w łodzi chetnych ni ma do jazdy ani do budowy...
ja dzis bylem w lesie, cicho, głucho żadnego bikera (no prawie :)) Z kumplami troche pobudowalismy ale ciagle brak jakichs perspektyw na ciekawa miejscówke z hopami ... :(
ja niestety nie mam czasu:/. Szkoda że tydzień temu nikt nie przyjechał jak założyłem podobny temat. A że teraz już sniegi mają już zawitac w tygoniu więc to juz koncówka jazdy. Od następnego sezonu trzeba będzie rozszeżyc ustawki w łodzi. Ja ogólnie jestem chętny na śmigania.
Ale racjia w Łodzi mało się dzieje. Nikomu się nie chce budowac i tak
uskok jest w kiepskim stanie, w wąwozie jest jeden drop (budowany przeze mnie i moją ukochaną:P ) rudzka jak zawsze ok, można fajnie się pobawic. Rogi to samo. Nie wiem jak smardzew bo niestety nigdy nie byłem.
Hmm ja nic o sniegu nie slyszalem;] Dopoki go konkretnie nie napada lub nie bedzie "ciapy" to moze uda sie jeszcze jakos pojezdzic. Popieram rowniez calkowice pomysl rozszerzania ustawek itp.. bo narazie jest z tym problem.
xxxxxx z bałut, niedaleko tesco ale jutro nie moge niestety, pozatym ma padać.
W poniedzialek chce wytyczyc nową scieżkę w oklicach zjazdu na łużyk. Ktos chetny do pomocy??
chodzi o zjazd do stawiku, za okólna. Tam jest juz jeden zjezdzik, fahny swoja droga ale chce zrobic drugi taki długi. Zamierzam zaczac w poniedzialek rano
jak jedziesz do wąwozu to masz taki "Szeroki" zjad który prowadzi cię to stawku. Po lewej stronie na samym szczycie jest wąska traska to właśnie to. Bardzo fajne miejsce, szczególnie jak już pisałem początkowy fragment tej traski:)