Gwizdy dla...
Gwizdy dla...
"Młodocianych rowerzystów urządzających niebezpieczne dla przechodniów wyścigi i popisy jazdy na jednym kole na ruchliwych, śródmiejskich ulicach Konopnickiej i 1 Maja w Jeleniej Górze."=> cytat z nowin jeleniogórskich
no nie jeździć na jednym kole bezczelne gnoje bo stare baby boją się wychodzić z domów bo jakiś pirat rowerowy jeszcze potrąci i nogi upierdoli:p
no nie jeździć na jednym kole bezczelne gnoje bo stare baby boją się wychodzić z domów bo jakiś pirat rowerowy jeszcze potrąci i nogi upierdoli:p
co ... jeździć tak dalej.. pierdolić system.. heh u nas w krk stare baby sie szczępiły ze rowerzyści som brudni śmierdzom i upapranymi rowerami drom im rajtuzy w autobusie.. PRzES TO WCHODZI ZAKAZ JAZDY Z ROWEREM W AUTOBUSIE.. CZY TO KURWA JEST POWAZNE.. JAK NA TAKIEJ LINI NA ZOO(LASEK WOLSKI) 60% PASAŻERÓW TO ROWERZYŚCI.. NIEDŁUGO WOGULE ZAKAŻOM JAZDY NA ROWERZE.. A JAK TRASKI PO LASACH GAJOWI ROZWALAJOM TO GDZIE MOZNA SIE SCIGAC?? PROSTE ŻE NA ULICY.. :) HARDCORE
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
hemm co do pierdolenia starych bab to...
Babcia prosi wnuczka....
wnusiu,wnusiu, zrob cos dla babci przed jej smiercia..
Wnusiek chce jak najlepiej dla babci wiec zgadza sie.
Ona mowi mu Przelec mnie ostatni raz !!!!
No to dobra wnuczek sciaga baty i pcha....robi co ma robic,
Po skonczonej robocie pyta babi:
Babciu a czemu jak zaczynalem to bylo tak ciezko wcisnac, a potem bylo tak fajnie mokro.
Babcia mu an to: najpierw strupy potem ropa :]
Mniammmmmmmm..........
Babcia prosi wnuczka....
wnusiu,wnusiu, zrob cos dla babci przed jej smiercia..
Wnusiek chce jak najlepiej dla babci wiec zgadza sie.
Ona mowi mu Przelec mnie ostatni raz !!!!
No to dobra wnuczek sciaga baty i pcha....robi co ma robic,
Po skonczonej robocie pyta babi:
Babciu a czemu jak zaczynalem to bylo tak ciezko wcisnac, a potem bylo tak fajnie mokro.
Babcia mu an to: najpierw strupy potem ropa :]
Mniammmmmmmm..........
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
-
- Kontakt:
HAhahahaha! Oni mysla ze my sie scigamy - BUAHAHAHAH!
Tia, przeciez... te extremalne predkosci dochodzace w porywach do 20km/h!
eh...
Przypomniala mi sie scenka jak jechalem wlasnie po 1 maja, jest taki motyw, ulica po lewej , podwyzszenie z metr i tam taki chodniczek i sciana budynku ze sklepami. Ten chodniczek zwienczony jest schodami ktore wylatuja na przecinajaca droge uliczke. Jak sie jedzie w strone schodow to gowno widac co jest za nimi, i co jest za kantem kamienici, wiec leci sie na chybil trafil, prawie zawsze sie udaje.
Tym razem sie nie udalo ;d Jechalem jak zwykle , wtedy jeszcze bez zadnych mauali ( o zgrozo!, na szcescie...) Napedzam sie na schodki i w ostatnim momencie zonk, autko...
Ciemne audi , ciemne szyby, alu fele , zatrzymalem sie na nim... delikatnie na szczescie . Jakbym lecial na manualu to pewno bym mu sie na masce zatrzymal , i cholera wie czy tylko na glebie by sie obrazenia skonczyly...
Na szczescie przemily dres ;d z autka zapytal tylko czy nic mi nie jest, stwierdzil ze fajne grube opony , czem predzej oddalilem sie ;p
Ale serucho mialem w gardle...
Tia, przeciez... te extremalne predkosci dochodzace w porywach do 20km/h!
eh...
Przypomniala mi sie scenka jak jechalem wlasnie po 1 maja, jest taki motyw, ulica po lewej , podwyzszenie z metr i tam taki chodniczek i sciana budynku ze sklepami. Ten chodniczek zwienczony jest schodami ktore wylatuja na przecinajaca droge uliczke. Jak sie jedzie w strone schodow to gowno widac co jest za nimi, i co jest za kantem kamienici, wiec leci sie na chybil trafil, prawie zawsze sie udaje.
Tym razem sie nie udalo ;d Jechalem jak zwykle , wtedy jeszcze bez zadnych mauali ( o zgrozo!, na szcescie...) Napedzam sie na schodki i w ostatnim momencie zonk, autko...
Ciemne audi , ciemne szyby, alu fele , zatrzymalem sie na nim... delikatnie na szczescie . Jakbym lecial na manualu to pewno bym mu sie na masce zatrzymal , i cholera wie czy tylko na glebie by sie obrazenia skonczyly...
Na szczescie przemily dres ;d z autka zapytal tylko czy nic mi nie jest, stwierdzil ze fajne grube opony , czem predzej oddalilem sie ;p
Ale serucho mialem w gardle...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com