Słuchawka ?
Słuchawka ?
witam
mam pytanko
ma ktos z Was moze nokie n-gage? bo chce sobie ja sprawic w najblizszym czasie. teraz mozna wyrwac na allegro nówkę za 650zł i moim zdaniem to rozsądna cena za telefon,odtwarzacz mp3 i konsole przenośną w jednym.
jak ktos ma taka zabawke to niech napisze pare zdan o nim.
pozdro
mam pytanko
ma ktos z Was moze nokie n-gage? bo chce sobie ja sprawic w najblizszym czasie. teraz mozna wyrwac na allegro nówkę za 650zł i moim zdaniem to rozsądna cena za telefon,odtwarzacz mp3 i konsole przenośną w jednym.
jak ktos ma taka zabawke to niech napisze pare zdan o nim.
pozdro
Ja mam i powiem Ci jedno! Zajebista :D
Pomijajac wyglad i sidetaling to komora wymiata. Jest kilka naprawde zajefajnych gierek i kilka mega hitow sie szykuje(ghost recon i call of duty wszystko w pelnym 3d. Gameboy wysiada). Pozatym najtanszy chyba telefon z symbianem, a symbian to masa programow. Odtwarzarz filmow z napsaimi( Wogole sie nie zacina), emulatory gameboya, segi genezis, pegasusa itd. Zajefajnie duzo gierek w javie i w *.sis . Mp3 player i wogole brac i podziwiac.
Jak cos to zapraszam na strone i forum : emu.makii.pl/ngage.php3
Bierz i sie nie zastanawiaj.
Pozdro 600 :D
Pomijajac wyglad i sidetaling to komora wymiata. Jest kilka naprawde zajefajnych gierek i kilka mega hitow sie szykuje(ghost recon i call of duty wszystko w pelnym 3d. Gameboy wysiada). Pozatym najtanszy chyba telefon z symbianem, a symbian to masa programow. Odtwarzarz filmow z napsaimi( Wogole sie nie zacina), emulatory gameboya, segi genezis, pegasusa itd. Zajefajnie duzo gierek w javie i w *.sis . Mp3 player i wogole brac i podziwiac.
Ja mam i powiem Ci jedno! Zajebista :D
karta max to 128 mb czyli okolo cos ponad stówe
mam tą kome
jak dla mnie za bardzo bateriożerna jest co ejst duuużym minusem :(
gierki wg mnie srednie a gralem w wiekszosc jakie wyszly
koneicznie kup wieksza karte bo standardowe 32 mb za malo na mp3
za 650 zeta bym jej nie bral
znudziła mi sie po miesiacu w sumie, akorzystalem z niej na maxa czyli wiesz zajawka na nowe programiki, gierki.
A TAK WOGÓLE TO LEPIEJ WYJDŹ NA ROWER :P
mam tą kome
jak dla mnie za bardzo bateriożerna jest co ejst duuużym minusem :(
gierki wg mnie srednie a gralem w wiekszosc jakie wyszly
koneicznie kup wieksza karte bo standardowe 32 mb za malo na mp3
za 650 zeta bym jej nie bral
znudziła mi sie po miesiacu w sumie, akorzystalem z niej na maxa czyli wiesz zajawka na nowe programiki, gierki.
A TAK WOGÓLE TO LEPIEJ WYJDŹ NA ROWER :P
matura to bzdura :)
od 2 lat mam 5510 i zeby nie wyszla engejdż to nawet bym sie nie zastanawiał nad jej zmianą :) po prostu znudził mi się w koncu snake :D no i minusem jest tez troche mała pamięc - tylko 64mb. ale spoko jutro dostaje zaliczke w pracy i bedzie nowa sluchawka niedlugo :D
lubie jak mi muza prosto do mózgu napierdala jak smigam na rowerku a nie chce mi sie nosic oddzielnie telefonu i odtwarzacza :P
a na rowerku smigam prawie codziennie :) na moim kochanym tajnym dercie ;p
www.tajnydirt.friko.pl :)
pozdro
lubie jak mi muza prosto do mózgu napierdala jak smigam na rowerku a nie chce mi sie nosic oddzielnie telefonu i odtwarzacza :P
a na rowerku smigam prawie codziennie :) na moim kochanym tajnym dercie ;p
www.tajnydirt.friko.pl :)
pozdro
-
- Kontakt: