Śmierc 14 latki...
Nie potrzebna afera sie zrobiła.......... dziewczynka widać że miała problemy psychiczne i nie wytrzymała, myśle że media rozdmuchały sprawe bo podobno to było tak że zdjeli jej spodnie i nic wiecej i udawali stosunek a to chyba nie jest powodem do samobuja.... :/
No niewiem, moje zdanie jest takie.....
Pozdrawiam i [*] dla kolażanki...
No niewiem, moje zdanie jest takie.....
Pozdrawiam i [*] dla kolażanki...
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Takich ******* trzeba tepic, ktos napisal ,ze nie ratowalby dziewczyny dla ktorej kolesie 15-16 probowaliby zrobic krzywde poniewaz balby sie dostac wpierdol... to ja sie nie dziwie dla czego oni nie zareagowali.
W kazdym gimnazjum jest grupka "bossow" jak to pewien kolega ujal, moze maja za soba mur pseudo kumpli ktorzy moga wpierdzielic za sprzeciw ale ja juz bym wolal zostac pobitym probojac jej pomoc ze swiadomoscia ze przynajmniej probowalem, a nie siedziec w lawce ze swiadomoscia ze nic nie zrobilem i miec 2x wieksze poczucie winy ;/
W kazdym gimnazjum jest grupka "bossow" jak to pewien kolega ujal, moze maja za soba mur pseudo kumpli ktorzy moga wpierdzielic za sprzeciw ale ja juz bym wolal zostac pobitym probojac jej pomoc ze swiadomoscia ze przynajmniej probowalem, a nie siedziec w lawce ze swiadomoscia ze nic nie zrobilem i miec 2x wieksze poczucie winy ;/
"Słaby jest ten, kto godzi się z klęską"
http://www.pinkbike.com/photo/1036694/
http://www.pinkbike.com/photo/1036694/
jeśli myślicie że media to rozgrzebały tylko dla tego że się powiesiła dziewczyna, to jesteście kretynami. owszem mogła mieć swoje problemy, nie wytrzymała, szkoda mi jej bardzo. Problemem nie jest ona, ale ogólna sytuacja, to co się dzieje w polskich szkolach mnie przeraża. Kiedy chodziłem do szkoły, owszem, zdażało się wielu kretynów, psychopatów itd. wiadomo, podstawówka to cały przekrój społeczeństwa, , ale zawsze było ich tylko kilku i można było sobie poradzić, ponadto nie pozwalali sobie zbyt dużo.
teraz na porządku dziennym jest że grupka bahorów bije kogoś na ulicy, dzieciaki nadużywają wszystkich możliwych słów, 8-o letni dzieciak mówi do koleżanki żeby mu zrobila laske no spoko, a czternastolatki mówią dorosłemu facetowi(mi) że mu obciągną k***a jeszcze młodocianych dziwek mi brakuje, ponadto kiedyś owszem, chodziło się na browara itd, ale nie wyglądało to tak jak teraz, że bahory się rozpijają do nieprzytomności, ten kto więcej wypije jest cool i że ich policja zgarnęła za picie, ogólnie to wszystko mnie przeraża, a nauczyciele jak srali tak srają nato, dlatego jest coraz gorzej, teraz naprawdę sę martwie o mojego braciszka, pukico 2 klasa podstawówki, pytam się go o wszystko co się dzieje bo wiem że gdyby coś się działo nauczyciele nic nie zrobią> Nic newiedzieli? gówno prawda, nauczyciel który potrafi zapamietać 300 imion i nazwisk w 2 tygodnie nic nie zauważył? to jest śmieszne, siedzą z dzieciakami po 6 godzin dziennie i oczywiście nic nie wiedzą... ja bym ich wszystkich wypieprzył z tamtej szkoly i jeszcze dał w pysk na dowidzenia...
