eee by RyyS

lucasbp
Kontakt:

Post autor: lucasbp »

fajne manulale, wszystko spoko ;D
Matys HIPNO
Kontakt:

Post autor: Matys HIPNO »

RyyS manual mi sie bardzo podbał i wogole fajny filmik :)))) a tak w ogóle to co to za uginacz masz i obrecze ??
kamil_dh
Kontakt:

Post autor: kamil_dh »

no ładnie bardzo:) a co do 1-8 to moje odczucie jest takie, że lądujesz je nawet czysto, tylko odwijkę kręcisz dość nerwowo:) a tak to ładnie;] no a manuale to mi się bardzo podobały :D montaż też bardzo fajny :) jak zwykle zresztą :)
co cie nie zabije to wzmocni
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

akurat nie wydaje mi sie, zebym odwijke robil nerwowo :)
uginacz to mozo groove q, obrecze duncon mx8
RyyS
Kontakt:

groochas - teach me :]
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

taka prawda ze wrzucasz totalnie z dupy scene za sceną, postaraj sie choc troche zwracac uwage na to co gra w glosnikach. Jak dla mnie zastosowanie konwertera to nie jest recepta na film. Receptą jest montaż.
RyyS
Kontakt:

hmm, nie zgodze sie z toba jednak. nie wrzucam totalnie losowo scen... i naprawde duza uwage zwraca na muze, na zgranie z rytmem. moze nie zawsze to wychodzi ale w wiekszosci przypadkow dla mnie to sie sklada
Filipniak
Kontakt:

Post autor: Filipniak »

Ema, fajny film. Kiedy bedzie pełna wersja Szklarskiej?
RyyS
Kontakt:

odpowiadalem na to pytanie juz wiele razy :)
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

groochas tylk oty masz takie wrazenie. Bo ja uwazam, ze muza akurat sie zgrywa. Natomaist zaden film mud brothersow mi sie nie podobal. Nie wiem czy maczales w tym palce, ale taka prawda.
Ssij pento
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

Sulring ale zauwaz, ze np. w aRh+ wszystko sie bardzo ladnie zgrywa z muzyka( nie wspominam juz o tym, ze filmik jest super zlozony, oglada sie go super, no i miedzy innymi za to wygral jakis tam festiwal filmowy). A groochas jest jego (wspol?)autorem. Tutaj takiego zgrania nie widac, ale i tak filmik bardzo fajny. Oglada sie fajnie, ale mysle, ze jakby mial trwac chociaz ciut dluzej to juz zaczely by sie nudzic te 180 i manuale.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

mi dzwiek w kompie nie robil i ogladalem film rowerowy puscilem jakas muze z cdka na pale i tak sie ladnie zgrywalo ze hoho co nie Sulring ?

filmi spokoo bardzo fajny
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

dobryś :)
gajek
Kontakt:

Post autor: gajek »

Sulring pisze:Tylko powiedzice mi po **** ja tegofulla kupilem ?:( Trzeba bylo pussy z pikiem :(
RyyS pisze:kask zakladam do rzeczy, ktore wydaja mi sie niebezpieczne...
Sulring ja żałuje że kupiłem duala tzn nie żałuje ale chciałbym, fulla też :P sam jezdzilem na dm na streecie i nie bylo tragedii :P RAZ mi sie udalo wykrecic 3-6 na skateparku (na jakies 6253 prób ^-^)
Ryys podzielam twoje zdanie i szczerze kocham twoje filmy, najlepszy polski twórca.
[url]http://www.frwc.yoyo.pl[/url]
[url]http://gajek.pinkbike.com[/url]
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

KULTuRyyStyka
. Nie mam nic do filmow RyySa , nawet wiecej , wiekszosc mi sie podoba ale mam wrazenie ,ze sie na tym forum zrobil pewien kult RyyS'a . Nawet jak by stworzyl film calkiem z dupy o robieniu kupy to by sie wiekszosci spodobal bo byl przez niego zrobiony .

Film mi sie podobal choc w pewnym momencie jak dla mnie staje sie lekko monotonny ;)
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

jesli ktos upiera sie przy jednym stylu (np street) wypadaloby zeby robil to na prawde dobrze, jesli robi to slabo to troche lipnie ;)

bardzo podoba mi sie Twoje 180 ale manual jakos malo stylowy - chyba za nisko dupa nad tylnim kolem, preferuje troche inaczej ;) ladny tez buny to manual. Czemu zabraklo abubaki?

film fajny ale w porownaniu z wczesniejszymi slabiutki :)

ps. dokladnie, jakis chory kult tych filmow, podobny jak w przypadku Wojciecha Goli i jego jazdy...
gajek
Kontakt:

Post autor: gajek »

ten filmik faktycznie nie jest idealny, ale ilość i jakość filmów-wypas chodzi o to ze Ryys jest wszedzie i kreci wszystko, a filmiki wojtusia to tylko wojtuś
[url]http://www.frwc.yoyo.pl[/url]
[url]http://gajek.pinkbike.com[/url]
RyyS
Kontakt:

Ajz - a dlaczego by wypadalo? myslalem, ze jedyne co wypada to zebym to lubil :) i tyle... co do manuala i innych rzeczy w kontekscie stylowosci badz nie - robie to jak mi sie podoba a jesli tak lubisz ocenianie to jakos bardziej obchodzi mnie zdanie osob pokroju przema, waldka, fujiego czy qpy. a im sie nie wiedziec czemu podobalo... czemu zabraklo abubaki? oj stylowcze :D
chory kult filmow... przepraszam, ze robie :) specjalnie dla ciebie nie bede juz tu zamieszczal, pozdro :*
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

RyySkiedy bedzie cos z dh ze szklarskiej :)bo nie moge znalezc zadnego filmu (innego autorstwa) filmy skladasz bardzo ladnie :D cos z ciebie bedzie lol moze zloz film jakis konkretny (nie tylko z zawodow)podejsc do tego profesjonalnie i zlozyc taka polska wersje krankeda :) np kazdy kto mil by na to ochote wysylal by ci swoje pliki (ty wybieral bys te konkretne) i zajebisty film by powstal a nie widzialem czegos takiego w polsce Pozdro
ODPOWIEDZ