<lol> Stringi - dzieło szatana
jaki buc walony w dupsko z tego autora. ja nie moge. rzekłbym harcore'owa ortodoksja. co kurva że tego w bibli nie ma. szataństwo. jebać takich. ch** im w oko poprzez czaszke. i jeszcze sie kłucą że beprawnie użył zwrotu matko boska. ja pierdziele.
a teraz apel sprzeczny z moją wypowiedzią, ale PAN mnie natchnął do działania.
LASKI zacznijcie nosić bokserki i szermiercze ochraniacze na piersi(potocznie cycnik) lub staniki nie pushup ino cycuś po bioderko i będzie git. z takimi zwisyma każda bardziej podnieca(co ja za szataństwa wygaduje);] nie krępujcie swych ruchów(o ile cuś to w ogóle krępuje)
w tych nawiasach to czart dopisywał wcielony.
ALBO NIE W OGÓLE NIE NOŚCIE NIC I BĘDZIE HC NA KAŻDYM KROKU. JEŚLI SIĘ ZDECYDUJECIE NA ZRZUCENIE ODZIENIA SWEGO TO WALCIE NA GG1758422 I SIĘ UMÓWIMY NA JAKIŚ TRIPLE NA FÓL KREJZI SPONTAN.
a teraz apel sprzeczny z moją wypowiedzią, ale PAN mnie natchnął do działania.
LASKI zacznijcie nosić bokserki i szermiercze ochraniacze na piersi(potocznie cycnik) lub staniki nie pushup ino cycuś po bioderko i będzie git. z takimi zwisyma każda bardziej podnieca(co ja za szataństwa wygaduje);] nie krępujcie swych ruchów(o ile cuś to w ogóle krępuje)
w tych nawiasach to czart dopisywał wcielony.
ALBO NIE W OGÓLE NIE NOŚCIE NIC I BĘDZIE HC NA KAŻDYM KROKU. JEŚLI SIĘ ZDECYDUJECIE NA ZRZUCENIE ODZIENIA SWEGO TO WALCIE NA GG1758422 I SIĘ UMÓWIMY NA JAKIŚ TRIPLE NA FÓL KREJZI SPONTAN.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
j e b a c chrzescijan
c h u j w d u p e cwelom jezusowym i temu calemu pomiotowi z pasztetem papiezem na czele !!!!!!!!!!!!!!11
religia jest dla cweli i cieniasów!!!!!!!!!!!!!!
religia płodzi debili o debilnych pogladach
katolik tylko wierzy, na myslenie już nie może sobie pozwolić, wiara mu tego zabrania!!!!!!!!!!!
i c h u j
religia jest dla cweli i cieniasów!!!!!!!!!!!!!!
religia płodzi debili o debilnych pogladach
katolik tylko wierzy, na myslenie już nie może sobie pozwolić, wiara mu tego zabrania!!!!!!!!!!!
i c h u j
http://www.pinkbike.com/photo/2292274/
no i tu szanowni koledzy przesadzacie. czym wy sie tak przejeliscie ze tak na bluzgacie katolikow? tekst jakiegos fajfusa z kolka rozancowego? nie jestem praktykujacym ale jak slysze takie teksty pod adresem papierza i innych to mysle ze ktos ma tu powaznie nakutane w glowce. tolerancji troszke!! osobiscie nic mi nie przeszkadza ze ktos zapieprza dzien w dzien do kosciola, chce niech chodzi. czasem fajnie jest siasc sobie na lawce w drodze do kosciola i ogladac dupcie w stringowach:P
-
- Kontakt:
http://www.koszulki.win.pl/go/_info/?id=5847
tylko troche krzyż jest niewta strone
hymmm katolickie stringi..........lol
tylko troche krzyż jest niewta strone
hymmm katolickie stringi..........lol
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157