Witam,
jeszcze niegdy nie skakałem na takim prawdziwym dircie, skakałem na stolikach, doublach, itp, ale jeszcze nigdy na prawdziwych dertach, Słyszałem od kolegi, że w bielsku białej są jakies fajne hopy, lecz ja w bielsku nie znam zadnego ridera, ani miejscówek, wiec moje pytanie brzmi, czy jest tam cos godnego uwagi, jeżeli tak to bardzo prosze o kontakt z osobami jeżdzącymi i obeznanymi w temacie :]
Dirt
-
- Kontakt:
Dirt
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
*Misiek FR* te dirty sa na mojej posesji... w tej chwili jest koniec sezonu i jezdzim teraz na tym co jest i nie poprawiamy juz niczego do wiosny.. tak wiec zapraszam w przyszłym sezonie bo teraz juz jest u nas koncowka i przyjezdzac sie do nas nie obłaca...
ps hopa do gabek bedzie zrechabilitowana po zimie zamiast dropa bedzie stac step up z step downem(ok 4m)...
oprocz tego hopy beda wieksze i to duzo niz obecne..
tak wiec w przyszłym sezonie zapraszam wszystkich zainteresowanych do mnie :) ci co byli juz u mnie wiedza jak jest :)
moje gg 8156184
pozder
ps hopa do gabek bedzie zrechabilitowana po zimie zamiast dropa bedzie stac step up z step downem(ok 4m)...
oprocz tego hopy beda wieksze i to duzo niz obecne..
tak wiec w przyszłym sezonie zapraszam wszystkich zainteresowanych do mnie :) ci co byli juz u mnie wiedza jak jest :)
moje gg 8156184
pozder
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=55183
-
- Kontakt: