Cane Corso 2006

mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

nikoma jaki ty masz wogóle sprzęt i daj najlepiej jakieś foty jak na zawodach zapierdzielasz w dół :)
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

stary ale czemu ty o tym zumbi caly czas?? zobacz sam ze nie da sie z Toba normalnie pogadac bo zaraz prubujesz wejsc mi na ambicje, omijajac caly temat.

podsumowujac widze ze zachwalasz ramy DC, to chyba oczywiscie patrzac na Twoje wypowiedzi w kazdym watku o ich ramach. ja przeciez nic nie pisze o zumbi wiec ten temat to juz tylko Twoja chora wyobraznia. ja tam nie mam nic do osob ktorzy chca kupowac te ramy, wypowiadam poprostu swoja opinie.
LoooooK O. pisze:Chce uslyszec tego "kazdego" zawodnika.
to najpierw musisz zaczac jezdzic na zawody ;)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Nikośa moglbys sie z laski swej odniesc do mojego posta?bo widze ze odpowiadasz tylko tam gdzie Ci to wygodnym jest...zacznij sie do cholery zachowywac adekwatnie do Twojego wieku...
aha tak btw-wydaje Ci sie ze jak ktos nie startuje w zawodach dh to nie ma pojecia o tym sporcie?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
LoooooK O.
Kontakt:

Post autor: LoooooK O. »

WYpowiadam sie jedynie w tematach o Cane Corso i Tosa Inu, o Pussy nic nie pisalem, chociaz na niej jezdzilem, ale nie czuje sie kompetentny, zeby komukolwiek doradzac ja lub odradzac. Zaloze sie, ze ty sie nigdy tak nie czules.

Swiat zapewne bylby piekniejszy, gdyby ponad 35 milionow Polakow jezdzilo na zawody... Ale wiesz co? Przejade sie, jak sie nadazy okazja. Bedziesz? Ach, pewnie ze bedziesz! ty przeciez bywasz "na salonach" :P
http://tiny.pl/786k
Bike Action
mczuszu
Kontakt:

piotrex pisze:a moglbys sie z laski swej odniesc do mojego posta?bo widze ze odpowiadasz tylko tam gdzie Ci to wygodnym jest...zacznij sie do cholery zachowywac adekwatnie do Twojego wieku...
aha tak btw-wydaje Ci sie ze jak ktos nie startuje w zawodach dh to nie ma pojecia o tym sporcie?
no właśnie
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

nikom Mam propozycję. Weź i Znajdź jakąś osobę sobie z cane corso, bo do firmy pewnie nie Będziesz chciał skoczyć... i Przejedź się na tej ramce. Potem wyciągnij wnioski. Względnie poczekaj do przyszłego sezonu -napewno się ktoś zjawi na tym sprzęcie w Myślenicach - nawet i ja zapewne, ale nie powiem Ci kiedy, bo poprostu rower jest w fazie długotrwałego składania, ale postaram się fastowo, bo od grudnia mam robotę .

Na ramce nikt nie startował w tym sezonie i ma ją mało osób z 2 powodów: Rama była możliwa w sumie do kupienia na normalnych warunkach dopiero od ok połowy sezonu jak się mylę... Dodatkowo tę tezę podpiera fakt, że pierwsza dostawa OSTATECZNEJ wersji CC wynosiła ok 30 sztuk o ile mi wiadomo - 30 sztuk, z czego tylko naście (chyba cos z 18) zostało w polsce, jedna wisi w krakowskim m-bike , jedna leży do wtorku w dc ( moja ) ... Ramki są już na wykończeniu magazynowym a nastepna dostawa ponoć nie szybko ... - Stąd nie ma szans aby wpadać na Cane Corso na trasach tak często jak się wpada na kogoś na konie, specu i sancie.. No sorry Stary, ale ta rama dopiero weszła na rynek i tak naprawdę to poza KILKOMA osobami nikt jej nie wykatował na dzień dobry do granic możliwości... Szczeki pomiata tym dc jak ścierą po kątach... wielkie gapy, dropy... i w dodatku pokazał, że cc to także dirtowy rowerek :D (Backflip na dualu) ...

