Śmierc 14 latki...

PlanetX
Kontakt:

Post autor: PlanetX »

W sumie patrzac na to pod innym katem, to oni chyba moga byc oskarzeni jedynie o probe gwałtu i nic wiecej, bo smierc tej dziewczyny nie nastapila z ich reki. Co wcale nie zmienia faktu, ze powinni dostac za to z 10 lat w takim wiezieniu, ze po odsiedzeniu wyroku, nie wiedzieliby czy puszczaja bąka, czy juz robią kupe. Tyle w tym temacie.
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
kosa
Kontakt:

Post autor: kosa »

ja podziwiam jej mame zeby cos takiego wybaczyc to trzeba miec wielkie serce... ja bym nie potrafil wybaczyc czegos takiego...
"Słaby jest ten, kto godzi się z klęską"
http://www.pinkbike.com/photo/1036694/
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

kosa raczje trzeba kogos olewac.... Bo nie wieze, ze tak nagle jej to lekko przyszlo. Zreszta za co ona moze wybaczyc? Tak jakby to jej krzywde zrobili?
Ssij pento
kanarek_4x
Kontakt:

Post autor: kanarek_4x »

Sulring a twoim zdaniem jej nic nie zrobili bo zrobili jej córce i może przez nich się powiesiła, a matka ma siedzieć spokojnie i cieszyć się, że to nie jej zrobili? Fajnie...
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

PlanetXmoga odpowiedac z innego paragrafu i zaloze sie ze tak bedzie...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

chłopcy postopili chujowo wobec niej ale ta laska zrobiła jeszcze gorzej ;/ musiała byc ostro powalona zeby sie powiesic wiem ze teraz bedziecie mnei jechac ale to jest moje zdanie i juz nie rozumie jak ktos mze sie powiesic dla tego ze koledzy "zgwałcili" bo nawet nie dotkli jej głoym ciałem ;/ ale i tak szkoda tej Ani [*]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

gazela_bike
"symulowali" gwałt , pozatym obnażyli ją na oczach klasy.
Dla kobiety to szok i po czymś takim siada zazwyczaj psychika ... depresja itp. , a teraz wyobraź sobie niepewną emocjonalnie 14latke którą nawet kilka obraźliwych słów może doprowadzić do płaczu.

Podsumowując - kobiet (dziewczyn) nie zrozumiesz.
gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

moze i nie rozumie ale nigdy nie obraziłem zadnej dziewczyny i nie obraze bo wiem co sie moze stac. po tym filmiku jakos troche zmieniłem zdanie co do Ani bo nie wiedziałem jak to było http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0187088819
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

kosa pisze:ja podziwiam jej mame zeby cos takiego wybaczyc to trzeba miec wielkie serce... ja bym nie potrafil wybaczyc czegos takiego...
Poprostu miała to w d***e i nie chciała już z tą sprawą mieć nic wspólnego, albo obwiniała siebie, bo nie zareagowała, tak ja to widze

gazela_bike i czytaj co inni napisali, bo ja coś wcześniej wspomniałem o samobójstwie...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
albercik
Kontakt:

Post autor: albercik »

a nikt nie powiedzial na przerwie wychowawczyn albo dyrektorce bo nie chcial wyjsc na sprzedawczyka frajera itd chociaz w takiej sytuacji jak by ktos powiedzial to by nie byl frajerem :P powiesila sie bo nie byla za mądra ;/ mogla powedziec w domu co sie stalo albo gdzies tam indziej są psycholodzy itp Jak by się nie powiesila to dalej to by zostało jako żart a jak się powiesiła to nagle wszyscy żałują ze nie powiedzieli dyrektorce czy tam komus innemu.. Ja na miejscu tej typiarki zmienil szkole albo klase jak by mi tak zalezalo ale po co sie od razu wieszac .......
bikezmc.xt.pl
albercik
Kontakt:

sasquatch pisze:ja bym qrwa takieg ojedneg oz drugim zajebal ja psa. )
a wiesz o tym ze pies tez zyje ? :D:D:D
bikezmc.xt.pl
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

albercikbardzo jestes smieszny,bardzo.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Mol
Kontakt:

