Zapewne wielu z Was jedzie na Slawny Przystanek Woodtock Organizowny w Kostrznie Nad Odrą =) I bedzie pewna sprawa... zapewne wielu z Was bedzie duzo piiilo, jadlo tez, no i trza sie wykapac tez czasami ;-)
Idac ulicą prosta, niedaleko sceny... zapewne wielu z Was bedzie tam szlo, gdyz wlasnie temtedy da sie dojsc na scene... Ulica ta na poczatku wyglada tak - na poczatku bruk (od strony miasta) a potem czarna ziemia... na samym zakrecie ujzycie wielki plac... wiele stoisk, prysznice, piwa, zarcie i duuuzo duzo innych. Z tylu widnieje buda z fioletowa tablica "elrom". Jest to firma mojego ojca :-) na codzien zajmuje sie zupelnie innymi sprawami :) Dlatego, ze kazda Wasza zlotoweczka przyczyni sie do mojego zarobku, reklamuje sie tu
;-))))) wiele stoisk, piwa, zarcie, cos do picia itp. itd. Bede tam rowniez ja, mlody chlopak, zziajany, osrany, zmeczony ale szczesliwy - mlody biker noszacy piwo, i robiacy wiele innych rzeczy :D
Zapraszam tam serdecznie - browce beda tansze niz gdziekolwiek indziej, gdyz jest umowa z browarami polskimi... dostaniecie takze instrukcje w jaki sposob dojsc do prysznicow - ciepla i zimna woda... rowniez nasze stoisko.. :)))
Jakies pytanka czy cus.... gg 1769113 :-)
pozdro dla Was
Woodstock - moja reklama :-)
-
- Kontakt:
Woodstock - moja reklama :-)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: