DRAGSTAR POINT DM DESTROYER ????

jj.okocza
Kontakt:

Post autor: jj.okocza »

niestety ni ***** to nie dalo i tak codziennie powstaje nowy topic o tych ramach...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=257284
wolf89
Kontakt:

Post autor: wolf89 »

moze jak on bedzie na wieszchu to nie bede powstatac nowe topiki o ramach :P
no dobra ale na temat to mam pointa 2 albo jakiegos innego :P i jezdzi mi sie wypas! wedlug mnie ramka spoko! na dragu nie jezdzilem ale z wyglady az taki zly nie jest a destroyer mi sie nie podoba ! najbardziej to rozmieszyla mnie wypowiedz jednego wypowiadajacego sie tutaj w tym topiku tym ze destroyer ma ciekawe profile rur ale point to ma juz nie ciekawe :P:P:P
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

ja sie wypowiem o kazdej z ramek:

balistic - moze i niby mocne, ale wykonanie totalna kupa, nigdy bym nie wziął teo szaju, odradzam, a nie pęka dlatego ze malo osob je ma i to zazwyczaj leszcze (jak kogos urazilkem a nie jest leszczem to sorki)

destroyer - cr - mo to dobrze swiadczy o ramce, ale tylkni krojkąt jest gruby jak mój najmniejszy palec, czescto ******* gwint sie zdaża, dziwny kąt glowki, totalnie zjebane spawy, jakbym dal mlodszemu bratu to moze by lepiej zrobił

dragstar - dobre wykonanie, totalnie brzydkie malowanie jak dla mnie, za dlugi, jezdzilem na 14 i 16 i cholernie dlugi, ciezko go dzwignąć, troche zjebana geo bo jest za dlugi i potrzeba bardzo duzego amora, bardzo nisko suport, ciezko go dzwignąc

point - weglug mnie najlepsza z tych ramek, moze nie wygląda rewelacyjnie ale wg mnie ma fajną geo bo jest krotki (wzorem aganga troche), w miarę mocny i ogolnie cool

jesli mialbym napisac ktora z tych ram bym kupil to tak:
1 (najlepsza) point
2 drag
3 destroyer
4 balistic

zaznaczam ze jest to moje osobiste zdanie, jako ze wszystkie te ramy sprzedaje i na kazdej jezdzilem w kilku rozmiarach i jesli sie to komus nie podoba to nie moja wina bo to jest moje zdanie sprzedawcy

pozdro al
napiszcie na gg jesli ktos bedzie którąś chciał kupic!!!!
tanio sprzedaje
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

nie wiem kto wymyslił bajke że pointy nie pekają u nas prawie główka całkowicie w jednym odpadła coprawda był uzywany jak by to był full, duże dropy na płaskie itd i to z amorem 150 skoku który wazył chyba ze 4 kg, to jednak musze powiedzieć że drag wytrzymalszy jest :P

ale ja itak wole moje RB :D
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
pLuTiK
Kontakt:

Post autor: pLuTiK »

no tylko ze to jaden taki przypadek....z sojjkopointem....a w dodatku z takim amorem....
z tego co wiem to do tej ramki jest zalecane nie wiecej niz 130....
HoseArkadioMo
Kontakt:

Post autor: HoseArkadioMo »

Morze zglosi sie ktoś co sam polamal draga albo destroyera,pointa
HoseArkadioMo
Kontakt:

Post autor: HoseArkadioMo »

I jeszcze w którym miejscu polamal
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

No nie patrzyełm na date ale jak tak to spoko :P i zwracam chonor :D
pLuTiK
Kontakt:

Post autor: pLuTiK »

"chonor" ! !.......ehhh......( widac ze sa wakacje )
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

krabol - w takim razie czekamy na rame twojego brata zobaczymy czy bedzie lepsza

moze tylne widełki są cienkie a po co grubsze skoro to Cr-Mo ? jak chcesz to zrób se rame Cr-Mo z grubszymi i będzie ważyć ok. 4kg (fajnie)

a może jeszcze daj o kwadratowym przekroju i zwiększ grubość ścianek - człowieku stal to nie alu

oblukaj rame Rudego: http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=248162 w cale nie ma grubych rur, nawet rury z przodu nie są takie grube
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

taki "krabol" zobaczyl rame i od razu krytykuje, pewnie sprzedaje tylko pointy hehe. Krabol ja chce kupic destroyera ds2 za ile mi załatwisz?
DEATH
Kontakt:

