[Kraków]Pomysł budowy legalnej trasy FR!

young prokop
Kontakt:

Post autor: young prokop »

ps znaczy sie plany;)
Michal_KRK
Kontakt:

Post autor: Michal_KRK »

young prokop istnieje opcja edit ;]
plany miał załatwić Staszek (gg: 3737823) na kompie je miał mieć czy coś
albo Dawid co szpanował że jego dziadek jest geodetą :D (GG :7277117)
Do Staszka pisałem żeby Ci Pociech wysłał te plany ale nie odpowiadał , a Dawid jest żadko na gg ;/
young prokop
Kontakt:

moja mam powiedział ze nie ma problemu i ze załatwi, powiny byc na jutro
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

No to jak młody Prokopie?
minetoo
Kontakt:

Post autor: minetoo »

Bikeboard odpisał mi w sprawie zmian na dualu.......z ich dokumentacji jasno wynika ze wszelkie zmiany sa niedozwolone......oby sie nikt nie przyp.......
http://skocz.pl/mojepink
young prokop
Kontakt:

jest mała lipa bo moja matka w srode zapomniała tego zabrać a dzisiaj był na jakiejs naradzie i wogule nie było jej w pracy więc o ile znów nie zapomni to załatwi mi to na jutro i nie wiem czy mam z tym planem wpadać odrazu po szkole na dual czy co??i wogule czy jutro jest ta ustawka i o której
dawidek1
Kontakt:

Post autor: dawidek1 »

wcale nie szpanowałem :P
postaram sie tego dowiedziec jak najszybciej. jutro poprosze dziadka to w weekend POWINNO być jasne.
pozdro ;)
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Luziq.. do budowy na dualu nikt raczej sie nie czepi... jak nie zaczniemy przesadac a narazie nie wskazuje nic na to ;D
Do zobaczenia w sobote od rana... na dualu.
Pozdrawiam i zapraszam na zawody, info -> www.TEAM.bull-horn.com
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
bruner1991
Kontakt:

Post autor: bruner1991 »

W kwestii slopstylu o którym pisałem w moim "zniesławionym" już wierszu:] uważam chćby nie wiem jak się chciało, na dualu nie ma gdzie tego zbudować, no chyba ze wasza wizja tego wygląda całkiem inaczej niż moja... Co do trasy fr sam przyjdę w sobotę i ze szcerą chęcią pomogę w jej budowie tylko chciałbym jeszce wcześniej zapytac czy są już jakieś plany apropo przeszkód ?
Ride for your life...
kościelny
Kontakt:

Post autor: kościelny »

Takie pytanko... o której w sobote tak mw bedzie cie się zbierać i czy sa jakies materiały na np roznego rodzaju ns-y? w sumie to mozna by było jakoś z łopaty przetransportowac mam na mysli deski i jakies belki bo co razcja to racja drzew na dualu nawet drgnąc nie mozna bo sie zaczna dowalac.
...if you can't ride a bike drunken your not a freerider..
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

bruner1991 pelno jest tam miejsca, spokojnie znajdzie sie miejsce na cos w stylu slopestyle drabinki, step-upy, i wallride'y.
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Jak juz mowilem mam pomysl na pierwszy kawalek trasy, uzgodniony z kilkoma osobami, dlatego prosze o nie robienie samowolki.

Co do dirtow na dole - doszly mnie sluchy ze niektorzy chca z tego zrobic troszke wyzsze double (:/) - mam nadzieje ze wszyscy sie zgodza ze to nie ma sensu i trzeba robic normalne dirty...
young prokop
Kontakt:

Dudi_KrK
Kontakt:

Post autor: Dudi_KrK »

MadCow pisze:Co do dirtow na dole - doszly mnie sluchy ze niektorzy chca z tego zrobic troszke wyzsze double (:/) - mam nadzieje ze wszyscy sie zgodza ze to nie ma sensu i trzeba robic normalne dirty...
Popieram, niech bedzie przynajmniej jedna porzadna seria dirtow w Krakowie :D na Kurdwanowie sie cos przebudowywuje ale wolski to wolski.

PS: moze tak na tej slopestylowej trasce co prawdopodobnie powstanie jakigos dirta pod koniec tez usupac. Takiego duuuzego :D
http://www.pinkbike.com/photo/817028/
kościelny
Kontakt:

doba doba , ale nikt jeszce nie wspomnial skad moznaby było skombinować materiał na to wszystko. w kwestii slopestylu... którędy chcielibyście go poprowadzić ? Może w tej dolince gdzie dirt a z niego zrobiłoby się właśnie ostatnia sekcje na sp?
Nemero
Kontakt:

Bull Horn sponsorem GWOŹDZI <lol>
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

A co to za gosc/pan dzisaj krecil na dualu jak jezdzimy?
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
kościelny
Kontakt:

Ej ludzie przejezdzajac dzis kolo wilczych dołow zauwazyłem po lewej stronie takie zajebiste skałki które ciągną się od fortw od góry i stwierdziłem ze mozna by było tam zrobic serie dropó wielkosci 3-5 metrow. Z reszta sami pewnie wiecie o co chodzi. Miejsce w kazdym razie na prawde jest genialne :p
Nemero
Kontakt:

kościelny pisze:Ej ludzie przejezdzajac dzis kolo wilczych dołow zauwazyłem po lewej stronie takie zajebiste skałki które ciągną się od fortw od góry i stwierdziłem ze mozna by było tam zrobic serie dropó wielkosci 3-5 metrow. Z reszta sami pewnie wiecie o co chodzi. Miejsce w kazdym razie na prawde jest genialne :p
Budowe traski pomiędzy kamikadze a wilczymi ... zostawmy sławkowi który się przywalił na nią i chce tam budowac...
Proponuje całe siły wsadzić w dual ... bo wszczoraj naprawde mało osób kopwało a sławy typu ;] mongoł, szczeki, tyle mówiły i nic... - no trudno..
ODPOWIEDZ