Śmierc 14 latki...

gwarek
Kontakt:

Post autor: gwarek »

Ania aaaaaaaaa słonko bo ty sie spodziewałaś że polska jest pieknyą krainą gdzie wszystko płyni emiodem i mlekiem???? no to cie oświece polska to to wielkie nieporozumienie i jeszcz ewieksze gówno w ktorym żyjemy

a i zgadzam sie w 100% z Dartmoorem, jej wybór i wielka afera, zreszta u mnie w szkole si etez koles powiesil wtamtym roku i jakos niebylo żaloby ogolnopolskiej
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Eh na tym forum tez sa inteligenci. To, ze ktos zobaczy waszego penisa was moe rusza bo na bani pewnie sami pokazujecie. Ale dziewczyna upokorzana przed cala klasa reaguje inaczej. Ogolnie kobiety/dziewczyny reaguja na takie rzeczy inaczej maja zupelnie inne podejscie do tego.
Ssij pento
milkman
Kontakt:

Post autor: milkman »

kanarek_4xwychowawczyni ma kontakt z uczniami tylko na lekcji ,więc jezeli nie dostala zadnych skarg od tej uczennicy wszystko było ok i zadne niepokojące historie do niej niedochodziły to skąd miała wiedzieć?
http://www.pinkbike.com/photo/1826155/
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

ah wszyscy pierd.olicie ale nikt z was nie byl obecny na tej lekcji i nikt nie znal sytuacji tej dziewczyny... powiesila sie i tyle, ale zeby odrazu zalobe narodowa... codziennie ktos ginie i jakos afer z tego nikt nie robi
http://miniurl.pl/12397
a-gang
Kontakt:

Post autor: a-gang »

Trzeba miec szacunek do każdego człowieka, najgorsze jest to że zapomina sie o tym w odpowiednim do tego momencie...
ROwEr - http://www.pinkbike.com/photo/1147695/
Ania
Kontakt:

Post autor: Ania »

gwarek pisze:Ania aaaaaaaaa słonko bo ty sie spodziewałaś że polska jest pieknyą krainą gdzie wszystko płyni emiodem i mlekiem???? no to cie oświece polska to to wielkie nieporozumienie i jeszcz ewieksze gówno w ktorym żyjemy

a i zgadzam sie w 100% z Dartmoorem, jej wybór i wielka afera, zreszta u mnie w szkole si etez koles powiesil wtamtym roku i jakos niebylo żaloby ogolnopolskiej
wiedizałąm ze Polska jets karejm beznadziejnym i bez pryzszłosci ale myslałąm ze ludzie maja szacunek dla siebie ;(:( myliłam sie zyciem rzadza twrade zasady to nieustajaca walka;(:(:(
Ania
Kontakt:

lizzard king pisze:dragon44 dokladnie to mialem na mysli pare postow dalej...

Ania nie mow tak, a wiesz jak jest w innych krajach?
wiem jak jest naprawde w innych krajach ale Polska to jest jeden wielki syf w ktorym inteligentna młodzież gnije (chodz takiej coraz mniej):(:( pozdrawiam
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

Ania racja i ja myślałem że w Polsce są i normalni ludzie ... jak można napisać coś takiego "że laska sie wiesza że ją ktoś obmacywał lol wogóle, cza miec ładnie poryty czerep"
kur*wa ludzie jaka laska to dziewczynka małe dziecko, nie każdy ma taką z*ajebiście twardą psyche jak wy że przy kilkunastu osobach rozebrać i nic z tego nie robić żal.pl

lizzard king nie mów tak do Ani bo to moja koleżanka, wydaje mi się że ona dobrze to ujęła nie chciała wyalienowaćjakoś polski ale ukazać jaki jest obraz w naszym kraju tyle...
Wojtas90
Kontakt:

Post autor: Wojtas90 »

[*] straszne...
Ania
Kontakt:

racja racja :):) Ty mnie juras zawsze rozumeisz;):) i umiesz cała tresc ujac w kilku madrych zdaniach zgadzams ie z Toba całkowicie:) pozdrawiam :):)
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

tak, w kanadzie nie kranda rowerow, w polsce jest be itd.

wszedzie jest tak samo.... w angli, sami wychowuja sobie mordercow i oni zyja za ich pieniadze, zeby pozniej sie wysadzic we francji masz podobnie...

mowi sie, ze ktos sie gdzies wysadzi. gowno, ludziom zawsze moze odbic, ci co sie wysadzali to nauczyciele, ojcowie itd. zyli w panstwie jak inni obywatele a tu nagle bum w metrze.
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

