rower do dirtu/streetu

Stanik
Kontakt:

rower do dirtu/streetu

Post autor: Stanik »

W moim rowerze chce zmienic jescze rame (najprawdopodobniej na DC Cane Corso + Fox DHX 5.0) i przedni hamulec (Grimeca Sys. 12) potem chce zaczac składac jakas streetowke, co myslicie o takim rowerze, co byście w nim zmienili:

Rama: Destroyer Street
Amortyzator: Marzocchi 4X WC (Pike 409, DJ III 07)
Obręcze: Sun Rims Mammoth 24"
Szprychy: DT Champion
Piasta P: Marzocchi QR20
Piasta T: NS Coaster Single
Hamulec T: Shimano Deore 525 160mm
Kierownica: Dartmoor Dirrterr
Mostek: Dartmoor Conqueror
Stery: FSA Pig DH PRO
Łańcuch: KMC Single Speed
Suport: Truvativ Giga Pipe BMX
Korba: Dartmoor Rebel 32z.
Pedały: Dartmoor Bloody Marry
Opony: Nokian XXX 24” albo Maxxis Holly Roller 24"

Odrazu mowie ze nie chce całego roweru typu Metropolis. Najbardziej nie moge sie zdecydowac co do amora, nie wiem ile ten 4X bedzie kosztował np. na allegro, bo w Bike-Center.pl kosztuje 2100zł a to troche za dużo, z tanszych może Pika 409 albo jakiegos DJa ??
http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

W sumie zalezy jak jezdzisz. Jesli jezdzisz w miare technicznie to Pike(nie wiem jak ten MZ 4X wiec na ten temat sie nie wypowiadam) a jesli bardziej katujesz to zdecydowanie DJ. I jednak mimo roznicy cenowej ja bym sie bardziej kierowal w strone Pussy albo cos, nie destroyera.
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
greenman
Kontakt:

Post autor: greenman »

taak destroyer rzadzi, ogolnie to nic lepszego z cenie destroyera nie ma,co do osprzetu to korbe na reborn cobra bym zmienil, a reszta spoko,pozdro
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
Wejlu
Kontakt:

Post autor: Wejlu »

ja bym zmienil korbe i support...skoro to ma byc destroyer z mufą bmx to bym wziąl jakies bmx korby...np haro sub-c albo fsa...jesli bedziesz chcial jezdzic jak wspomniales w streecie to bym v-brejki zalozyl zamiast tych tarczówek
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Stanik wez destro na mufe bmx i jakas dobra korbe. Czesto na allegro chodza korby felta. Nie biez cobry bo to gowno ;]
Ssij pento
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

pussy, korba bmx i dj... mmm:D i nie dawaj xxx tylko holly, sa świetne, wiesz że mam to polecam:D
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
ODPOWIEDZ