Nawet nie pomyslalem o tym :D:D:D
A i tak sie nie boje ...
Zreszta np patrzac na zdjecia z mojej miejscowosci to stwierdzilem ze duzej czesci bikerow nie znam ... i nawet nie slyszalem ...Wiec jest male prawdopodobienstwo ze mnie znajda ...
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
tajnego układu w którym działają jeszcze producenci rowerów ci z pinka kradną i sprzedają producentom za grosze a oni sobie je malują i na nowo na sprzedaż idą nasze rowery;)
no kurna zapomnialem dopisac jeszcze ze trzymam rower w piwnicy, mam malutka kłódkę z tesco i klucze ukrywam w skrzynce na listy która jest powszechnie dostępna...
no i ulicy nie napisałem...
ale ze mnie dupek...
ja sie nie boje jakby co to ze spokojem sie obronie, pozatym mieszkam w jednej z najabardziej penerskich dzielnic poznania i znam tu ludzi wiec tu nic nie grozi co najwyzej gdzie indziej:)
hehe mojego miasta nawet nie ma na pinku jak juz to pisze inne miasto ale mysle ze duzo fajnych rowerkow na pinku jest wiec cie nei namierza ja sie nie boje
kamilrybnik jesteś dresem? :) Ale masz racje, tyle że my też, bo większość napadów to właśnie "dresy". Nie wiem, jakoś zauważyłem wzrost inteligencji wraz ze wzrostem poziomu słuchanej muzyki :P Ale to OT...
Co do zdjęć na pinku: to pomyśl o gronie albo ranka.pl czy coś takiego -> pokazując się tam możesz stać się ofiarą pedofila/zboczeńca/itp.