Siemka. Piszę w sprawie złożenia roweru dla początkującego w cenie ok. 2000 zł. Jedyne na czym mi zaleźy to rama hardtailowa np: Prodigy Johnny Bravo. Doradźcie mi jakie części wybrać, aby rower mi sie nie rozleciał po 1 sezonie, ale żeby był dobry dla początkującego.
tak na dobra sprawe to nowy rower za 2k na ktorym pojezdisz troche mocniej nie ma szans przetrzymac sezonu. sam wiem bo tak miałem. po 1 sezonie polecialy koła, amor.....za 2k lepiej kup uzywke ktora ma przetestowane juz czesci
Johnyk ramke johny bravo albo uzywany dragstar i uzywany junior. A jesli Cie to interesuje napisz do mnie na gg 2304131. Kolega sprzedaje bike na jb za 1,5k.
za 2k z calych rowerów to porzadnego kupisz tylko bmx'a. jakbys troche dołożył to mialbys metropolisa. A tak to albo skladaj, albo kupuj calego uzywanego.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
A ja mysle ze kup krossa sign ds (1400zl) i ci jeszcze zostaje na czesci i odrazu wymien hamulce na tarczowe (polecam avid bb5(komplet 400zl)) i amorka z rst na duracza(ok.350zl a rst sprzedasz za 150) i na poczatek rower jak marzenie