Śmierc 14 latki...
Pewnie,że przykro, ale sa niejasności. Podobno nie robili tego co podały media, tylko 'mniej', podobno jeden z nich to jej kuzyn, podobno miała wczesneij próby samobójcze...czy ktos do ***** ***** wie jak to było? Osobiście uważam ze nawet coś takiego nie mogło by jej sprowokowac do samobójstwa, gdyby była w normalnym stanie psychicznym, ale nie usprawiedliwiam tych ********* małych, dobrze im tak, niech sie boją, becza, będzie w przyszłości kilku gwałcicieli mniej (o ile poprawczak spełni swoją role w co też wątpie), no bo co z takiego czegoś wyrosnie? Jeszcze tatusie ich będa bronic, społeczna inteligencja... :////
I co do niektórzych wypowiedzi waszych jeszcze, na wp pisałą jakas jej niby koleżanka ze ściągnęli jej tylko troche spodnie a nie wszysko od pasa w dół... jeśli żart to bardzo kurew*** , jeśli nie no to hmmmmm......
I co do niektórzych wypowiedzi waszych jeszcze, na wp pisałą jakas jej niby koleżanka ze ściągnęli jej tylko troche spodnie a nie wszysko od pasa w dół... jeśli żart to bardzo kurew*** , jeśli nie no to hmmmmm......
http://dhcyc.pinkbike.com
Pawlas nie ma to jak księża, którzy są pełni miłosierdzia, zrozumienia i dobroci bożej ... :/ ja pierd-olę co to się dzieje? od kiedy zło się złem zwycięża? ... ja już dawno się wypisałem z tego pełnego kpiny przedmiotu bo to co mówią księża ma mało wspólnego z Bogiem ...
a co do tej dziewczyny to może być tak jak pisze dhcyc sfiksowała i tyle. ale jednak szkoda...
a co do tej dziewczyny to może być tak jak pisze dhcyc sfiksowała i tyle. ale jednak szkoda...
co cie nie zabije to wzmocni
Jakby chocby jeden chlopak wstal i jebnol ktoregos z tych 5 to reszta pewnie pzestala by sie interesowac dziewczyna ... ja nierozumiem jak mozna tak poprostu wziasc dziewczyne na lawke i sciagnac chocby spodnie -.- niech jebna tych 5 debili do poprawczaka dostana tam tak w dupe ze sami niebeda chcieli zyc... wiem troche jakie pzypadki sa w poprawczakach i beda mieli ladny przepierdol! moze miala ciezka sytuacje w domu i taka sytuacja odebrala jej chec do zycia ... teraz to mozna sobie gadac nic niezmieni tego ze niezyje ...
http://tiny.pl/rqbn
Ksiądz jak ksiądz, ale nikt nie wypuszcza morderców bo ma do nich miłosierdzie. Wogóle miłosierdzie to miał tylko Chrystus i nieliczni z całej naszej cywilizacji, ludzie sa poprostu na to za głupi...trzeba karać i tyle, a tak wogóle to to co oni robili nie nadaje sie na miłosierdzie :] A mawet gdyby, to nikt z ludzi nie oceni czy sa go warci. Eeeee nie pisze o tym więcej bo nie wiem nawet czy dobrze mówie ale tak mi sie wydaje, będzie ksiądz tu niech wytłumaczy, my sie do tego nie nadajemy...
http://dhcyc.pinkbike.com
Pawlastakie kary były za Chrobrego. Tylko że delikwenta przybijali za moczne do mostu i dawali nóż.
A co do tego że nikt się nie ruszył żeby jej pomóc to powiem tak. Podjerzewam że tych 5 to byli klasowi bossi (w gimnazjum niestety prawie w każej klasie jest grupka trzymająca władzę) i nikt im się nie przeciewstawił bo:
a)uważal,i to za dobrą zabawę, pozatym tamci są "szefami" - najbliższe otoczenie
b)inni się bali o swoje dupy
Tak to już jest że trzeba byc cool, więc żeby byc akceptowanym klasa ubustwia takich świrów.
