Witam.
Mam pytanie co do pussy.
Mam zamiar kupic te ramke ale mam watpliwosci co do napinacza tam nie ma mocowania to po pierwsze, po drugie nie ma haku przerzutki i tu mam pytanie gdzie go dostane i czy w ogole dostane... nie mam zamiaru montowac single speeda . Chce wapkowac napinacz boxguida, korba na isis, no i czy pussy sie tu sprawdzi? Napinacz nie bedzie "swirowal"?:D Jezdzi tak ktos?:P Chodzi mi po prostu czy bedzie all pasowalo ;) czekam na odp
pzdr
pussy z przerzutka ? blee.. a co do mozliwosci zamontowania to fragment opisu ze strony dc: " Pussy jest singlespeedem, ale masz możliwość dokupienia zestawu do mocowania tylnej przerzutki." wiec przerzutke mozna zamontowac.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
kurwa ale wy gadacie glupoty ... az glowa mala :/ przerzutka do pussy pasuje bez problemu zamawiasz sobie z tym dynksem do montowania u duncona napinacz pod suport tez zamontujesz bez problemowo ;) kupuj i ciesz sie jazda :P
-Przemooo- pisze:***** ale wy gadacie glupoty ... az glowa mala :/ przerzutka do pussy pasuje bez problemu zamawiasz sobie z tym dynksem do montowania u duncona napinacz pod suport tez zamontujesz bez problemowo ;) kupuj i ciesz sie jazda :P
człowieku.kupujesz sobie hak do przerzutki za 2,50zł do makroshita,zakładasz i jezdzisz ale nie zniechecaj sie do singlespeeda.miałem to i to i zdecydowanie lepszy ss i przy poziomych hakach ci nie potrzeba zadnych napinaczy.chcesz cos wiedziec wiecej to prostu zadzwon do duncona i ci bez problemu wszysto wyjasnia
No i mam jeszcze jedno takie pytanie. Okazalo sie ze rama jest na 14mm os tylnia a ja mam kolo standart na 10mm sa jakies reduktory? Co do haku to juz wiem kupie zwykly za 5zl ale teraz mam problem z tą osią.... czekam na odp pzdr