Woodstock
Woodstock
http://www.wosp.org.pl/przystanek/2004/index.php
http://www.pr.pkp.pl/rzecznik/20040720/ ... tkowe.html
http://www.kostrzyn.um.gov.pl/przystane ... tock_d.jpg
Kto jedzie?
W tym roku bede konkretny. Biore na siebie tylko gacie, skarpety, stare glany, spodnie, koszulke, bluze, do kieszeni srajtaśme, pare skarpet na zmiane i gacie, 50 zeta w kieszeń i najwazniejsze! - kubeczek metalowy na łańcuszku żeby alkohol polewali ; )
http://www.pr.pkp.pl/rzecznik/20040720/ ... tkowe.html
http://www.kostrzyn.um.gov.pl/przystane ... tock_d.jpg
Kto jedzie?
W tym roku bede konkretny. Biore na siebie tylko gacie, skarpety, stare glany, spodnie, koszulke, bluze, do kieszeni srajtaśme, pare skarpet na zmiane i gacie, 50 zeta w kieszeń i najwazniejsze! - kubeczek metalowy na łańcuszku żeby alkohol polewali ; )
ja może troszke z innej beczki. Mam szcunek do ludzi którzy tam bywają ale to co się tam dzieje to już przesada.jeden sra na środku dwóch bije jakiegoś kolesia a ktoś inny leży we własnych zygach. Jak mówiłem na początku mam do wszystkich tych ludzi szacunek, bo sam słucham takiej nuty(T.LOVE,ARMIA,SWET NOISE) i wielu wielu innych. Ale ogólnie nie lubie OWSIAKA, owszem on robi dóżo dobrego z WOŚP-em. Ale zniechęciłem się do niego po tym jak zakazał zorganizowania PRZYSTANKU JEZUS czemu??? on sam się tego wypiera, ale większość wie jak jest. Ja nie mam nic do samego PRZYSTANKU ale do jego organizatora.
SORRKI ale musiałem to powiedzieć a tak to pozatym to
SEX DRAGS end ROCK & ROLL i bike oczywiście.
POZDRO
SORRKI ale musiałem to powiedzieć a tak to pozatym to
SEX DRAGS end ROCK & ROLL i bike oczywiście.
POZDRO
Zastanawiam się z czego czerpiecie swą wiedze na temat tego festiwalu, bo uważam że kto nie był tam osobiście nie ma prawa głosu. Widziałem ostatnio reportarz jakiejś katolickiej stacji czy czegoś tam na temat przystanku woodstock. Wszystkich przedstawili jako złodzieji/huliganów/kłamców i dziwki, a krisznowców, którzy co roku sprzedają tam po 3 zł/miska wegetariańskie żarcie pojechali za śmieszne stroje i 'inną' kulturę. To że co roku ginie ktoś na woodstocku to norma, jak się spotyka 200 tys osób to wypadki się zdarzają-jak w każdym dużym mieście. Burdel jest niemiłosierny, ale jak ktoś nie chce to nie jedzie. Człowiekowi który mówił że nie lubi Owsiaka za to iż zabronił organizowania przystanku Jezus się nie dziwię-słucha Armii a to zdecydowanie katolicka grupa muzyczna, zresztą sam ją lubię. Ale organizowanie przystanku Jezus tuż przy woodstocku jest zdecydowanie chybionym pomysłem ze względu na ich sprzeczny charakter, niech zrobią sobie tą imprezę 100 km dalej i robią konkurencję-ciekawe gdzie przyjedzie więcej osób. Może licza na rzesza nawróconych wiernych. W sumie tak na koniec chciałem powiedzieć że wszędzie są ****, a na woodstocku w porównaniu do innych imprez jest ich zdecydowanie mało.Mój kumpel był bezpośrednim świadkiem jak na juwenaliach w Łodzi policja ostrzelała grupę dresów z ostrej amunicji, zresztą im się nie dziwię, każdego rzucającego się dresa powinna spotykać kulka. Mieszkałem jakiś czas w łodzi i tam za to że inaczej się wygląda można naprawde łatwo dostać wpierdol. Pozdrówka z Białegostoku.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
co z tego że Armia nie jes katolicką grupą?? znam księdza który słucha METALLICA i jakoś żyje. A na przystanku JEZUS nie chodzi o nawrucenia ale o zabawe. nie zapominaj że ci ludzie też tam coś robili. Już mówiłem że nie mam nic do ludzi przyjeżdżających na PRZYSTANEK ale powiedz[po ***** rozwalają pociągi?? po ***** leją się po mordzie?? po *****?? ale w końcu mieszkamy w POLSCE iwszyscy demolujemy nasz piękny kraj. Jak chcecie to jedźcie...ja osobiście wole iść na ROCO TEKE albo na koncert. A i jeszcze jedno OWSIAK to dupa i jest to jeden z niewielu któremu bym nie podał ręki. A to co pokazują na katolickich stacjach na temat PRZYSTANKU to po części racje, ale nie do końca...
