Jak dobrze poszukasz na necie to bywają Magury Louise FR w tej cenie za komplet. Miażdżą wszystkie hamulce jakie znam. Ale najłatwiej rzeczywiście będzie kupić Avidy 5 , hamulczyki wypas!
najlepszym rozwiazaniem byloby posklananie sobie hebli. tarcze 200mm - adaptery zaciski shimano saint albo hone przewody klamki i masz zajebisty zestaw do 1000 zł
UWAGA! Moge zalatwic Avidy Juicy 5 nowe ze sklepu w cenie 540zl z tarczami 203mm rocznik 2007!!!
W sumie to sam takie kupuje :P Chyba.... A no i wiem, ze 5 roznia sie od 7 tylko regulacja przy klamce (sprawdzone informacje). A podobniez 5 sa mocniejsze od 7, ale to juz tylko slyszane historie od uzytkownikow, ktorych znam :)
.MACIEK. pisze:najlepszym rozwiazaniem byloby posklananie sobie hebli. tarcze 200mm - adaptery zaciski shimano saint albo hone przewody klamki i masz zajebisty zestaw do 1000 zł
Jeśli kogoś interesuje podobny set niech wali do mnie bo mam trochę stuff-u shimano hamulcowego i tarcz. nie chce mi sie ich wystawiac wiec zainteresowanych prosze o kontakt na PW o szczegóły
aczy łatwo jest zrobić sobie hamulc chodzi mi konkretnie o Shimano gdybym je składał to ozniej trzeba podłączac przewody ciezko to sie robi trzeba miec specjalne narzędzia?
Magura Louisa FR. Dla mnie jest mega ostatnio spotkalem zioma ktory mial avidy5 i chcial magure bo twierdil ze sie do niczego nie nadaja. NIe wiem ja mam magure i sa naprawde zajebiste.