dyrektorka mogła faktycznie niewiedzieć, a ona jedna podała sie do dymisji... sick
dobrze że media to rozgrzebały, bo może to da coś do zrozumienia tej bandzie debili których interesuje tylko skrobanie kredą po tablicy
ps. Osoby które sie skłaniają do samobójstwa nie panują w tym momencie nad sobą, część psychiki odpowiadająca za instynkt samozachowawczy odłącza sie, prosty argument "bo warto żyć" , "mam przyjaciół" "rodzice mnie kochają" nie dociera, jeśli myślicie że problem samobójstwa was nie dotyczy to sie mylicie, to może zdarzyć się każdemu, nawet pingwiny mają skłonności do samobójstw, dlatego nigdy nie można tracić kontaktu z przyjaciółmi
teraz na porządku dziennym jest że grupka bahorów bije kogoś na ulicy, dzieciaki nadużywają wszystkich możliwych słów, 8-o letni dzieciak mówi do koleżanki żeby mu zrobila laske no spoko, a czternastolatki mówią dorosłemu facetowi(mi) że mu obciągną k***a jeszcze młodocianych dziwek mi brakuje, ponadto kiedyś owszem, chodziło się na browara itd, ale nie wyglądało to tak jak teraz, że bahory się rozpijają do nieprzytomności, ten kto więcej wypije jest cool i że ich policja zgarnęła za picie, ogólnie to wszystko mnie przeraża, a nauczyciele jak srali tak srają nato, dlatego jest coraz gorzej, teraz naprawdę sę martwie o mojego braciszka, pukico 2 klasa podstawówki, pytam się go o wszystko co się dzieje bo wiem że gdyby coś się działo nauczyciele nic nie zrobią> Nic newiedzieli? gówno prawda, nauczyciel który potrafi zapamietać 300 imion i nazwisk w 2 tygodnie nic nie zauważył? to jest śmieszne, siedzą z dzieciakami po 6 godzin dziennie i oczywiście nic nie wiedzą... ja bym ich wszystkich wypieprzył z tamtej szkoly i jeszcze dał w pysk na dowidzenia...
dyrektorka mogła faktycznie niewiedzieć, a ona jedna podała sie do dymisji... sick
dobrze że media to rozgrzebały, bo może to da coś do zrozumienia tej bandzie debili których interesuje tylko skrobanie kredą po tablicy
ps. Osoby które sie skłaniają do samobójstwa nie panują w tym momencie nad sobą, część psychiki odpowiadająca za instynkt samozachowawczy odłącza sie, prosty argument "bo warto żyć" , "mam przyjaciół" "rodzice mnie kochają" nie dociera, jeśli myślicie że problem samobójstwa was nie dotyczy to sie mylicie, to może zdarzyć się każdemu, nawet pingwiny mają skłonności do samobójstw, dlatego nigdy nie można tracić kontaktu z przyjaciółmi
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
A ja bylbym wdzieczny jakby ktos napisal o co wogole chodzi... bo wszyscy tylko gadaja, ze tragedia swieczki itd, ale nikt nie napisal o co chodzi.
Napiszcie dla takich co nie ogladaja tv
EDIT
Okej, znalazlem na google.
No dla mnie to porazka klasy, a nie dziewczyny :( Niestety niektorzy ludzie sa slabi psychicznie i szybko mysla o odbieranius obie zycia. Dla mnie tam nie ma sytuacji, ktora doprowadzila by mnie do takich mysli, nigdy nie jest tak zle jakby moglo byc, a poki zyje jest dobrze
Wspolczuje ludziom ktorzy musza konczyc szkoly w takim pojebanym towarzystwie, a tego w polsce niestety nie brakuje :/
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3703376.html
Cytaty mowia same za siebie...
Nie miejscie mnie za chorego psychicznie, ale takie towarzystwo dla mnie pod sciane i seria...
Napiszcie dla takich co nie ogladaja tv
EDIT
Okej, znalazlem na google.
No dla mnie to porazka klasy, a nie dziewczyny :( Niestety niektorzy ludzie sa slabi psychicznie i szybko mysla o odbieranius obie zycia. Dla mnie tam nie ma sytuacji, ktora doprowadzila by mnie do takich mysli, nigdy nie jest tak zle jakby moglo byc, a poki zyje jest dobrze
Wspolczuje ludziom ktorzy musza konczyc szkoly w takim pojebanym towarzystwie, a tego w polsce niestety nie brakuje :/
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3703376.html
Cytaty mowia same za siebie...
