nasza teamowa stronka

hakerjur
Kontakt:

nasza teamowa stronka

Post autor: hakerjur »

prosze komentowac i mowic gdzie sa bledy i braki
www.adakar.xt.pl przepraszam za te reklamy postaramy sie znalesc jakis inny serwer.
Pozdrawiam
jurek
www.adakar.xt.pl www.adakar.fora.pl <== suwalska scena rowerowa
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

proponuje www.yoyo.pl

strona jest fajna, nie męczy oczu, nie rozwala sie w przegladarce ma spokojne fajne kolorki,

ale kilka uwag:
- umiesc menu w jednym miejscu bo tak duzo trzeba sie naszukać jak rozgladam sie za czymś konkretnym
- zrob jakieś ramki wokół kazdego okna,( menu, foto, newsy) bo tak sie wszytsko zlewa
- zauważyłem ze czasem fotos nie działa ("strona o podanym adersie nie istnieje")
-w jednym z newsów głęboko doszukałem sie ze jesteście z Suwałk, to powinno byc bardzije widoczne :) wg mnie.
- co to za wychwalne newsy o KRK, każdy wie co oni oferują :> dali Ci coś czy jak? jesli tak to poprsty napisz ze strona czy zawodnik sponsorowany przez KRK.
-wywal te kropki z <title> bo to wieje blogami i 13-latkami :P

to takie szczegóły, nie bierz tego jako czepiania sie byle czego, naprwde to niewiele do zarzucienia, to poprostuu pierdoły, ja nie jedną strone zrobiłem i nie jedną rowerową widziałem, i bardzi sie rpzydaje wg mnie jak ktoś tak komentuje

pozdro
Adakar
Kontakt:

Post autor: Adakar »

Witam!

Dzięki za info o zdjęciach, co prawda to prawda gdzies podczas wrzucania na serv wcięło mi z 2 3 :)
Co do KRK to taka przysługa koleżeńska, pozatym są to info dla chłopaków z Suwałk, gdyby ktoś chciał coś kupić to kożystniej wychodzi mu to gdy skontaktuje się z nami - przynajmniej pozbywa się kosztów przesyłki.
Jeżeli chodzi o zmywanie się "okien" takie było zamierzenie:), a to że kropki nie są zbyt sexi to wiem ale bez wygląda gorzej ;] przynajmniej wg mnie i paru osób z Suwałk;]

Dzięki za info i wskazówki napewno przydadzą sie w przyszłości ;]

P.S. na yoyo.pl próbowałem zarejestrować się kilka razy ale konta jak nie było tak nie ma.
KOBIETA ROWER KOBIETA ROWER KOBIETA ROW...

www.adakar.xt.pl
www.adakar.yoyo.pl
Paul
Kontakt:

Adakar pisze: Jeżeli chodzi o zmywanie się "okien" takie było zamierzenie:)
No nie mów mi ze specjalnie robisz zeby strona była mało czytelna :)
Adakar
Kontakt:

Zamierzeniem było, żeby okna nie były oddzielone :D nie to, żeby było nieczytelnie :P

www.adakar.xt.pl
www.adakar.yoyo.pl
PIJOK
Kontakt:

Post autor: PIJOK »

w dziale sprzet umiśće zdjątka tych bików
bloszek
Kontakt:

Post autor: bloszek »

Witam,
uważam że stronka jest spoko. Wszystko czytelne:) życze powodzenia w dalszej pracy.

Ja mam zamiar trochę zmienić wygląd naszej stronki, ale neistety nei mam trochę czasu :/ www.bike-team.kwidzyn.pl

pozdrawiam,
Bloszek
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
Adakar
Kontakt:

Dzięki.
Fotki powinny się pojawić w najbliższej przyszłości ale narazie chyba każdy remontuje coś w biku i nawet parametry tam wypisane nie są do końca aktualne :D Gdy tylko coś się pojawi obiecuje że dam znać ;]

www.adakar.xt.pl
www.adakar.yoyo.pl
Adakar
Kontakt:

www.adakar.yoyo.pl !!!
Wrzuciłem na nowy serwer :) mniej reklam kosztem mniejszej pojemności ale może jakoś to przeżyje ;] potem podepne stronkę pod xt lub prv :)

www.adakar.xt.pl
www.adakar.yoyo.pl
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Sorki że się podczepię pod topik, ale nie będę robił zamieszania z nowym tematen, a też się chętnie pochwalę swoją produkcją, coprawda nie jest to typowa strona, ale nie mam czasu na babranie się w tym wszystkim - więc zrobiłem elo-bloga: www.4xpro.blog.onet.pl :))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Tak od serca, rozkmińcie jakiś tani server z domenką .. .:D
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Paul
Kontakt:

Chrabał... wszystko tylko nie blog!

Jak chcesz to Ci troche pomoge z HTMLem czy Javą:)
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

oj nie przesadzaj, nie jest to takie złe ... chyba.
html'a znam dość dobrze, jak na razie wszystkie strony które robiłem w przeszłości powstawały od A do Z w notatniku. A w blogu - przynajmniej taki jak ten mój - podoba mi się prostota do bólu - bez tendecyjnych podstron "o mnie", 'galeria" i "linki" - wszystko wyłożone kawa na ławę, liczy się treść :)))

Tak czy siak dzięki za propozycję pomocy
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Chrabał pisze:Sorki że się podczepię pod topik, ale nie będę robił zamieszania z nowym tematen, a też się chętnie pochwalę swoją produkcją, coprawda nie jest to typowa strona, ale nie mam czasu na babranie się w tym wszystkim - więc zrobiłem elo-bloga: www.4xpro.blog.onet.pl :))
Bardzo ciekawie piszesz te relacje. Naprawdę miło się czyta. Blog jest czysty i schludny ;)
Paul
Kontakt:

Chrabał ja tez pisze w notatniku, ale grafike robie w corelu :)

Jak sie zdecydujesz to daj znać
Adakar
Kontakt:

Stronka podpięta pod xt.pl dzisiaj postaram się zrobić od 0 system komentarzy do newsów galeri i ogólnie wszystkiego. Troche roboty przedemną ale takie cuś może się przydać:)
Pozdro Kołpaki

www.adakar.xt.pl
www.adakar.yoyo.pl
ODPOWIEDZ