Zmówmy wszyscy różaniec, aby wreszcie udało się doprowadzić do zmian w prawie, mających na celu objęcie całkowitym zakazem produkcji, sprowadzania z zagranicy wprowadzania do obrotu i posiadania stringów. My tu w Polsce tego typu DIABELKICH WYNALAZKÓW i owocu rozpasanego liberalizmu zachodu nie potrzebujemy!
a mi tam stringi bardzo sie podobają tylko wtedy gdy sa na ładnej pupci ja nigdy nie lubiłem młodzieży wszechpolskiej i chyba za to ich bardziej nie lubie lol stringi tak!! a papierosy tez choroby wywołuja a stringi są 100 razy lepsze od szulów he he
"...Osobiście uważam, że bielizna damska powinna być jednoczęściowa, wyprodukowana ze zdrowego ekologicznego polskiego lnu w kolorach stonowanych, niekrzykliwych i eleganckich
np. szarym. Przewiewna i nie zanadto podkreślająca figurę. Można by nawet pomyśleć o specjalnej, chrześcijańskiej modzie dla kobiet, o chrześcijańskim kroju odzieży wierzchniej. No, ale to w przyszłości...
Na razie zaprotestujmy wszyscy przeciwko stringom. Jestem pewien, że w tej akurat sprawie poprze mnie każda Polka! AMEN ..."
toż to pisał jakiś ****** katolik (nie to żebym tu katolików obrażał) w dodatku chce tu jakąś mode na jednoczęściową bielizne wprowadzić - ten koleś pewno ma 80 lat i kompleksy
Koleś jednak jaja robi, przeczytajcie WSZYSTKIE komentarze, da się wyczuć ironię. Też myślałem, że pisze serio, kiedy jeszcze nie przeczytałem reszty. Niezła prowokacja.
a i zdanie mojego polonisty :
"jeszcze nie dawno, trzeba bylo odchylic majtki u koiety, zeby posladek zobaczyc. a teraz sa czasy, ze trzeba odchylic posladki, zeby cobaczyc majtki"
tak mi sie skojarzylo :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Cszyvy fajnego masz poloniste :D <lol>
A co do tematu to po połowie tekstu skończyłem bo tego sie czytać nie da i nie będe komentować.... :D poprostu <lol>
heheh boze ale glupota kazda polka go poprze hahahah fajnie ze 70% nastolatek nosi stringi i stringi sa zajebiste szczegulnie na ladnej pupci i najlepiej jak ta pupcia nalezy do mnie:))))))
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917