cos... małego... kutaskowego :-)

Domestos_WC
Kontakt:

cos... małego... kutaskowego :-)

Post autor: Domestos_WC »

Tak wlasciwie, to dokonczyli dzisiaj robic "skatepark"... chociaz nie mozna tego tak nazwac, ale zawsze cuś... No to jade z qmplami of kors... i spoko... wbijam sie na sprocket gring na funboxie... raz, dwa, trzy i iles tam, az w koncu trach, dysk skrzywiony chojowo... dobra... wracam zdolowany, ze kasy nie mam.... az tu nagle trach ciach bach prum cium sium i cos mi tak ciagle w piascie piszczy, wrzeszczy, kaszle, steka jeka i pierdoli... z dyskiem to sobie poradze, ale.... kompletnie nie znam sie na piastach :((( lozyska kulkowe - sa tam na 100%... ale nie wiem jak sie to wszystko serwisuje :-/ dac do rowerowego, czy sam zobaczyc o co chodzi? :-/ moze jakis maly rysunek na temat dzialania piast?? pomozcie... bo w piastach to pikus stara dupa 2000...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

musisz sie zaopatrzyc w klucz do konusow i nic pozatym, budowa piasty jest prosta jak cep, rozkrecaj sam, jak masz kulkowe to ladnie posadz kulki na towocie i skrec tak zeby luzow nie bylo, ale oczywiscie nie za mocno bo sie musza w koncu obracac nie?.
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

wez znajdz jakiegos kumpla co sie na tym zna, przeserwisuj to pod jego okiem albo patrz sie jak on to robi - nauczysz sie i juz pozniej bedziesz robil sam...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

domestos teraz na pewno kilku aikerów jedzie do ciebie (czyt. woodstock) i może się z którymś umów i jak będzie w stanie to ci pomoze
Lunatyk
Kontakt:

Post autor: Lunatyk »

łozysko pewnie połamałes, ale nie jestem pewien
ODPOWIEDZ