eh.... to jest smieszne tylko jakis czas... juz mnie znudziły zarty w stylu majewskiego bo są płytkie i durne ;/ wojewodzki jest o wiele lepszy ale tez juz powoli sie konczy... pozdro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Ale moze dlatego że są płytkie mają być śmieszne, hm? Powstaje nowa moda jak w sztuce - czym mniej się namęczysz tym lepiej dla ciebie. A tak płytkie żarty można bardzo łatwo i szybko wymyśleć. Choć mogą sobie na nie pozwolic tylko najlepsi, bo np. dlaczego Pisasso mógł zrobić sobi kilka kropek i było już wielkie dzieło a Kowalski nie? Proste bo taki Picasso ma wyrobioną marke i czego nie zrobi będzie dziełem. Być moze dlatego ludzie śmieją się z żartów Majewskiego.
a-gang, ładne porównanie :) Jednak trochę nie o to chodzi :> Majewski stara się pokazać obecną sytuację polityczną i ją wyśmiać. Nie powiem, że mu nie wychodzi... A że do zwolenników PiS'u się nie zaliczam, to popieram. Za to Wojewódzki - tego człowieka nie trawie. Ktoś pisał, że choć nie wygląda, to jest inteligenty? To ja nie widze sensu w robieniu z siebie aż takiego idioty...
paqmanjedyny wie o co chodzi, święte słowa:) jak nie rozumiecie żartów majewskiego to niestety znak iz jeszcze mlek macie pod noskiem, jest to jedyny liczący sie na poziomie kabaret polityczny w naszych smutnych czasach i jedyny prowadzący który nie boi się władzy:p
Wojewoodzki tez jest nawet spox, choś mozna by o tym dyskutowac czy to jest dobre czy juz przegięcie?
Choć osobiście oglądam oba programy z wielką chęcią:)
a Żenujący Żart PROWADZĄCEGO ( jeden raz w programie się pojawia:p) :
MAjewski RLZ!! uwielbiam jego program :D , Wojewódzkiego nei lubie , nei smiesza mnie jego teksty, ale moze is emyle bo ogladame tylko 1 odcinek wojewodzkiego;p
a ŻŻP? to np.
Był niski sufit i jedli pierogi:D
hamuj wtedy kiedy musisz , a nie wtedy kiedy WYDAJE CI SIE ze ejdziesz za szybko ;]