Co do Zumbi - Ramy Zumbi są promowane na DH-ZONE i tego nikt nie zaprzeczy. Napewno producent jest Twoim znajomym bo jedna parafia i wogóle :) ale no co to ma do sprawy ?:) tak jak Zauważyłeś ...

Jak dla mnie Zumbi zrobił kapitalnego sztywniaczka, bo vodoo bardzo mi sie podoba, jego geo jest nader fajne - Jeździłem na tej ramce i wiem... Full rzekomo do dh- Kilka dni temu pomiatał na tym ponoć Szalony, ja miałem okazje też na tym usiąść... O ile AVA zachwyca... i napewno jest to fajna ramka... o tyle powiem szczerze - mi osobiście nie leży, a rozważałem zakup ... Padło na Cane Corso po wnikliwym przeszukiwaniu neta, kilku wizytach w dc i poprostu poznaniu tej ramki od dupy strony ,oraz przejazdce... poprostu rama sie dc udała i to nader dobrze . Czy jest piękna czy też nie - es gustibus non disputantum est ...

Także, żanim zaryzykujesz stwierdzenie nastepnym razem Nikom, że rama się nei nadaje do DH i każdy zawodnik by ją wykpił - Udowodnij mi to, że każdy ją wykpił i oceń czy ona się nadaje czy nie po przetestowaniu osobistym - nie telepatycznym.

Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
LoooooK O.
Kontakt:

Post autor: LoooooK O. »

A zeby nie bylo, ze sie Zumbi czepiam, to juz keidys pisalem, ze sztywne Voodoo mi sie podoba, aczkolwiek z zastrzezeniami. Oczywiscie takie rzeczy wygodniej jest przemilczec :P
http://tiny.pl/786k
Bike Action
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

też bym przeczytał wypowiedź nikoma na posta piotrex
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

mczuszu pisze:aha tak btw-wydaje Ci sie ze jak ktos nie startuje w zawodach dh to nie ma pojecia o tym sporcie?
przekrecasz piotrus, o sporcie tak ale nie u budowie ram i ich dzialaniu. nie wiem po co niektorzy musza od razu wyjezdzac z zumbi. fakt ta firma nalezy do mojego najlepszego kumpla i jestem z tego dumny bo widze ze wie co robi. sam jezdze na voodoo juz 2 rok. jesli chodzi o dc to swojego zdania nie zmienie bo wiem co to za firma i znam wiele szczegolow jaki potencjalny klient pewnie nie chcial by wiedziec o dunconie.

sudi - wpadaj do myslenic, z checia pokaze jakies szlaczki na chelmie.
mczuszu
Kontakt:

nikom pisze:jesli chodzi o dc to swojego zdania nie zmienie bo wiem co to za firma i znam wiele szczegolow jaki potencjalny klient pewnie nie chcial by wiedziec o dunconie.
no ciekawe jakie to szczegóły znasz bo jakoś mi sie nie widzi że coś ty ciekawego o firmie duncon wiesz a co do zumbi to przedchwilą patrzyłem na stronke i ramki macie tam całkiem ciekawe
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

temat z LoooooK O. i znów jedzie na nim nikom ;]

nikom to do czego jest cc jak nie do dh/ ciężkiego fr?? ?? no może dla Ciebie się nie nada, ale czy w ogóle na nim ostro jeździłeś?
I tak jak poprzednicy polecam: pogadaj ze Szękim. Jak będziesz jeździł lepiej od niego to możesz sobie marudzić że cc to ch..nia
piotrex
Kontakt:

