[Tarnow] bikerzy z tarnowa zajrzyjcie

kubaldo
Kontakt:

[Tarnow] bikerzy z tarnowa zajrzyjcie

Post autor: kubaldo »

Mam pomysl na bodowe jakiejs fajnej traski tylko jest to w Burzynie wioska kolo Tuchowa ci co mieszkaja w Tarnowie powinni wiedziec gdzie jest Tuchow. Traska by byla w lesie w burzynie(moze o bistuszowa by zachaczla) tylko oczywiscie traska nielegalna ale mysle ze by to jakos uszlo. Mam do was pytanie czy byliby by chętni na jej budowe?? Jak tak to piszcie ustalimy cos wiecej
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

w sumie to mamy marcinke na ktorej nie ma kto robic wiec nie oczekuj ze ktos sie porwie na jazde pare kilosow w dal :P
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

buczyna kolo zglobic tez jest :/ tez sie nikomu nie chce jezdzic .. :|
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

mar3k czytanie ze zrozumieniem . On napisal w Burzynie.
kubaldo gdzie to dokladnie jest? Przed czy za Tuchowem? Wez pod uwage,ze mamy 27 km do Tuchowa co dla ludzi z napinaczami albo przerzutek jest nie lada wyzwaniem zwlaszcza jak wladuja oponki 2,5. Ale mysle ze gdyby bylo to gdzies w polowie drogi. Nie wiecej niz 10 km. A pomysl byl napawde dobry i nikt by tego nie rozwalil to ja w sumie moge pomoc. Aczkowiel wiadomo, ze ni wielki sens jest cos kopac przed zima. Narazie mozna bylo conajwyzej ustalic co i jak.

Digi no mamy Marcinke, ale w sumie nic ciekawego nie ma na niej bo co sie wybyuduje to ktos rozwali. Zreszta sam wiesz najlepiej jak jest.
mar3k dzwiwisz sie, ze jest malo chetnych zeby jechac 5km w jedna strone dla 3 hopek? Aczkolwiek chlopaki ze zglobic juz cos tam sypia w tej buczynie. Pzdr.
Ssij pento
kubaldo
Kontakt:

Sulring
to jest zaraz za tuchowem ale do laksu jest jakies 3km-4km od tuchowa a do tuchowa z tarnowa jest 17km nie 27:P

ja nie mowie ze to musi byc juz ale warto nad tym pomyslec bo moze by cos naprawde fajnego wyszlo
Sulring
Kontakt:

kubaldo to jest gdzie w okolicach brzanki?? Tam faktycznie zjazdy sa fajne.
Ssij pento
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

kubaldo no ja znam burzyn dosc dobrze, w kazde wakacje tam jestem no i miejse zajefajne ale naprawde troche daleko no ja nie mam czasu zeby po szkole walnac 20 kilosow na traske i wrocic. ale klepnij na gg to pogadamy 5447392
kubaldo
Kontakt:

Sulring
tam w burzynie w lesie jest wyjazd na brzanke :P
ddex
ja myslalem bardziej o wolnych sobotach bo niestety ja na popoludniu do budy (gim nr2 w tuchowie) :/
Sulring
Kontakt:

kubaldo hmm cos sie sprubuje wykombinowac we wakacje. Ja moge pomoc aczkolwiek wcale nie bedzie to latwe. Ale moze cos sie uda.:)
Ssij pento
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

jezdzi tam jakis autobus ??
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
kubaldo
Kontakt:

szele
tak do tuchowa jezdzi co pol h, a z tuchowa to juz pod lasek jest 3-4km
Sulring
Kontakt:

kubaldo nastepne pytanie do autobusu mozna zabrac sie z bikiem? Mozna wpasc do Ciebie powiedzmy na weekend? Przyjedziemy w sobote rano pokopiemy cos pozniej przespimy sie troche i w niedziele? Jak jest badzo wiezacy to mozemy w piatek jak bedzie swieto jakies.
Ssij pento
ddex
Kontakt:

Sulring mozna by tez u mnie sie tam kimnac te jedna noc ale to juz po zimie bo teraz to watpie zeby sie nam chcialo. Poza tym w starym domu nie ma CO :) wiec zima odpada
kubaldo do busa sie chyba, a raczej na pewno z bikiem nie wsadzisz wiec trza by pociagiem . ale wiesz co ja w sobote moze bede w Tuchowie albo w niedziele to zgadajmy sie jakos i pojedziemy to obczaic pokazesz mi o ktore miejsce Ci chodzi. napisz mi na priva twoje gg albo napisz do mnie ja jestem niewidoczny caly czas.
Digas
Kontakt:

moze niezbyt uprzejmie zabrzmi to co teraz napisze ale: napiszcie jak skończycie - chętnie wpadnę zapoznać się i wspólnie pośmigać:).
ddex
Kontakt:

Digi wiesz co, jak chcesz pojezdzic to wzial bys cos zrobil ;)
Digas
Kontakt:

ddex pisze:Digi wiesz co, jak chcesz pojezdzic to wzial bys cos zrobil ;)
wiesz co? jakoś w tarnowie robie cały czas, z tego co wiem chcesz jezdzic a jeszcze nie widziałem Cię z łopata w ręce:P
Sulring
Kontakt:

Digi za to ja widzialem, a to ze ty cos robisz na swojej dzialce gdzie moze jezdzic tylko ,,elita'' to nie uznajemy za budowanie.
Ssij pento
Digas
Kontakt:

Sulring pisze:Digi za to ja widzialem, a to ze ty cos robisz na swojej dzialce gdzie moze jezdzic tylko ,,elita'' to nie uznajemy za budowanie.
nie przeginasz?:> z tego co zauwazyłem to 2 traski na marcince nie zrobiły sie same tylko "ktoś" je zrobił:P ktoś czyli ja z 3 kolegami:)
ddex
Kontakt:

jak mnie nie widziales z lopata to ja wezme jutro do szkoly to se popatrzysz jak wygladam z lopata :) hehe
ODPOWIEDZ