A według mnie to tania sensacja!!!! wkurwia mnie takie coś... w sumie to przykre ale codziennie wiesza sie wiele osób i nikt nie robi z tego sensacji
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

babolfr troche szacunku takze dla tych osob co sie ich tyle wiesza. Po za tym to, ze dzieciaki sie rozbieraja kolezanke na lekcji w szkole/klasie i obmacuja ja i ona sie pozniej wiesza nie jest normalne i trzeba to naglosnic bo by tym gnojkom nic nie zrobili. Co do nie ktorych w tym topicu to ja nie rozumiem jak mozna robic tyle bledow.
Ssij pento
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

ale mało przypadków gdy ludzie wieszają sie z powodu jakiś idiotów, którzy im dokuczają? według mnie to typowa sprawa uwagi, faktu i super expresu. A mnie takie coś poprostu wkurza
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
dragon44
Kontakt:

Post autor: dragon44 »

Ania jak Ci sie Polska nie podoba to wypierdal*aj za granice, bo to przez takich ludzi jak Ty nasz jakże piękny kraj to: "Polska to jest jeden wielki syf", "Polska jets karejm beznadziejnym i bez pryzszłosci", "(...) pokzuje nam prawdziwą Polske az żygac sie chce", mi też sie chce żygać jak czytam takie rzeczy!

babolfr dokładnie tak, media komercyjne gonią za sensacją, każdym kosztem...
mexiko
Kontakt:

Post autor: mexiko »

ania jak bedziesz dalej tak gadala to uwazaj bo stan polski sie poprawi.....

co do tematu to pojebani byli ci kolesie ze nie pomogli panience :/ sam mam 14/15 lat i wiem jak to jest ale jak ja widze tka sytutacje(moze nie doslownie taka ale jakas pojebana) to ja ide i zakurwiam po ryjach wiec nie mowcie ze ktos nie mial odwagi bo prawda jest taa ze jak by ktos jebnal jakiegos kolesia to by reszta stala i sie glupio gapila i do niczego by nie doszlo... bossy klasowe <lol2> dajcie sobie spokoj z tym... kozaki i tyle. wlasnie takie dzieci jak byly w tej klasie powinni dostawac wpierdol codziennie a nie normalni ludzie :/ zajebiscie by bylo jakby ktos zgwalcil stare wszystkich tych fajerow z klasy. wtedy by mieli...
pussy <---kick ass shit
rzezbi
Kontakt:

Post autor: rzezbi »

mexiko pisze:[..]zajebiscie by bylo jakby ktos zgwalcil stare wszystkich tych fajerow z klasy. wtedy by mieli...
zastanów się co piszesz ...
lizzard king pisze:tak, w kanadzie nie kranda rowerow, w polsce jest be itd.

wszedzie jest tak samo....
nie wszedzie jest tak samo ! Nie wiem jak tam w Kanadzie naprawde jest bo tam nie bylem, ale ogladalem ostatnio pewien dokument (Bowling for Columbine Michael'a Moore'a) i jesli by calkowicie wierzyc temu co tam mowili to Kanadyjczycy nie zamykaja domow bo nie boja sie o kradzieze, nie maja konfliktow rasowych, malo jest tam morderstw ...
Co nie znaczy ze narzekam na Polske. I tez mnie wkurza takie gadanie a najbardziej polski hip-hop, teraz w sumie sie chyba juz zmienil troche ale pamietam jak hiphopowcy tylko umieli narzekac jak to im nie jest zle (no chyba ze cos innego spiewali a ja nie zrozumialem z powodu ich niewyraznej mowy)
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

wiesz, we wloszech ludzie zostawiaja samochod z wlaczonym silnikiem na ponad 20 min (pozniej pojechalismy, wiec nie wiem co sie stalo z tym autem ;p)i ida na poczte. mimo wszystko, nie kradna im tego, ale kradzieze sie zdazaja...
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Jak dla mnie ta sytuacja jest pojebana, chlopaki byli napaleni, podobno to nie pierwszy raz... ! w tv pokazywali fote bez twarzy , to była to 14 letnia dziewczynka o dobrze rozwinietej cześć którą oddycha, blond wlosach, lekko kreconych. na zdjeciu wygladalo ze lubila sie ubierac w bluzki bez brzucha( i tak troche wyzywajaco...), a chlopaki nigdy golej laski nie widzieli... Przyre jest to ze ktos to krecił, i ze dziewczyny z klasy nie zaregowaly... chlopaki to napewno by nic nie zrobili bo z przyjemnością patrzyli zapewne, no ale koleżanki :/ Taka sytuacja to byla nie pierwszy raz, na dodatek klopoty rodzinne... To wszystko sie zbiera, troche slabsza psychika, wiek dojżewania...I po życiu :-( Dyrektorka podala sie do dymisji.
ODPOWIEDZ