Za ktorym razem zdaliscie na prawko ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w 1992 roku za 3 razem bo dwa pierwsze z własnej winy oblałem...taka jest bolesna preawda że 90% kursantów mimo że kończy w szkołach naukę to jeżdzić nie potrafi.....zdałem jako jedyny z 15 osobowej grupu razem z laską....
...więcej pokory do młodych kierowców....to że udało się wośrodku zdać kurs nie jest jednoznaczne że się potrafi jeżdzić.....
...obecnie od wielu lat średnio w roku robię koło 70.000 km i widze mesę debili na drodze....nie raz wysiadam do nich i delikatnie tłumaczę .....jaki numer wycieli....
Pozdro i powodzenia....testy i egzamin są banalne treba tylko rozumieć co się robi.....bo inaczej lipa.
...więcej pokory do młodych kierowców....to że udało się wośrodku zdać kurs nie jest jednoznaczne że się potrafi jeżdzić.....
...obecnie od wielu lat średnio w roku robię koło 70.000 km i widze mesę debili na drodze....nie raz wysiadam do nich i delikatnie tłumaczę .....jaki numer wycieli....
Pozdro i powodzenia....testy i egzamin są banalne treba tylko rozumieć co się robi.....bo inaczej lipa.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
ja jeździc umiem, i to robie jak gdzies na biocznych drogach jedziemy na wieś..
teraz tylko sie zapisac musze moge juz od jakiegos czasu ale mi sie nie chce, tak samo dowodu tez mi sie nie chce wyrobic;p
Kolezanka z klasy za 6 razem, kumpel teraz oblał teorie i cała rodzina z niego leje;p
kim był ten biker z poznania co zdawał?
teraz tylko sie zapisac musze moge juz od jakiegos czasu ale mi sie nie chce, tak samo dowodu tez mi sie nie chce wyrobic;p
Kolezanka z klasy za 6 razem, kumpel teraz oblał teorie i cała rodzina z niego leje;p
kim był ten biker z poznania co zdawał?
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
PawianBiker w takim razie nie umiesz jeździć :P
Ja tak samo po bocznych drogach jeździłem a jak sie dostałem na "Elkę" to sie kompletnie gubiłem momentami w mieście, a prawda jest taka ze tam i tak w sumie nic sie nie nauczyłem, zaczełem sie uczyć dopiero jak sam wyjechałem na droge, bo wtedy sam sie łapie na błedach i efektywnie wyciągam z nich wnioski. A to ze umiesz już jeździć daje ci tylko to ze nie mozesz sie w 100% skupić na ruchu ulicznym , a nie np na zmianie biegów.
To ze umiesz jeździć nie znaczy ze umiesz sie poruszać :)
Ja tak samo po bocznych drogach jeździłem a jak sie dostałem na "Elkę" to sie kompletnie gubiłem momentami w mieście, a prawda jest taka ze tam i tak w sumie nic sie nie nauczyłem, zaczełem sie uczyć dopiero jak sam wyjechałem na droge, bo wtedy sam sie łapie na błedach i efektywnie wyciągam z nich wnioski. A to ze umiesz już jeździć daje ci tylko to ze nie mozesz sie w 100% skupić na ruchu ulicznym , a nie np na zmianie biegów.
To ze umiesz jeździć nie znaczy ze umiesz sie poruszać :)
A ja dzisiaj zdalem za drugim! Hjehjehje... :P Jak gdzieś ujżycie ciemnogranatową Calibrę to się módlcie, żeby to nie byla moja tylko podobna:P Za pierwszym razem wróciłem z placu piechotką... przez panikę chciałem pojechać na ręcznym:D Jak się człek zestresi to choćby był Fernando Alonso to gówno zdziała...
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894