A co do tego że nikt się nie ruszył żeby jej pomóc to powiem tak. Podjerzewam że tych 5 to byli klasowi bossi (w gimnazjum niestety prawie w każej klasie jest grupka trzymająca władzę) i nikt im się nie przeciewstawił bo:
a)uważal,i to za dobrą zabawę, pozatym tamci są "szefami" - najbliższe otoczenie
b)inni się bali o swoje dupy
Tak to już jest że trzeba byc cool, więc żeby byc akceptowanym klasa ubustwia takich świrów.
http://mawet.pinkbike.com/album/2010/
lizzard king pisze:majac 14 lat raczej tez nie zaragowal bym na wybryki 5 14 latkow, ktorzy sa silniejsi ode mnie...
silniejsi czy nie, wolisz stać i patrzeć jak gwałcą dziewczynę niz nawet dostać w pysk? NIe radze Ci chodzić z dziewczynami na dyskoteki/kluby/puby... tam czesto sie zdzarza ze sie ktoś nachleje i zaczepia dzewczyne, i jesczze czesciej sie zdzarza ze tacy ludzie nie są sami. Jak będą klepac po tyłku (oby tylko) Twoją dziewczynę też bedizesz stał, bo są silniejsi?
-
- Kontakt:
no ja mowie, ze ja sam bym tak nie zrobil (majac 14 lat, a nie kurde... zreszta w sumie racja, czy nikt nie slyszal, ze ona krzyczala, czy cos??) jak by bylo nas wiecej to ok, ale nie sadze, bo dzieci 14 lat raczej maja hahy hihy, nawet jak juz ktos mowil, zeby ja puscic, to raczej calej klasy by nie zmobilizowal... zreszta cala klasa miala najwyrazniej swietna zabawe
zreszta sie nie dowiemy raczej jak tam bylo...
BTW:
mojemu koledze zlamali reke w tramwaju (w godzinach szkolnych, wracal do domu) w centrum warszawy, pobili go, bo mial irokeza na wlosach (takiego bo ja wiem na 2-3 cm), skopali po brzuchu, nerach no i ta reke zlamali.... w srodku dnia ok 16-17, ludzie wtedy wracaja z pracy, a w wagonie musialo byc ponad 20 osob, jak nie wiecej...
oczywiscie nikt nic nie widzial, nie slyszal, nikt mu tez nie pomogl, jak lezal na podlodze i sie zwijal z bulu... nikt nawet nie pisnal slowem
na przystanku niedaleko mojej babci, typ wbil drugiemu noz w plecy... oczywisice zmarl na miejscu, bo nikt nie udzielil mu pomocy (tez w ciagu dnia)
koledze wlamali sie do mieszkania w godzinach 10-17, wywalili podwojne drzwi, razem z futryna, progiem itd. mieszka na 3 pietrze i nikt nie slyszal. nawet sasiad co mieszka naprzeciwko. ja mieszkam na 4 (inny blok ofc) i slusze jak na 2 pietrze ktos gwozdz wbija, wiec nie sadze, zeby ktos nie slyszal jak wykuwaja pol sciany (sasiedzi na 100% byli w domu... to byly wakacje czy cos itd. czy jakeis ferie zimowe, nie pamietam...)
zreszta sie nie dowiemy raczej jak tam bylo...
BTW:
mojemu koledze zlamali reke w tramwaju (w godzinach szkolnych, wracal do domu) w centrum warszawy, pobili go, bo mial irokeza na wlosach (takiego bo ja wiem na 2-3 cm), skopali po brzuchu, nerach no i ta reke zlamali.... w srodku dnia ok 16-17, ludzie wtedy wracaja z pracy, a w wagonie musialo byc ponad 20 osob, jak nie wiecej...
oczywiscie nikt nic nie widzial, nie slyszal, nikt mu tez nie pomogl, jak lezal na podlodze i sie zwijal z bulu... nikt nawet nie pisnal slowem
na przystanku niedaleko mojej babci, typ wbil drugiemu noz w plecy... oczywisice zmarl na miejscu, bo nikt nie udzielil mu pomocy (tez w ciagu dnia)
koledze wlamali sie do mieszkania w godzinach 10-17, wywalili podwojne drzwi, razem z futryna, progiem itd. mieszka na 3 pietrze i nikt nie slyszal. nawet sasiad co mieszka naprzeciwko. ja mieszkam na 4 (inny blok ofc) i slusze jak na 2 pietrze ktos gwozdz wbija, wiec nie sadze, zeby ktos nie slyszal jak wykuwaja pol sciany (sasiedzi na 100% byli w domu... to byly wakacje czy cos itd. czy jakeis ferie zimowe, nie pamietam...)
