[Kraków]Pomysł budowy legalnej trasy FR!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Luziq.. do budowy na dualu nikt raczej sie nie czepi... jak nie zaczniemy przesadac a narazie nie wskazuje nic na to ;D
Do zobaczenia w sobote od rana... na dualu.
Pozdrawiam i zapraszam na zawody, info -> www.TEAM.bull-horn.com
Do zobaczenia w sobote od rana... na dualu.
Pozdrawiam i zapraszam na zawody, info -> www.TEAM.bull-horn.com
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
-
- Kontakt:
W kwestii slopstylu o którym pisałem w moim "zniesławionym" już wierszu:] uważam chćby nie wiem jak się chciało, na dualu nie ma gdzie tego zbudować, no chyba ze wasza wizja tego wygląda całkiem inaczej niż moja... Co do trasy fr sam przyjdę w sobotę i ze szcerą chęcią pomogę w jej budowie tylko chciałbym jeszce wcześniej zapytac czy są już jakieś plany apropo przeszkód ?
Ride for your life...
Takie pytanko... o której w sobote tak mw bedzie cie się zbierać i czy sa jakies materiały na np roznego rodzaju ns-y? w sumie to mozna by było jakoś z łopaty przetransportowac mam na mysli deski i jakies belki bo co razcja to racja drzew na dualu nawet drgnąc nie mozna bo sie zaczna dowalac.
...if you can't ride a bike drunken your not a freerider..
Jak juz mowilem mam pomysl na pierwszy kawalek trasy, uzgodniony z kilkoma osobami, dlatego prosze o nie robienie samowolki.
Co do dirtow na dole - doszly mnie sluchy ze niektorzy chca z tego zrobic troszke wyzsze double (:/) - mam nadzieje ze wszyscy sie zgodza ze to nie ma sensu i trzeba robic normalne dirty...
Co do dirtow na dole - doszly mnie sluchy ze niektorzy chca z tego zrobic troszke wyzsze double (:/) - mam nadzieje ze wszyscy sie zgodza ze to nie ma sensu i trzeba robic normalne dirty...
-
- Kontakt:
A oto plan http://www.upfoto.pl/links/plan1
Popieram, niech bedzie przynajmniej jedna porzadna seria dirtow w Krakowie :D na Kurdwanowie sie cos przebudowywuje ale wolski to wolski.MadCow pisze:Co do dirtow na dole - doszly mnie sluchy ze niektorzy chca z tego zrobic troszke wyzsze double (:/) - mam nadzieje ze wszyscy sie zgodza ze to nie ma sensu i trzeba robic normalne dirty...
PS: moze tak na tej slopestylowej trasce co prawdopodobnie powstanie jakigos dirta pod koniec tez usupac. Takiego duuuzego :D
http://www.pinkbike.com/photo/817028/
doba doba , ale nikt jeszce nie wspomnial skad moznaby było skombinować materiał na to wszystko. w kwestii slopestylu... którędy chcielibyście go poprowadzić ? Może w tej dolince gdzie dirt a z niego zrobiłoby się właśnie ostatnia sekcje na sp?
Ej ludzie przejezdzajac dzis kolo wilczych dołow zauwazyłem po lewej stronie takie zajebiste skałki które ciągną się od fortw od góry i stwierdziłem ze mozna by było tam zrobic serie dropó wielkosci 3-5 metrow. Z reszta sami pewnie wiecie o co chodzi. Miejsce w kazdym razie na prawde jest genialne :p
Budowe traski pomiędzy kamikadze a wilczymi ... zostawmy sławkowi który się przywalił na nią i chce tam budowac...kościelny pisze:Ej ludzie przejezdzajac dzis kolo wilczych dołow zauwazyłem po lewej stronie takie zajebiste skałki które ciągną się od fortw od góry i stwierdziłem ze mozna by było tam zrobic serie dropó wielkosci 3-5 metrow. Z reszta sami pewnie wiecie o co chodzi. Miejsce w kazdym razie na prawde jest genialne :p
Proponuje całe siły wsadzić w dual ... bo wszczoraj naprawde mało osób kopwało a sławy typu ;] mongoł, szczeki, tyle mówiły i nic... - no trudno..
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/