Racingowy Karpiel Apo

zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

gwarek pisze:powiem tak do każdego użytakownika forum mam jakiś szacunek dla jednych mniejszy dla drugich większy,dlatego zadajcie sobie pytanie co byście napisali jakby ktoś napisał to co Max z tym że składał przez rok i takie tam a na zdjeciach zamiast karpiela ukazał by sie np. point z rst i na jakimś osprzecie typu shimano altus. Z pewnością 95% komentów było by w stylu
"i pochu.. sie chwalisz takim złomem, składałes przez rok coś co ja moge kupić od reki"

i tego typu ale, że rower przedstawił Max i żę to karpiel to wszyscy wielki podziw i zero krytyki w/w typu

sory ale musiałem to napisać bo tak by z pewnością było a i zresztą niedawno tak było

a co do rowera to tylko bym chciał kiere,opony i piasty
nie no doskonale Cie rozumiem,jak pewnie większość, ale tu chodzi o jeden jedyny rower na świecie, którego ja (i nie tylko) mogę zobaczyc tylko na zdjęciu. uważam że to dobry pomysł żeby założyc o tym topic, uwzgledniając również to, że ktos już wcześniej pytał o zdjęcia tego roweru i lepiej założyć nowy temat niż pisac w starym, bo niektórzy gdy widzą nazwe jakiegos starego topicu, to juz do niego nie wchodzą, bo myslą, że wszystko juz tam zostało tam wyjaśnione i ktoś tylko np. niepotrzebnie odświerzył
gUtEk
Kontakt:

Post autor: gUtEk »

fajny bmx
zmiany sie opłacają
gwarek
Kontakt:

Post autor: gwarek »

szele i zukumacie racej i widze że wiecie oco mi chodzi i sie ciesze ale ja wiem czy to taki wyjątkowy rower jest?? możę i tak ale nie dlamnie a i ja też dam moje zdjęcie mojego rowerka kiedyś i zobaczymy co będzie
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

Czym tu sie zachwycac? Jedyne co wyroznia ten rower sposrod innych to rama(ktora tez mi sie osobiscie nie podoba), a fakt 888 nie pasuje tu kompletnie, z shiverkiem fajniej by sie prezentowalo,
Miodożer.
gdulec
Kontakt:

Post autor: gdulec »

Na wypasie ale jakos mi to nie gra hee :P i wcale nie jest jakis lekki
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Rama ma brzydki kolor. Natomiast rower jest bardzo fajny. Ktos napisal, ze waga dobra jak na karpiela widac, ze nie wie iz disco volante to jeden z lzejszych fulli. Natomiast to jest apocalypsa, ktora wazy ciutke wiecej, ale i tak bardzo ciezka nie jest. 888 z tymi polkami zrobilo sie ladne. Napewno mozna urwac na pedalach, korbie, oponach. Hamulce nie wiem , ale napewno juicy carbon byly by lzejsz co daloby wage pewnie jeszcze nizsza niz 19 kg. Ktora jak na uniwersalny rower o poteznym skoku z nastawieniem na dh jest bdb.
Ssij pento
gwarek
Kontakt:

Sulring juicy w karpielu??? ja tu widz etylko magury albo gustawa albo luisa
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

gwarek to co dla innych jest sufitem, dla innych jest podłogą...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
Stanik
Kontakt:

Post autor: Stanik »

Piekny rower, chociaz z tymi kloroami to prawda, troche za duzo ich ;P ale ze Apocalipse z 888 wazy niecałe 20kg no to niezle, prawda ze dało by sie zejsc nizej, no ale juz bezprzesady.
http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/
gwarek
Kontakt:

jeśli dobrze rozumiem to dlamnie ten rower jest podłogą raczje, ewentualnie dywanem na podłodze
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Jakby to bylo discovolante, anie apocalipsy to mysle, ze wazylby jeszcze ze 2 kg mniej ;]
Ssij pento
LoooooK O.
Kontakt:

Post autor: LoooooK O. »

Tez sie zastanawiam, juz od 15 minut, po co Max zalozyl ten temat. Przypomina mi to scene z przeabsurdalnego "Hi Waya", kiedy to Wysoki Brat podchodzi do dwoch panienek i mowi "Ja chcialem opowiedziec taki.... mmm, dowcip... w imieniu brata".

Sprzet chyba po przejsciach i jakis taki wysoki strasznie. Przyznam, ze zaskoczyla mnie niska masa calosci. Moze nie niska, ale stosunkowo niska. Niecale 20kg to nie jest duzo, jak na tak duzy rower.
http://tiny.pl/786k
Bike Action
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

rower paskudny, ale liczą się walory jezdne :p
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
freed
Kontakt:

Post autor: freed »

Rowerek ładny, wydaje mi się,że długa rama jest lepsza,od krótkiej w dh, nie wiem,nie znam się na fullach. Nie wiem czemu,rama mi się nie podoba,wizualnie! wolał bym disco volante,ale jak mówie,przejechał bym się,to zdanie bym pewno zmienił. Max,za ile takie deemaxy nowe mógł byś skołować?
Ride 4 Fun ! Biatch !
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

jakie tam sa korby bo akurat fotki sprawdzam na 10 letnim monitorku 14 cali typu "ciemnosc widze"
wyglada mi na bones'y
a rowerek konkretny no i deemaxy mniam..
minetoo
Kontakt:

Post autor: minetoo »

Karpiel...słysząc ta marke robi sie cieplej. Na czym jezdzisz? na Karpielu...to brzmi dumnie.
Karpiel moim zdaniem to Enzo wśród ram rowerowych......

To jest najbrzydsze różowe "Ferrari Enzo" jakie widziałem.
http://skocz.pl/mojepink
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Tez mnie zastanowilo, po co ten temat, ale skoro juz ocenilem ze rower 'wygląda jak choinka' to zdania nie zmienie. osobisice nie zalozyl bym takiego tematu bo kogo obchodzi na czym jezdzi moj kolega;]
Moze Max czeka na oferty kupna, a teraz jak wszyscy uznali ze rower jest brzydki to czarnym flamastrem zamaluje wszystkie zlote czesci:P
www.feel-free.pl
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

niejednokrotnie Max pisał że lubi oglądać fotki rowerów, zwłaszcza takich niecodziennych. Ja na prykład też to lubie i nie ma nic w tym złego jednak stało się to nie w klimacie osób na tym forum...bo a to "rower za słaby..." albo zazdrość chyba ;/
Może po prostu powinien powstać tu dział (nasze maszyny, albo projekty rowerów) coś w tym stylu. Miejsce gdzie bedzie mozna zaprezentować ciekawsze baje.

Oczywiście równie dobrze Max mógł pokazać ten rower w starym topicu gdzie poruszona była kwestia tego roweru ale ja już nie chce oceniać jak powinno być.. Bo niedługo nie bedzie mozna nic napisać na tym forum zeby nie zostac zjechanym że to źle, tamto niedobrze.. ludzie nie podoba się nie piszcie :P
LoooooK O.
Kontakt:

Post autor: LoooooK O. »

ludzie nie podoba się nie piszcie
Krytyka na tym wlasnie polega, ze mowisz to, co myslisz. Twoja opinia moze byc zarowno pozytywna i negatywna. No chyba, ze krytyka jest tutaj zabroniona, a wiesz konex, ze by mnie to specjalnie nie zdziwilo :P

Problem w tym, ze rower jest co najwyzej egzotyczny, bo zlozony raczej przypadkowo.
http://tiny.pl/786k
Bike Action
ODPOWIEDZ