Post autor: Mol »

albercik pisze:a nikt nie powiedzial na przerwie wychowawczyn albo dyrektorce bo nie chcial wyjsc na sprzedawczyka frajera itd chociaz w takiej sytuacji jak by ktos powiedzial to by nie byl frajerem :P powiesila sie bo nie byla za mądra ;/ mogla powedziec w domu co sie stalo albo gdzies tam indziej są psycholodzy itp Jak by się nie powiesila to dalej to by zostało jako żart a jak się powiesiła to nagle wszyscy żałują ze nie powiedzieli dyrektorce czy tam komus innemu.. Ja na miejscu tej typiarki zmienil szkole albo klase jak by mi tak zalezalo ale po co sie od razu wieszac .......
Co ty tu *******... zdajez sobie sprawe jaki to byl dla niej szok z tego co sie orientuje to ona nie miala dobrego kontaktu z matka i byla raczej zamknieta w sobie dusila wszystkie emocje az wrezcie nie wytrzymala i zrobila to co zrobila. Nie wydaje mi sie zebys ty piegal po lekarzach i szukal pomocy po tym jak by cie obnazyli przy wszystkich wysmiali i zbesztali z blotem wtodatku to byla 14 latka. Kiedys ktos dal tu linka do forum takich 12-15 latek i samemu mozna bylo poczytac ze one nic o zyciu nie wiedza.
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

Mol www.dziewczyna.pl :D na infie sie wchodzi i czytamy z kumplami i zbita na maksa leci <lol>
www.roztocze.yoyo.pl
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

W jednej z gazet czytam: "Ania odeszła po nagrodę do nieba" (czy coś w tym stylu). Po chwili namysłu, dochodzę do wniosku, że wg wiary katolickiej samobójcy nie mają dostępu do nieba. Nie ma wyjątków. Ale mniejsza z tym...
Nie jestem też zdania, że polskie szkoły wymagają naprawy czy coś, moim zdaniem to dzieci, a raczej ich rodzice (mam nadzieje, że dzieci same się nie wychowują) wymagają jakiegoś typu naprawy...
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

i tak nie poszla do nieba (ani piekla...)(do piekla trzeba chciec isc, a do nieba bog wpuszcza, jak sie porposi, to on przebaczy)
ale i tak nigdzie nie poszla
albercik
Kontakt:

Mol pisze:
albercik pisze:a nikt nie powiedzial na przerwie wychowawczyn albo dyrektorce bo nie chcial wyjsc na sprzedawczyka frajera itd chociaz w takiej sytuacji jak by ktos powiedzial to by nie byl frajerem :P powiesila sie bo nie byla za mądra ;/ mogla powedziec w domu co sie stalo albo gdzies tam indziej są psycholodzy itp Jak by się nie powiesila to dalej to by zostało jako żart a jak się powiesiła to nagle wszyscy żałują ze nie powiedzieli dyrektorce czy tam komus innemu.. Ja na miejscu tej typiarki zmienil szkole albo klase jak by mi tak zalezalo ale po co sie od razu wieszac .......
Co ty tu *******... zdajez sobie sprawe jaki to byl dla niej szok z tego co sie orientuje to ona nie miala dobrego kontaktu z matka i byla raczej zamknieta w sobie dusila wszystkie emocje az wrezcie nie wytrzymala i zrobila to co zrobila. Nie wydaje mi sie zebys ty piegal po lekarzach i szukal pomocy po tym jak by cie obnazyli przy wszystkich wysmiali i zbesztali z blotem wtodatku to byla 14 latka. Kiedys ktos dal tu linka do forum takich 12-15 latek i samemu mozna bylo poczytac ze one nic o zyciu nie wiedza.
a to nie jest powod do wieszania sie ...... i co jak by sie przy tobie wieszala bys jej pomogl jeszcze ? ja bym sie nie wieszal moze ty tak ale po co ? juz ktos napisal ze ludzie w szpitalach walczą o zycie a ona sie wiesza .... ;/ zrobila jak zrobila i juz jej nikt nie powie ze zrobila zle :) napewno mnie zle zrozumiecie ale **** mnie to obchodzi :D
bikezmc.xt.pl
Mol
Kontakt:

Post autor: Mol »

Teraz zoraz czesciej slyszy sie o probach samobojstw bo to warabia sie w szkolach to lekka przesada. Dobierze sie ***** z debilem i potrafia rozwalic komus zycie i to przeznich dzieciaki robia co robia. Moze to dobrze ze giertych wyjebie i zamknie wszystkich debili w jednej szkole niech sie sami gnebia i wieszaja przynajmien nikt nie bedzie po nich plakal
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

ale sie wam spodobala sprawa... ciekawe czemu, bo dziewczyne rozebrali ?
nie wnikajmy .<joke>

ale pomysl zajebania czy tez najebania ich jest debilny, poprawczak- tylko ich bardziej sfrustruje i beda jeszcze gorsi. Tak wiec wspolczoje tym ktorzy ich spotkaja.
ODPOWIEDZ