Mam możliwoś sprowadzenia przejściówek redukujących oś 20mm na 9mm. Dzięki temu taniemu patento nie trzeba będzie kupować nowe piasty na qr(która kosztuje 139zł w góre) Cena takiego zestawu to 35zł, wszystko nowe zapakowane w folie. Czy ktoś z was był by zainteresowany kupnem? Pzdr Filip
z osi 20 mm na os 9mm tam nie ma nic o systemie marcoka qr20 ;]
a tam sa podkladki redukcyjne 5mm ? to raz dwa jak ktos ma piaste ns os 20mm o szerokosci 110 mm bedzie musial pilowac a pozniej wlasnie takie podkladki dawac
Mi chodzi o to ze mam piaste na 20mm i amortyzator na zwykla oś.
Chcialem kupic reduktor który wklada sie do piasty, a później zwykla ośke 9mm. Widzialem kiedys cs takiego daa to np. do Deemaxów albo piast marzocchi ale nie wiem gdzie to można kupic ?
Ma ktos może linka ?
tego sie kurwa ot tak nie kupi ! czytaj co pisze os 20mm na szerokosc 110 zwykla os 9mm ma 100 musisz spilowac piaste po bokach chyba ze kurrwa masz taki mdel gdzie pomysleli i mozna nie wiem odkrecic cos albo sa podkladki ( sa modele piaste np reborn itp itd ipt gdztak jest wlasnie ) wiec jaka masz piaste na oske gruba ? oczywicie mozna dokupic redukcje/dorobic w sumie bardziej ale jak wyzej pisalem
ps w demaxie wymieniasz pol ****** piasty lol no prawie masa srania , coz mogli ten patent uproscic ....