-
- Kontakt:
ale z drugiej strony (oczywiście nie broniąc tych sku**wiel* i pojebanej klasy) popatrzcie na to : ktoś wam sciąga spodnie, ktoś zobaczy waszego siusiaka to idziecie się powiesić? no bez przesady... Ona już wcześniej fiksowała, ale mówiła w domu że dokuczają jej, to dlaczego jej ojciec nic z tym nie zrobił? Jak ja bym był na miejscu tego brata (chodzą słuchy że ona mu powiedziała że myśli o samobujstwie więc wtf?) to zorganizowałbym 10 osobową ekipę i z pałami przeszedłbym się tam a on to zbagatelizowal!!!!! CIEć to mało powiedziane. Widać że jej rodzinka też była boska i się tak interesowała. A gdzie ku**a wychowawczyni???? Czemu ona wcześniej nie reagowała jeśli już od dłuższego czasu ją gnębili. Nauczyciele to ku**a tylko są po to żeby nawstawiać bań "pouczyć", zabrać wypłate, a to co się dzieje to już po co się przejmować
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
-
- Kontakt:
lizzard king nawet mając 14 lat ma się rozum i potrafi się rozróżnić zabawe i dobre żarty gdzie bawią sięwszyscy a nie banda wyrostków bawi siekosztem mlodej dziewczynki
k*u*r*w*a gdzie była klasa niech ktoś z was postawi się w takiej sytuacji że to chodzi o waszą siostrę ja wiem jedno zabił bym za cośtakiego nawet kogośkto jest większy i silniejszy ode mnie
btw. dobrze że sprawa jest tak rozgłośnion( szkoda mi jedynie rodziny która cierpi z tej pseudo popularności) ale dzięki temu może następni bezmuzgowcy "pomyślą" jak za dużo siły to drzewa napier*dalać w lesie a nie znęcać się nad dziewczynką...
k*u*r*w*a gdzie była klasa niech ktoś z was postawi się w takiej sytuacji że to chodzi o waszą siostrę ja wiem jedno zabił bym za cośtakiego nawet kogośkto jest większy i silniejszy ode mnie
btw. dobrze że sprawa jest tak rozgłośnion( szkoda mi jedynie rodziny która cierpi z tej pseudo popularności) ale dzięki temu może następni bezmuzgowcy "pomyślą" jak za dużo siły to drzewa napier*dalać w lesie a nie znęcać się nad dziewczynką...
niestety nie wszyscy mają rozum, przykład ? przykładem może być zdarzenie omawiane w tym temacie...juraski pisze:nawet mając 14 lat ma się rozum i potrafi się rozróżnić zabawe i dobre żarty gdzie bawią sięwszyscy a nie banda wyrostków bawi siekosztem mlodej dziewczynki
bardzo mozliwe że ta czternastolatka miała jeszcze inne problemy w życiu. moja polonistka rozmawiała z nami na lekcji o tym, wspomniała nam, że dziewczyna mogła mieć kiepskie relacje z rodzicami/mamą/tatą. wystarczył tylko ten incydent i dziewczyna zdecydowała sie targnąć na własne życie.
z tego co mi wiadowo to dziewczyny dojrzewają szybciej niż chłopcy. jest w tym dużo prawdy. wydaje mi sie ze Ania właśnie przeżywała ten szczytowy okres dojrzewania i zastanawiała sie nad sensem życia, chęcią istnienia itp. doszła do wniosku że chce umrzeć i jak pomyślała tak zrobiła. nie musze chyba mówić że popełniła błąd. Zawsze jest warto żyć.
pozdro
hej to bardoz smutne co sie stało ja bym tych gówniarzy zabiłą na miejscu ojca dziewczyny :(:( to straszne co sie dzieje z młodzieża ten świat jest przerażający:(:9 może naprawde dziewczyna nie radziłą sobie w życiu ale czy to teraz ważne ja na jej miejscu zrobiłąbym tak samo:(:( my dizewcyzny jestesmy bardziej wrazliwi i wiem jedno ten śiwat jest ********:( pozdROWER dla juraskiego
-
- Kontakt:
z tego co wiem to jej koleżanki staneły w obronie. Możecie mówić że WY byście jej pomogli - gówno prawda - będąc świadkiem takiej sytuacji w wieku 14 lat byli byście osrani (wiem że wiele osób które to czyta nie ma jeszcze 14 lat, ale to nic), kiedyś byłem w tym wieku i wiem jak to było kiedyś i wiem jak to jest teraz, priorytety się zmieniają, odwaga również. To tyle z mojej strony
-
- Kontakt: