Krowko-tak i dajmy jeszcze taka tabliczke,jak chcielismy dac w lesie:
W dniu dzisiejszym najdrozszy rower na trasie ma:
[tu ksywa,zdjecie i wartosc roweru].
Nemero pisze:choree gadanie, zero logiki w wypowiedzi.....
jasną rzecza jest że MAPA musi być i pewnie jeszcze w dniu zawodów będzie kartka przed wjazdem na traske z kierunkowskazem... bo to chyba oczywiste że osoby spoza krakowa MUSZĄ jakoś trafić...
pomyśl.. zamin coś napiszesz... :/
jooo jebe....ale żeś chłopie dowalił tekstem(może chciałeś dobrze, ale teraz to Ci to za bardzo nie wyszło)...heheh.....jak ktoś przyjeżdża z poza miasta to się umawia z taką ekipą w jakimś rozpoznawalnym miejscu i się ich prowadzi na traskę...czy to takie trudne??
ja mam takie pytanie czy wszyscy by przyjechali jesli warunki by były podobne do dzisiejszych?? w sensie ze byloby troche sniegu?? bo jesli wiekszosc by olała to nie ma sensu niczego organizować?
wiec jak wszyscy przyjeżdzaja bez wzgledu na pogode?
Jak będzie tak mokro jak dzisiaj to nie wiem czy jest sens... Jak snig byłby chociaz troche zmrozony to Smiało mozna pojeżdzic. Podobno w sobote poprawa pogody, miejmy nadzieje
pozdro
Wiekszosc was zachowuje sie jak panienki ktore nie chca sobie ubrudzic sukieki rower wam sie nie rozpadnie od blota a jak nie chcecie zmoknac to nie przychodzcie.Siedzicie na tym forum i pierdolicieee bez sensu ja zaczynam slabo jezdze to fakt ale przyjde dla picu i juz.
Fakt faktem moim zdaniem troszke poznio wzieliscie sie za robienie zawodow tydzien temu mozna bylo zrobic.
Witam!!!
Ekipa z Rybnika bedzie na 100%. Niska temperatura i snieg to chyba nie problem aby sie poscigac. Jak bedzie snieg na trasie to moze byc calkiem fajna zabawa, a to chyba glowny cel tej imprezy.