Tydzień temu wrzuciłem tutaj zapowiedź naszego pierwszego filmu. Produkcja reklamowana jest przez portal internetowy naszego miasta www.pless.pl i tam też można ją zobaczyć. Dla wyjaśnienia dodam, że film ukaże się prawdopodobnie w 3 odcinkach różniących się miejscówkami. W razie zainteresowania możemy wrzucić link do ściągnięcia filmu w znacznie lepszej jakości. Pozdro Szymon
Oto link: http://www.biznes.pless.pl/wiecej.php?a ... az&id=8337
Najdalszy skok Kuby na chaldach wyniosl ok. 5m w dol, cale szczescie ze jeszcze nikt tam nie wyrznal bo przy tym nachyleniu i kamieniach byloby nieprzyjemnie.
Według mnie film powinien się zaczynać od 4 min w sumie to tylko drop naprawde warty uwagi. Ale fajnie ze sie chcecie pokazać. Mysle ze następme cześci beda duzo lepsze i wezmiecie sobie do serca opinie i uwagi z tego forum. Najwazniejsze zrubcie coś z ta muzyka bo kompletnie nie pasuje do tego co się dzieje na ekranie. Osobiście jak ogladałem to ja wyłączyłem całkiem.
mexiko wcale nie głupi moze nie jest za profesjonalnie zrobiony ale widać że jeżdżą z czasem i montaż się poprawi mi się podoba i czekam na kolejne części :)