Łucja wrażliwa jesteś ;)
Nikt mnie nie przekona żebym tam nie jechał, po prostu nie ma takich argumentów. Nożem pod żebra można prędzej dostać stojąc nocą na przystanku. Na dyskoteki tez mam nie chodzić bo gdzies tam ktos kogos pchnął? Nigdy wam sie film nie urwał i nie zarzygaliście sobie spodni? Ho ho to jeszcze sporo przed wami. A widok faceta zmieniajacego skarpetki jest taki okropny? Boże co za panienki.
Lubie sie najebać za frajer (jak sie chodzi z kubkiem to ludzie sami leja i nawet trzeba odmawiać), wyszczać sie przez okno w pociągu, przespać sie na glebie pod chmurką, wytytłać sie w błocie, zarzygać kumplowi jedyne spodnie, wpierdolić sie na pogo pod scene gdzie wiem że jestem wsród takich samych pojebów jak ja. Bawie sie przy tym zajebiście. A woodstock to jedyna taka impreza w roku na której moge sobie na to wszystko anonimowo pozwolić i jest mi z tym dobrze. Kto to organizuje, kto prowadzi, czy obok jest Przystanek Jezus czy Szatan mnie wogóle nie interesuje. Jak proszą żeby pociagu nie demolować to nie demoluje.
A rozmawiać na temat czy ta impreza jest ok czy be można do usranej śmierci a i tak sie nie dogadamy.
Pozdro.
Nikt mnie nie przekona żebym tam nie jechał, po prostu nie ma takich argumentów. Nożem pod żebra można prędzej dostać stojąc nocą na przystanku. Na dyskoteki tez mam nie chodzić bo gdzies tam ktos kogos pchnął? Nigdy wam sie film nie urwał i nie zarzygaliście sobie spodni? Ho ho to jeszcze sporo przed wami. A widok faceta zmieniajacego skarpetki jest taki okropny? Boże co za panienki.
Lubie sie najebać za frajer (jak sie chodzi z kubkiem to ludzie sami leja i nawet trzeba odmawiać), wyszczać sie przez okno w pociągu, przespać sie na glebie pod chmurką, wytytłać sie w błocie, zarzygać kumplowi jedyne spodnie, wpierdolić sie na pogo pod scene gdzie wiem że jestem wsród takich samych pojebów jak ja. Bawie sie przy tym zajebiście. A woodstock to jedyna taka impreza w roku na której moge sobie na to wszystko anonimowo pozwolić i jest mi z tym dobrze. Kto to organizuje, kto prowadzi, czy obok jest Przystanek Jezus czy Szatan mnie wogóle nie interesuje. Jak proszą żeby pociagu nie demolować to nie demoluje.
A rozmawiać na temat czy ta impreza jest ok czy be można do usranej śmierci a i tak sie nie dogadamy.