Nikosiu moj dobry!Twa wiedza cieszy mnie niezmiernie i uwazam ze uzdrowilbys rynek dzielac sie nia z wspolplemiencami!Chce Ci zadac kilka pytan,moge?Pytania beda mozliwie zwiezle i tresciwe,ponumerowane i prosilbym Cie o rowniez tresciwe i wyczerpujace odpowiedzi,ok?
Pytam w ten (dla mnie dziwny) sposob,bo nie chce znowu meczyc klawiatury po to zeby przeczytac jedna linijke w ktorej dowiaduje sie ze przekrecam.
Bardzo chetnie pogadalbym z Toba via gg,zeby nie robic niepotrzebnej zadymy na forum.
pozdro
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Jak czytam posty nikoma to zal dupe sciska. Dc nie lubie nie kupujcie ich. To jest moje forum wypierdalac bo was pobanuje. No sry koles, ale gosc wyraza swoja opinie jako posiadacz ramy i dobrze. Ty pewnie jej nawet nie widziales, a to iz na niej jezdziles juz jest naprawde malo prawdopodobne. Do tego zniechecasz ludzi do korzystania z tego forum. Jestem dumny, ze dzikus tu juz nie pisze? Bo ja na twoim miejscu bym nie byl bo na wiele pytan mogl udzielic sensownej opini. No ale jak on mogl tu pisac skoro jego posty byly madrzejsze od twoich? Z loookiem zrobisz to samo? Wez zbanuj odrazu wszystkich posiadaczy DC. Co do zumbi nie chcialem sie wypowiadac, ale jezeli chodzi o wyglad to mozna je porownac z kupa gowna. Ciezka rama do 4x i dulau. Faktycznie fajnie. Noi aluminiowa rama do streetu z dlugim tylem i pionowymi hakami normalnie zajebioza.
Pzdr.
Ssij pento
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

piotrexbravo chłopie popieram Cię w 100%....co do CC, piszecie po co tam miejsce na przerzutkę przednią....jak już ktoś wspomniał na stronie DC jest zaznaczone iż jest to rama do FR i DH więc w czym problem??

mczuszu pisze:nikom napisał:
jesli chodzi o dc to swojego zdania nie zmienie bo wiem co to za firma i znam wiele szczegolow jaki potencjalny klient pewnie nie chcial by wiedziec o dunconie.
noo sorry , ale ********** głupoty jak mocherowy beret!! ja znam DC od drugiej strony odkąd powstawał...miałem do nich dużo zastrzeżeń na początku...a teraz? o co się do nich dopierdalasz?? o kiepskie rozpatrywanie gwarancji? o bardzo słabe ramy??

chętnie wysłucham twoich nikom argumentów bo póki co to tylko piszesz że są źli a nie przedstawiasz żadnych argumentów.....

pewnie dostanę ostrzeżenie od admina na PM ale mam to głęboko w dupie!!! jak ktoś nie potrafi szanować innych to ja również nie szanuję takowej marnej osoby!!
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Dragon-kr pisze:pewnie dostanę ostrzeżenie od admina na PM
dostaniesz kilku łysych ludzi pod drzwi, bo jesteś niewygodny;] metody Jarosława;]
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

dajcie spokoj sobie , nikom odpisze i tak tylko temu komu bedzie chcial i wiedzial co napisac wiec tu zadnej sensownej dyskusji nie bedzie i tyle , kazdy swoje wie i niech kazdy sie tego trzyma
www.mm-foto.pl
piotrex
Kontakt:

Wookie85a ja uwazam ze trzeba wyjasnic sytuacje ktora sie wytworzyla na tym forum.bo znowu zaczyna robic sie niefajnie.
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

i nic sie nie wyjasni uwierz mi , tak juz nie raz bylo , traktuj to z dystansem , bo tu nikt szczerze nie bedzie nic pisal w tej sprawie uwierz mi...
www.mm-foto.pl
mczuszu
Kontakt:

wookie85 pisze: i nic sie nie wyjasni uwierz mi , tak juz nie raz bylo , traktuj to z dystansem , bo tu nikt szczerze nie bedzie nic pisal w tej sprawie uwierz mi...
pewnie mówisz prawde bo jak na razie cisza:)
ODPOWIEDZ