Nie miejscie mnie za chorego psychicznie, ale takie towarzystwo dla mnie pod sciane i seria...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Tassadar Inaczej... kiedyś były wieksze zadymy ale wszystko na innym pozomie, tzn mam 2 kumpli jeden był w bojówce Lecha Poznań, jeżdził na ustawki i poprostu sie lał z innymi, w podstawówce wrzucił jakiegoś kolesia do szafy przez szybe w drzwiczkach (skiny punki i te lata 90..) ale wszystko na zasadzie jeden na jednego... a nie ze 5 chłopaków na 1 dziewczynke, to juz przegięcie,
poprostu gimnazjum to największy burdel jaki mogli zrobić... wiem bo sam tez kończyłem gimnazjum, jedno z najgorszych w Poznaniu, i to co te dzieciaki (no bo jak inaczej) tak robiły to była masakra... gaz pieprzowy rozpylali co miesiąc chyba, wrzucili mołotowa do sali gimnastycznej (poszła z dymem...) sam kiedyś wywaliłem krzesło przez okno (nie żebym był święty ale umiem sie opnować)... każdy miał jakiś przypał na koncie, ale tam sie tego nie kontroluje, i to tylko zależy od tego dzieciaka czy on jest normalny czy nie...
Ile razy byłem swiadkiem akcji ze ktoś (13-15 latek bo to gimnazjum)wchodził w połowie lekcji spalony, a jak nauczycielka sie odezwała to jej pojechał od k.rwy i szmaty i nikt sie tym nie przejął... bo nie mogą go stamtąd wyrzucić.
Jestem za wprowadzeniem poprostu szkół o zaostrzonym rygorze, to chyba pomysł Giertycha (nie myslalem ze kiedys sie w czyms z nim zgodze) z internatem i koniec... niech tam takich przeszkolą...
poprostu gimnazjum to największy burdel jaki mogli zrobić... wiem bo sam tez kończyłem gimnazjum, jedno z najgorszych w Poznaniu, i to co te dzieciaki (no bo jak inaczej) tak robiły to była masakra... gaz pieprzowy rozpylali co miesiąc chyba, wrzucili mołotowa do sali gimnastycznej (poszła z dymem...) sam kiedyś wywaliłem krzesło przez okno (nie żebym był święty ale umiem sie opnować)... każdy miał jakiś przypał na koncie, ale tam sie tego nie kontroluje, i to tylko zależy od tego dzieciaka czy on jest normalny czy nie...
Ile razy byłem swiadkiem akcji ze ktoś (13-15 latek bo to gimnazjum)wchodził w połowie lekcji spalony, a jak nauczycielka sie odezwała to jej pojechał od k.rwy i szmaty i nikt sie tym nie przejął... bo nie mogą go stamtąd wyrzucić.
Jestem za wprowadzeniem poprostu szkół o zaostrzonym rygorze, to chyba pomysł Giertycha (nie myslalem ze kiedys sie w czyms z nim zgodze) z internatem i koniec... niech tam takich przeszkolą...
Matka tej dziewczynki mówiła co innego, że jej córka była nieśmiała i że wstydziła się odsłonić nawet kawałek brzucha co całkowicie przeczy temu co napisałeś. To samo do kolezanek, jesli nie wiesz to nie pisz, w tv mowili, że koleżanki wstawiały się za ofiarą ... No i na koniec dyrektorem był facet.xxxxxx pisze:[...]w tv pokazywali fote bez twarzy , to była to 14 letnia dziewczynka o dobrze rozwinietej cześć którą oddycha, blond wlosach, lekko kreconych. na zdjeciu wygladalo ze lubila sie ubierac w bluzki bez brzucha( i tak troche wyzywajaco...), a chlopaki nigdy golej laski nie widzieli... Przyre jest to ze ktos to krecił, i ze dziewczyny z klasy nie zaregowaly... chlopaki to napewno by nic nie zrobili bo z przyjemnością patrzyli zapewne, no ale koleżanki :/ Taka sytuacja to byla nie pierwszy raz, na dodatek klopoty rodzinne... To wszystko sie zbiera, troche slabsza psychika, wiek dojżewania...I po życiu :-( Dyrektorka podala sie do dymisji.
-
- Kontakt:
obiło mi się o uszy że jej matka wybaczyła tym gnojom. Postawcie się na jej miejscu. Ktoś wam zabija córke, to wy zamiast cos z tym zrobić, powiesić ich czy coś to wybaczacie im. PARANOJA!!!! To nieźle ona musiała mieć w domu jeśli matka tak postępuje, brat nic sobie nie robi z tego co siostra sygnalizuje, ojciec siedzi cicho. Widać że kochali ją. Jeszcze w szkole od początku roku ją gnębili. Przypuszczam że też bym nie wyrobił. A to dobry pomysł żeby dać ich do takiej szkoły. Wydupczyło by ich stado zdegenerowanych 15-o latków tak że by im odbyty pozrywali i by mieli.
