zakldam, zek oles piszacy, ze chce jezdzic dirt/street i czasem lekki fr. Bedzie uzywac tej ramy czesciej do streetu i dirtu. A na fr wyskoczy od czasu od czasu. A wtedy street jest znacznie lepszy wiem co mowie bo mialem obie ramy :]
Ssij pento
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

mysle, ze dla ciebie odpowiedniejszy bylby jump. do streetu i dirtu jest bardzo fajny, a w fr bedzie sporo stabilniejszy od streeta.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
ODPOWIEDZ