Koszulka dh-zone.com

nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

o co chodzi z tym lansem ?? kostek wytlumacz nam to wszystkim.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nikom
o to ze ktos chce byc elo zią bo ma na koszulce napis dh-zone.com i moze sie pochwalic kolegom ;p
w sumie to jest darmowa reklama dla portalu... za ktora jeszcze placicie! ;]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
kostek
Kontakt:

Post autor: kostek »

Cszyvy pisze:nikom
o to ze ktos chce byc elo zią bo ma na koszulce napis dh-zone.com i moze sie pochwalic kolegom ;p
]
Kolega wytlumaczyl ;]
Chcial bym miec rower....
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

Cszyvy nie wiem co adres DH-zone na koszulce ma wspolnego z jakimś elo ziom.. dzieci w glowach sie wam przewraca powoli. za duzo telewizji czy co.
specjalized
Kontakt:

Post autor: specjalized »

jestem zainteresowany koszulką, i tak powiem :)
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
!^_BYKU_^!
Kontakt:

Post autor: !^_BYKU_^! »

w sumie ładna ale mozna by na kazdej za dopłatą zastosowac własny nick z forum albo jakis inny podpis, a moze(jeżeli jest mozliwośc) szło by zorganizowac tu na dh-zonie jakis konkurs gdzie idzie wygrac taka koszulke ale tu juz musi pomysleć grono moderatorów a nie zwykli szaracy tacy jak ja:D:D Pomyślcie o tym:)
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
Masta Blasta
Kontakt:

Post autor: Masta Blasta »

paw22 pisze:elo a dobrze sie one noszą ? i jaki kolor lepiej na rower ? bo nie jestem pewien a bym se zakupil . I dobra jakosc koszulki ?
biez biała w białej będziesz lzejszy a dzięki adresowi na koszulce będziesz szybszy (tak szybki jak rozwijający sie portal)
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
bimbom
Kontakt:

Post autor: bimbom »

Masta Blasta pisze:
paw22 pisze:elo a dobrze sie one noszą ? i jaki kolor lepiej na rower ? bo nie jestem pewien a bym se zakupil . I dobra jakosc koszulki ?
biez biała w białej będziesz lzejszy a dzięki adresowi na koszulce będziesz szybszy (tak szybki jak rozwijający sie portal)

ja bym na Twoim miejscu wzial czarną

wszyscy wiedzą że czarny to lżejszy kolor będziesz wyżej skakał, nie słuchaj tych wyżej
http://www.pinkbike.com/photo/922602/
kostek
Kontakt:

Post autor: kostek »

bimbom pisze:
Masta Blasta pisze:

ja bym na Twoim miejscu wzial czarną

wszyscy wiedzą że czarny to lżejszy kolor będziesz wyżej skakał, nie słuchaj tych wyżej

NIE SLUCHAJ ICH !! Bierz żółtą !! Przeciez wiadomo ze zółty bedzie przyciagał Cie do słóńca i polecisz aż do nieba !
Chcial bym miec rower....
ODPOWIEDZ