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no też prawda. Gnębili ją już od początku roku. Coś im nie podpasowało w niej. Zresztą najczęściej że w klasach jest tak - jest jedna ciota - którą trzeba zgnębić i są klasowi bosi - najczęściej zajmują się tym procederem. Tak i było w tym przypadku. Tylko dziwi mnie to że zawsze matka rozumie córkę i obojętnie czy córka coś mówi czy nie matka zawsze wyczuje sytuacje tymbardziej że jeszcze koleżanka powiedziała jej. Więc widocznie tak matka to gówno a nie matka.
Dla mnie to jest chore. Nie rozumiem dlaczego nikt jej nie pomogl w tej klasie. Glupie tlumaczenie,ze ktos jest silniejszy to żenada...przypuszczam,ze prawdopodobniejsza jest opcja,ze cala klasa miala dobra zabawe! Oby gnoje w poprawczaku dostali za swoje!
[url=http://www.pinkbike.com/photo/922498/]Pinkbike[/url]
ja bym qrwa takieg ojedneg oz drugim zajebal ja psa. qrwa co za debile!! powinni dac ich adresy do pubilcznje wiadomosci to sadze ze "kilka" osob by z nimi "porozmawialo". a ojca jednego z tych sqrwysynow co poweidzial ze nie widzi zwiazku samobojstwa z tym incydentam to bym qrwa na dozywocie zamknal. sqrwysyny jedne co t osie qrwa dzieje w tym ********* kraju. ostatni tez jakas 15 letnia panna zabila koleznake... popierdo*lilo tych wszystkich ludzi. ja pier* dawno sie tak nie wqrwilem. zesz qrwa, 20 ludzi w klasie i nik qrwa nei zareagowal... ja pier* ja sobie tego nie wyobrazam.
jadyne malutki pocieszenie dla meni to to ze teraz ci wszyscy ludzie w tej klasie beda do konca zyci zayli w swaidomosci ze przez ich "zabawe" zgnela niewinna dziewczyna.
i poszi na 3 miechy do poprawczaka
takich to bym qrwa na 10 lat i niech qrwa pokutuja i niech nie maja nic z ich "dojzewania".
sqr* zajeb*
(SORY za slownictow ale tak mnie takie cos wqrwia ze sobie nawet sprawy nie zdajecie)
jadyne malutki pocieszenie dla meni to to ze teraz ci wszyscy ludzie w tej klasie beda do konca zyci zayli w swaidomosci ze przez ich "zabawe" zgnela niewinna dziewczyna.
i poszi na 3 miechy do poprawczaka
takich to bym qrwa na 10 lat i niech qrwa pokutuja i niech nie maja nic z ich "dojzewania".
sqr* zajeb*
(SORY za slownictow ale tak mnie takie cos wqrwia ze sobie nawet sprawy nie zdajecie)
francuz_ jak im dupsko przepchaja to poznaja...
Dziwi mnie postawa matki, czemu mowi ze to nie wina chlopcow... Wiem wiem, nauczycielka wyszła, klasa niezeragowała, ale kurwa jak mozna zdjasc kolezance spodnie i majtki w szkole gdzie jest 500 osob , i sie bawic z nia a klasa to z usmiechem na ustach oprocz jednej kolezanki przyjeła :///////////
Jebać takich leszczy ! Mam nadzieje ze dostana tam szkołe życia.
P.s. wkurwiaja mnie te łancuszki na gg o tej dziewczynie :///////////
Dziwi mnie postawa matki, czemu mowi ze to nie wina chlopcow... Wiem wiem, nauczycielka wyszła, klasa niezeragowała, ale kurwa jak mozna zdjasc kolezance spodnie i majtki w szkole gdzie jest 500 osob , i sie bawic z nia a klasa to z usmiechem na ustach oprocz jednej kolezanki przyjeła :///////////
Jebać takich leszczy ! Mam nadzieje ze dostana tam szkołe życia.
P.s. wkurwiaja mnie te łancuszki na gg o tej dziewczynie :///////////
-
- Kontakt:
rzezbi a ty może jeden z nich :P (nieno żartuje), ale co ty nie jest za tym żeby sqrwysynów dosięgneła kara? myślisz że dostateczną karą dla nich jest to że posiedzą sobie, dostaną żryć za pieniądze podatników i tyle? jak za komuny "śmierć za śmierć" było coś takiego to pomyśleli za nim coś zrobili a teraz to jest tak że pleb popełnia przestępstwa żeby posiedzieć bo pojedzą i pośpia a tak to nie mają za co i gdzie! paranoja