Co o Judy SL u-turn?

Wojtass
Kontakt:

Co o Judy SL u-turn?

Post autor: Wojtass »

Jest ktoś kto ma może tego Rock Shoxa z '04 lub ktoś może się z nim bliżej styknął?
Jak jest z jego pracą i przede wszystkim z wytrzymałością? Słyszał ktoś moze o połamanych?
Wojtass
Kontakt:

Post autor: Wojtass »

ludzie, co jest?
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

Ojjjj Troche Trudno bedzie bo to nowy amor....ale CIERPLIWOSCI.

Ja tylko powiem od siebvei ze najlepsze judy sa z 2001 roku :) bo te nowsze z tym AIR to Porazka :P, chodzi to to...a w sumie nie chodzi :)
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

Moze ktos sie wypowie na ten temat ??? bo sam jestem ciekaw ...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
wmac
Kontakt:

Post autor: wmac »

miałem tego amora, chodził w sumie nieźle ale strasznie słabo wyglądał,szczególnie te golenie górne... Musiałem więc go sprzedać, bo według mnie nadawał się najwyżej do xc. Słabą jego stroną jest u-turn, wydaje się troche zawodny i podatny na uszkodzenia. Pierwszy zepsuł sie od razu, a jak mi wymienili na nowego to nie działał w pełnym zakresie (minimalny skok wynosil okolo 90). Duzym minusem był brak jakichkolwiek regulacji, ale przy mojej wadze (85) chodził dobrze i nie udało mi się go dobić, ale nie katowałem go zeby sprzedać drożej
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

Hee...? Wymieniles bo wygladal zle ? wow ..jak chodzil dobrze to po co wymieniac ? I czemu mowisz ze nie ma zadnych regulacji ? regulacja skoku i tlumienie powrotu.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
ODPOWIEDZ