Rzucila mnie dziewczyna rzez rower...
Rzucila mnie dziewczyna rzez rower...
Ludzie rzucila mnie dziewczyna przez to ze wiecej czasu poswiecalem jezdzie na biku niz jej ale powiedzcie sami co lepsze zrobienie sobie 180-tki czy przytulenie sie do dziewzyny albo kto z nas by wolal wydawac kase na kino zamiast oszczedzac na jakies nowe czesci ja wybralem rower i powiem wam ze nie zaluje :P a co wy o tym sadzicie?
Nom wiesz to jzu zalezy jaka dziewczyna bo np. ja teraz sie spotykma z taka jedna ale nie chdze z nia no i naprawde z 30 razy bym sie zastanowil cyz naprawde wybrac rower i ja olac. Postarałbym to połączyć albo pogadac z nia jakies kwiatki przyniesc(leca na to;P) no i tos tam podzialac. A co do tego cyz lepiej oszczedzac na czesci to powiem ci ze czesci jest w pizdu a taka dziewczyna jest jedna!
http://www.team.hadronsport.com/
buahahah ile ty masz lat ???
jesli jestes na etapie przytulania sie to naprawde nic nie straciles ;p
generalnie to pozdrawiam i gratuluje tej dziewczynie :D moze ona byla na dalszym etapie od przytulania buahahaha
nie lepiej robic 180' z dziewczyna ?? laczysz przyjemne z pozytecznym
jesli jestes na etapie przytulania sie to naprawde nic nie straciles ;p
generalnie to pozdrawiam i gratuluje tej dziewczynie :D moze ona byla na dalszym etapie od przytulania buahahaha
nie lepiej robic 180' z dziewczyna ?? laczysz przyjemne z pozytecznym
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
<rotfl> imho już przytulenie się jest lepsze od 180... całowanie napewno lepsze od 360 chociaż 360 nie umiem tak jak 720 od którego napewno lepszy jest <a tutaj już nie będę nic mówił bo to necenzuralne :D>
no jak ją tylko przytulałeś to się nie dziwie że cię rzuciła :D
oczywiście niema sensu marnować czasu dla tej która nie jest naj i wiesz że itak zerwiecie, ale jeśli to jest ta jedyna to rower out :D
szele, z dziewczyną to się nie nazywa 180 tylko 69...
no jak ją tylko przytulałeś to się nie dziwie że cię rzuciła :D
oczywiście niema sensu marnować czasu dla tej która nie jest naj i wiesz że itak zerwiecie, ale jeśli to jest ta jedyna to rower out :D
szele, z dziewczyną to się nie nazywa 180 tylko 69...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
szele pytanie ile Ty masz lat.. bo Twoje zachowanie o czymś świadczy.
Hmm.. zależy.. Tak jak pisze Fujibiker zalezy czy to była jakas taka pierwsza lepsza z brzegu, czy no coś poważnego poprostu.. a że trudno znaleźć czas to rozumiem. Choć z drugiej strony jeżeli cieszy Cie bardziej 180 niż jakiś przyjemny wieczór z dziewczyną, to ja bym sie musiała zastanowić, czy z takim facetem bym chciała być...
Hmm.. zależy.. Tak jak pisze Fujibiker zalezy czy to była jakas taka pierwsza lepsza z brzegu, czy no coś poważnego poprostu.. a że trudno znaleźć czas to rozumiem. Choć z drugiej strony jeżeli cieszy Cie bardziej 180 niż jakiś przyjemny wieczór z dziewczyną, to ja bym sie musiała zastanowić, czy z takim facetem bym chciała być...
http://www.pinkbike.com/photo/1000130/
-
- Kontakt:
ja bym sie zastanowil czy jest sens bycia z dziewczyna skoro bardziej Cie kreci 180 niz dziewczyna... ale chyba wybor bylby jeden... rower out ! nie do konca ale napewno wiecej czasu dla dziewczyny
a jezeli nie akceptowala tego ze lubisz jezdzic (bo tak tez mogloby byc) to chyba raczej nie byla warta tego wszystkiego ;)
a jezeli nie akceptowala tego ze lubisz jezdzic (bo tak tez mogloby byc) to chyba raczej nie byla warta tego wszystkiego ;)
-
- Kontakt:
nie wyrozumiala kobiete masz i tyle ! :)
No chyba , ze nie potrafiles znalesc czasu dla niej to juz twoj problem...
A tak to wogole nie rozumie :D jak kobieta moze byc zazdrosna o rower...
No chyba , ze nie potrafiles znalesc czasu dla niej to juz twoj problem...
A tak to wogole nie rozumie :D jak kobieta moze byc zazdrosna o rower...
Odbiegając od tematu, powiem wam życiową prawdę:
" dom ci spalą,
samochód ukradną,
dziewczyna cię rzuci,
mięśnie zostaną ... "
Pozdro dla kosków i glinianych golemów
Skoro dziewczyna dała ci wybór to znaczy że nie akceptuje twoich zainteresowań. Chcesz chodzić z dziewczyną która cię nie akceptuje?
Znajdz tą która lubi cię takiego jakim jesteś ze wszystkimi wadami i zaletami.
" dom ci spalą,
samochód ukradną,
dziewczyna cię rzuci,
mięśnie zostaną ... "
Pozdro dla kosków i glinianych golemów
Skoro dziewczyna dała ci wybór to znaczy że nie akceptuje twoich zainteresowań. Chcesz chodzić z dziewczyną która cię nie akceptuje?
Znajdz tą która lubi cię takiego jakim jesteś ze wszystkimi wadami i zaletami.
http://katasbazyliszek.pinkbike.com/album/September-2007/