Qutzyk i Diabeł...
Qutzyk i Diabeł...
... pojechali się ścigać do Republiki Czeskiej. Nasi najlepsi dualiści zajęli tam 23 i 28 miejsce. Ścigali się z czołówką europejską - Marosi, Prokop. Ale dlaczego ja mam o tym pisać? Czy szanowna redakcja nie mogła by zadać sobie trochę trudu i dotrzeć do takich informacji?
-
- Kontakt:
I co? Wyszedl jakis skandal typu 'na torze w Szczawnie to tylko spadac mozna' albo 'polscy zjazdowcy tylko siedza na forum'? Jak nie to niebardzo widze sens zamieszczania i jarania sie jakimis zawodami
Taaaaaaaaaaaaak, to była ironia
Taaaaaaaaaaaaak, to była ironia
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
jako alternatywa zapraszam na www.ampbike.com gdzie znajdziecie info z pierwszej ręki zdjęcia opisy wywiady i w ogóle coś pieknego
[url=http://www.drozdowicz.com]drozdowiczdotcom[/url]
>jako alternatywa zapraszam na www.ampbike.com gdzie znajdziecie info
>z pierwszej ręki zdjęcia opisy wywiady i w ogóle coś pieknego
Ty piernik sponsored jesteś by amp więc nie pitol! Poza tem piękne Twoje fotki na amp można znaleźć ale żeby laskę zbajerować na amp... Nie, nie sądzę. Poza tem to sądzę, że ładnie na rowerze jeździsz.
Ja odsyłam na www.krank.pl
A jeśli chodzi o forum to najlepiej na news.cavern.pl albo na pl.rec.rowery albo na alt.pl.rec.sport.kolarstwo. Buahahahahaha.
Albo na "Extremę" w jazz radio. Buahahahahaha.
>z pierwszej ręki zdjęcia opisy wywiady i w ogóle coś pieknego
Ty piernik sponsored jesteś by amp więc nie pitol! Poza tem piękne Twoje fotki na amp można znaleźć ale żeby laskę zbajerować na amp... Nie, nie sądzę. Poza tem to sądzę, że ładnie na rowerze jeździsz.
Ja odsyłam na www.krank.pl
A jeśli chodzi o forum to najlepiej na news.cavern.pl albo na pl.rec.rowery albo na alt.pl.rec.sport.kolarstwo. Buahahahahaha.
Albo na "Extremę" w jazz radio. Buahahahahaha.