Post autor: DEATH »

"balistic - moze i niby mocne, ale wykonanie totalna kupa, nigdy bym nie wziął teo szaju, odradzam, a nie pęka dlatego ze malo osob je ma i to zazwyczaj leszcze (jak kogos urazilkem a nie jest leszczem to sorki) "

oj i tu sie z toba nie zgodze. ta rama jest chyba jedną z mocniejszych......leszcze no jeżeli dla Ciebie PSH i bodajrze Sven sa leszczemi noto gratulacje ....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

dokladnie!! ballistic jest bardzo dobrze wykonany :/ spawy sa idealne ramka jest potwornie mocna a jej jedyna wada jest brak mozliwosci wpakowania duzej opony :] geometrie ma wypas , tak sie sklada ze jezdzielm na wszytskich wypisanych ramach oprocz DM i ballistic jest z nich moim zdaniem najlepszy :|a co do tego ze "lamusy" na nich jezdza i dlatego nikt nie polamal to to jest najlepszy zart jaki dotychczas slyszalem , bo ramki sa sprzedawane w wielu krajach pod innymi nazwami i sa pancerne !!
falcon
Kontakt:

Post autor: falcon »

to moze ja dozuce swoje 2 grosze :)
na ballisticu i destroyerze nie jezdzilem ale widzialem tylko ballistica i wygladal hm dosyc parcernie :P
posiadam draga i nie narzekam dlugosc mi odpowiada support nie jest az tak za niski (nizej mialem w swojej starej krosowce :P) no i brakuje troche sztynowsci dragowi a prowadzi sie go calkiem fajnie :)
na pointcie jezdzilem i musze stwierdzic ze jest zwrotniejszy od draga ale jednak jest za krotki i niezbyt dobrze mi sie na nim jezdzi :/ co do wytrzymalosc jeden juz poszed u <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> point jak to Prezes powiedzial :P
w sumie rozne ramy i kazdy wybiera sobie to co mu pasuje :)
ps. na wyglad nie zwracam uwagi wazne by wytrzymywalo i sie dobrze jedzilo :P
"My Bike is My Live" :P
falcon
Kontakt:

Post autor: falcon »

no co samo wyskoczylo :P
"My Bike is My Live" :P
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

a ciekawe gdybym ja zalozyl takigo posta .......... :/
moge sie zalozyc ze zjechalibyscie mnie równo jak cholera i jaka tu toleranjca?
jezeli ktos jest masta to ok ale jezeli ktos o nizszym poziomie w hierarchi bikerów cos takigo napisze to koniec
.................................. nic :/
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

powiem ci co z ta tolerancja:
nie ma jej dla *******!

spojrz drogi "masto" (co to kurrwa za okreslenie?? - pewnie jakies gowno zywcem wyjete z hip-klopu) na date zalzoenia tego posta: zaraz po uruchomieniu nowego forum. zostal on zalzony z mysla unikaniecia kilkudziesiecu podobnych tematow. jak widac nie udalo sie, ale przynajmniej na poczatku byl spokoj

a tak w ogole zanim nastepnym razem z czyms podobnym wyjedziesz, to raczyl bys chocaz przeczytac caly watek, zwlaszcza, ze ledwie kilka postow wyzej inny uzytkownik wylal z siebie podobne zale i tez mu musialem wszystko tlumaczyc...

ja pierrdole......................................................................

.
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

Akurat w tej kwesti zgadzam się z Lectusem, gdyby ktoś inny założył tego topika wszyscy by go zjechali. Wiem w jakim celu go założył, mówię tylko o zachowaniu innych użytkowników forum. Nie obchodzi mnie co DZIKUS o mnie powie, takie jest moje zdanie i resztę mam w dupie.
ODPOWIEDZ