Jaka tarcza? jaka piasta?

ChomiK
Kontakt:

Jaka tarcza? jaka piasta?

Post autor: ChomiK »

Witam!

Staram sie jezdzic w dualu i w tym tygodniu bede modernizowal tylnie kolo tzn chce wladowac obrecz alex rims dx32 (taka samą mam juz na przodzie) i bym chcial kupic do tego jakiegos w miare dobrego hampla (tarcze) za ok 500zł moja prosba jest taka czy moze mi ktos doradzic lub wskazac jaką kupic piaste do taczy i jaka tarcza bym tam mogla byc?? czy hayes hfx 9 dh ? czy cos innego?? doradzcie mi plisss bo sam nie wiem... dzieki z góry

Pozdro for ALL
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

A jaki hebel masz z fronta?
HFX-9 sa dobre... dzialaja spoko a na tyl to sa zupelnie wystarczajace a piaste polecam Funna Big Berta lub Ns'a . W piaste warto zainwestowac zeby nie miec klopotow potem z wymiana. Napewno lepsiejsza na maszynach niz na kulach chyba ze XTR'a :-)
RaBo
Kontakt:

Post autor: RaBo »

kup sobie grimmece sys 12 albo 18 :P
ChomiK
Kontakt:

Post autor: ChomiK »

w przodzie nie mam wogole hebla, ponoć jezdzi sie szybciej... buuhehehe :D:D
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

piasty - nsx, same dobre opinie o nich slyszalem. hampel - moze mechanika jednal - w dualu czasem sie glweby ostre zdazaja i wtedy lipa jak sie przewod przerwie. balck box? moze od razu kupisz dwa ^^ bo na przod jak dla mnie wazniejszy hampel - sam nie mam i mi z tym nie dobrze :(
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