Pozdro.
no w sumie tak, nie dogadamy się. Ale ja wcale nie namawiam żebyście nie jechali... ta impra jest zajebista, ale wnerwiaja mnie tacy kolesie co jadąc tam rozpierdalaja nsze i tak juz biedne PKP i czemu?? co im to daje?? to niech juz lepiej wyjdą na jakiejś stacji i najebią jakiemuś drechowi, przynajmniej zrobią coś pożytecznego. A OWSIAKA nie lubie dla tego że własnie zakazał zorganizować PRZYSTANEK JEZUS.
1.Armia jest katolicką grupą rockową,ale grali na przystanku Jezus w Łodzi tak że aż dziady z krzesełkami pouciekały. Dlatego grają w tym roku na woodstocku.
2. Jechałeś może tym pociągiem na Woodstock? 12 godzin bez kibla(tzn z kiblem, ale nie dało sięprzejść do niego) w 2-piętrowych wagonach, mogli podstawić ich więcej. Kto był to widział. Przy jeździe do Żar nie przechodziły nawet kanary. A rozpierdoliliśmy szyby bo się nie otwierały, w nocy nie było czym oddychać. Prawda , pociągi były tanie, ale mogli podstawić parę wagonów więcej.
3. I macie rację żeby wypierdolić ich na jasną górę. Chyba że rozłożą się z żarciem za 3 zł jak krisznowcy. Cały ich zysk polegał na tym, że przy każdych wiadomościach o nich wspominali. A kumpel widział najebanych dresiaży na tym przystanku jezus. Pewnie żeby narobić tłumów(których i tak nie było) wozili ich za darmo i dawali po flaszce w kielnię.
2. Jechałeś może tym pociągiem na Woodstock? 12 godzin bez kibla(tzn z kiblem, ale nie dało sięprzejść do niego) w 2-piętrowych wagonach, mogli podstawić ich więcej. Kto był to widział. Przy jeździe do Żar nie przechodziły nawet kanary. A rozpierdoliliśmy szyby bo się nie otwierały, w nocy nie było czym oddychać. Prawda , pociągi były tanie, ale mogli podstawić parę wagonów więcej.
3. I macie rację żeby wypierdolić ich na jasną górę. Chyba że rozłożą się z żarciem za 3 zł jak krisznowcy. Cały ich zysk polegał na tym, że przy każdych wiadomościach o nich wspominali. A kumpel widział najebanych dresiaży na tym przystanku jezus. Pewnie żeby narobić tłumów(których i tak nie było) wozili ich za darmo i dawali po flaszce w kielnię.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
naprawde - niedoinformowani ludzie wypowiadają sie najczęsciej!! ofiary propagandy!
PKP podstawia najgorsze pociągi, strat nie ponoszą bo za straty odpowiada Owsiak - płaci za to. z tą demolką to bez przesady, leci tylko to co jest konieczne, te okna co sie nie otwierają wywalamy. świetlówki wqrwiają, więc ściągamy. i zdecydowanie tego nie można porównać do wandalizmu.
PKP podstawia najgorsze pociągi, strat nie ponoszą bo za straty odpowiada Owsiak - płaci za to. z tą demolką to bez przesady, leci tylko to co jest konieczne, te okna co sie nie otwierają wywalamy. świetlówki wqrwiają, więc ściągamy. i zdecydowanie tego nie można porównać do wandalizmu.
Jakby ktoś mnie szukał to będe nad namiotem miał flage 210x70 na dwóch żerdziach czarną z białym napisem www.ulicznik.net
Od poniedziałku już bede. See ya :D
Od poniedziałku już bede. See ya :D
Kurde moja dziewczyna jedzie na przystanek i cholernie sie o nia martwie, co prawda jedzie tam z bratem ale mimo wszystko.... ja w tym czasie pracuje wiec nie moge sie z nia wybrac :( Nigdy na Przystanku nie bylem wiec nie moge sie wypowiedziec co do wygladu imprezy "od wewnatrz" ale mimo wszystko mam w glowie WIEEELKIE obawy o nia.... ale przeciez nie zabronie....tymbardziej ze jedzie tam jako pomoc techniczna. Ale strach mimo wszystko jest!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947