To zależy jaką szerokość suportu założysz . i nie ma znaczenia, że kumpel przy Howitzerze ma 1 cm luzu ,bo w Howitzerach inna jest konstrukcja korby , a odległość ramion korby od ramy jest jak w innych suportach. Przy sztywnej ramie starcza zwykle suport 113, 115. Przy fulu najpewniej będzie to ok 120 lub więcej , ale najlepiej jak ktoś się wypowie co ma taki komplet jak podałeś w Signie i napisze jakią szerokość suportu ma.
Krycham. NIe bedzie najmniejszego probleemu. Po prostu zakladaj i tyle. Nie bedzie sie gryzlo. Mma wrazenie ze wszyscy tutaj mysleli, ze chcesz zalozyc korbe howitzera do normalnego suportu. Ten hussefelt to najzwyklejszy hussefelt wiec sie nie martw, wszystko bedzie ok.
Swistak1989 pisze:Krycham. NIe bedzie najmniejszego probleemu. Po prostu zakladaj i tyle. Nie bedzie sie gryzlo. Mma wrazenie ze wszyscy tutaj mysleli, ze chcesz zalozyc korbe howitzera do normalnego suportu. Ten hussefelt to najzwyklejszy hussefelt wiec sie nie martw, wszystko bedzie ok.
no tak tylko chyba nadal nikt mnie nie rozumie ze chodzi mi o to ze oska moze byc za waska ?? przy 118mm ??
Szerokosc suportu jest standardowa 68/73mm a dlugosc oski to juz mozesz sobie wybrac, 113mm 118mm, 128mm itd... Jak masz suport 68mm to spokojnie wejdzie, jezeli nie o to chodzi to ja ju nie wiem o co chodzi....
Ok, ja rozumiem, ale myslalem na samym poczatku, ze mu chodzi czy moze wlozyc..... a zreszta juz nie wazne. Wydaje mi sie, ze jezeli masz suport howitzera to zadna korba nie bedzie haczyla o wahacz. Pozdro.
uahaha rozbrajaja mnie wasze posty ;D on chce poprostu wiedziec jakiej szerokosci suport kupic (dlugosc osi, nie mufy) zeby ramiona (zwykle hussefelty) nie chaczyly mu o wachacz przy pedalowaniu. niestety ja na to pytanie odpowiedzi nieznam, najlepiej jesli wypowie sie ktos kto ma podobny zestaw
Swistak1989 pisze:Ok, ja rozumiem, ale myslalem na samym poczatku, ze mu chodzi czy moze wlozyc..... a zreszta juz nie wazne. Wydaje mi sie, ze jezeli masz suport howitzera to zadna korba nie bedzie haczyla o wahacz. Pozdro.
a ty znowu swoje... ;) przecież NIE BEDZIE miał suportu Howizer......