tanie hydrauliki
dymek Będe miał komplet tajkich samych ;] Nie chciałem zacisków Saint bo są ciężkie i klocowate a nawet niższe modele Shimano są wystarczające z wiekszymi tarczami.
Właśnie składam klamki Saint, zaciski Hone, tarcze 203/180 i jadą do mnie nowe przewody :)
Na 525 jeździłem długo, to prawda seryjne okładziny są bardzo słabe i szybko się ścierają. Oprócz tego to cholerne piszczenie, mimo to hamulec rewelacyjny! Mogę śmiało polecić.
Właśnie składam klamki Saint, zaciski Hone, tarcze 203/180 i jadą do mnie nowe przewody :)
Na 525 jeździłem długo, to prawda seryjne okładziny są bardzo słabe i szybko się ścierają. Oprócz tego to cholerne piszczenie, mimo to hamulec rewelacyjny! Mogę śmiało polecić.
lord_adi
Na allegro widziałem gdzieś :) takei nowe kiedyś...
A ja mam komplecik u siebie P+T 4 tłoki + Porządne kloce i nie ma mocnych :D
Jedyne hamulce lepsze na jakich miałem okazję jeździć to Magury HS 22 Specjal, ale to inna bajka :)
Dałem za nie 700 zł ale to było ponad 1,3 roku temu... A z tarczą 200 hamują jeszcze lepiej, ale wróciłem spowrotem do 160.
Shimano 4 tłokowe są zaje%#$ ;) tylko najważniejsze aby mieć w nich dobre klocki: BBB, Clarks, Shimano, JagWire. Nie polecam accent, baradine.
Wiem to z autopsji
Pozdrawiam
Na allegro widziałem gdzieś :) takei nowe kiedyś...
A ja mam komplecik u siebie P+T 4 tłoki + Porządne kloce i nie ma mocnych :D
Jedyne hamulce lepsze na jakich miałem okazję jeździć to Magury HS 22 Specjal, ale to inna bajka :)
Dałem za nie 700 zł ale to było ponad 1,3 roku temu... A z tarczą 200 hamują jeszcze lepiej, ale wróciłem spowrotem do 160.
Shimano 4 tłokowe są zaje%#$ ;) tylko najważniejsze aby mieć w nich dobre klocki: BBB, Clarks, Shimano, JagWire. Nie polecam accent, baradine.
Wiem to z autopsji
Pozdrawiam
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
Muszę Cię zmartwić ale zaciski Saint są lżejsze od Hone.konex pisze:dymek Będe miał komplet tajkich samych ;] Nie chciałem zacisków Saint bo są ciężkie i klocowate a nawet niższe modele Shimano są wystarczające z wiekszymi tarczami.