Racingowy Karpiel Apo

MaxDamageDA
Kontakt:

Racingowy Karpiel Apo

Post autor: MaxDamageDA »

Witajcie

Jakis czas temu byl tu temat o apokalipsie i wiele osob pytalo o fotki jednej mojego kolegi ktora pomagalem mu skladac, nareszcie naprawil aparat i fotki mam :>

Poradzilem mu wywalenie dwoch shockow i zaladowanie avy na ti, do tego krotszego niz normalnie - skoku jest okolo 250 zamiast orginalnych 330 :D

Rower zostal zlozony minimalnym kosztem ( jak na taki sprzet ) , dlatego tez nie wyszlo z powietrznym boxxerem. Te zreszta wydaly nam sie zbyt awaryjne, ciagle tylko ktos sie na nie skarzy... no wiec padlo na nieszczesne 888 ;p

Mial to byc rower mocno uniwersalny, z nastawieniem na amatorski racing.

Waga 19.6 kg

Na korbach moznaby mocno zbic, ale tak sie do nich przywiazal, ze nie chcial zmienic ;p Na innych rzeczach zreszta tez, ale to nie mialobyc wyzylowane do minimum, a jedynie w miare lekkie

Caly proces skladania poczawszy od znalezienia ramy ( to ja mialem ja miec na poczatku, dlatego kiedy sprzedawalem army :) - jednak apo jest duzo dluzsza od army, co mnie akurat nie pasi ) zajal nam ponad rok...

FOTY:

http://img225.imageshack.us/my.php?image=img3600tx8.jpg
http://img296.imageshack.us/my.php?image=img3603wd1.jpg
http://img98.imageshack.us/my.php?image=img3601ha8.jpg
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Maszyna piękna, waga symaptyczna:) ale WYGLĄDA JAK CHOINKA!!! Kolorowo jak w 'kalejdoskopie'...

Ale ogółem ładne:)
www.feel-free.pl
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

kolory troche kiepsko dobrane :P prawie jak choinka xP
Ogólnie fajny sprzęt, waga dobra jak na taki, ale wrzuciłbym tam jeszcze jakieś inne korby i już by był full wypas! :D
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

kurde,aż niechce sie wierzyć że to tak mało waży:Dsprzęcik przepasiony troche moim zdaniem,troche bez stylu,no ale PIMP na maxa hehe
suchyFR
Kontakt:

Post autor: suchyFR »

jak na rower do racingowego dh to prawie 20kg to nie jest malo:P ale jak na karpiela to faktycznie malo :)
rower fajny i pewnie bardzo fajnie jezdzi :)
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

powiem tak: częsci ma z górnej półki, ale nie ma w sobie "tego czegoś". moze to kwestia kolorów, rama chyba "zbyt czerwona", ale w koncu nie moj rower:) na rowerze sie jezdzi, a nie patrzy...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

kolorki z dupy,ale rowerek calkiem,calkiem :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

no inaczej niż: "wyjebany rower" nie da się powiedzieć :P
więc:
wyjebany rower ;]

ale zamiast 888 wstawił bym tam shivera albo dorado o ile nie było by za niskie do tej ramy. ale to już zależy tylko i wyłącznie od upodobań właściciela bika.

pozdro
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

jak dla mnie to strasznie brzydki:P, no ale jezdzi sie na sprzecie a nie na wygladzie
Miodożer.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

zukute 8 to raczej nie z powodu wysokosci tam sa.bo maja niskie,nieoryginalne polki....
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
zuku
Kontakt:

piotrex pisze:zukute 8 to raczej nie z powodu wysokosci tam sa.bo maja niskie,nieoryginalne polki....
wiem zauwazyłem :p

chodizło mi o to że shiva albo dorado mogły by byc za niskie do tej ramy. chociaż można regulować wysokość półkami. ale nie wiem w jakim stopniu mozna regulowac bo nie miałem w/w amorów.

pozdro
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

wysokosc shivera = wysokosc jr T
metropolis
Kontakt:

Post autor: metropolis »

rower fajne czesci ma ale z wygladu mi sie nie podoba ;/ strasznie nie podobaj mi sie te połki złote od 88 i wogle jakos tak , ale i tak gratulacje :)
NS+RS
zuku
Kontakt:

no czyli wysoki nie jest. chociaż z drugiej strony, to geo główki można by regulować położeniem dampera. o ile tam są takie możliwości (a domyślam się że są)
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

złote półki nei pasują i ten kolor ramy jakiś dziwny reszta ok:) koła najfajniejsze ;]
gwarek
Kontakt:

Post autor: gwarek »

powiem tak do każdego użytakownika forum mam jakiś szacunek dla jednych mniejszy dla drugich większy,dlatego zadajcie sobie pytanie co byście napisali jakby ktoś napisał to co Max z tym że składał przez rok i takie tam a na zdjeciach zamiast karpiela ukazał by sie np. point z rst i na jakimś osprzecie typu shimano altus. Z pewnością 95% komentów było by w stylu
"i pochu.. sie chwalisz takim złomem, składałes przez rok coś co ja moge kupić od reki"

i tego typu ale, że rower przedstawił Max i żę to karpiel to wszyscy wielki podziw i zero krytyki w/w typu

sory ale musiałem to napisać bo tak by z pewnością było a i zresztą niedawno tak było

a co do rowera to tylko bym chciał kiere,opony i piasty
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

gwarek pisze: i tego typu ale, że rower przedstawił Max i żę to karpiel to wszyscy wielki podziw i zero krytyki w/w typu
hehe ale chyba jednak point z rst zdarza sie odrobine czesciej i jest odrobine tanszy i odrobine brakuje mu indywidualizmu

kórwa ludzie oceniacie taki rower po kolorach jezuu przeciez wszystkie chyba posty w tym topicu oceniaja kolory :O booosz

rower kosmiczny ale ja tez pomyslalem o dorado :) nie wiem czemu :> chcialbym w swoim zyciu sie na takim przejechac :>

fajnie ze jeszcze powstaja takie rowery i ze sa ludzie ktorzy nie bawia sie w powietrzne dampery i jednopolki :)
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Michał DH
Kontakt:

Post autor: Michał DH »

Zajefajny rower! 888 fajniej wyglada z tymi polkami tylko jeszcze jakby pomalowac innaczej rame to bylo by wypas ! bąba kola :D
http://tiny.pl/rqbn
bikerman
Kontakt:

Post autor: bikerman »

No waży tyle ile moja streetówka...szok!
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
ODPOWIEDZ