Ja nie mam dziewczyn i nie mam powodzenia u dziewczyn:P Ale czasem chciało by sie przytulić do ukochanej osoby. Ja bym też nie miał zabardzo czasu na dziewczyne... Powód: ROWER. Trudno na poważne związki mam jeszcze wiele czasu. Wkońcu mam dopiero 15 lat:D
Heh... Nigdy takiego problemu nie miałem, jak sie jej nie podobało że jeździłem to papa,w dupie miałęm, ostatnio mam szczęście,że trafiam na normalne,i mam na wszystko czas...
Z dziewczyną trzeba czasami krótko,a jak wejdzie ci na głowe,to tragedia...
ja jak chce sie do kogoś przytulić to schodze do piwnicy, zapalam światło i przytulam sie do bika :D a tak na serio to świętą prawdę napisał Kutfa nic dodać, nic ująć
btw ja dziewczyny nie mam, MadCow single górą <lol> :D
Kutfaświęte słowaspazo9128widać dziewczyna była ograniczona ponieważ niektóre laski chcą mieć chłopaka na każde zawołanie a czasami sie tak nie da i wtedy wielce obrażone jak masz inne plany niż ona a ja kiedyś miałem dziewczyne to sie obrażała że mnie nie było i takie tam ale zerwałem z nią i jest elo ;)
Skoro nie odczuwasz potrzeby przytulenia sie do kogos to po co ci w ogole dziewczyna:p?
Jesli nie zalujesz to po co sie nad tym zastanawiasz? A jak zmienisz kiedys zdanie to poszukaj kogos, kto cie pokoch takim, jakim jestes i nie bedzie narzekal na rower. ...
Gdyby ktos na kazda moja prosbe o spotkanie odpowiadal "eeee... ide na rower" to nie tracilabym dla niego czasu:p. Tzn. nie... ja bym poszla z nim na rower:p... A kiedys sam zrozumiesz (jak sie zakochasz), ze jednak nie tylko rower sie liczy;) i niejednokrotnie poswiecisz jazde dla dziewczyny :p
Byl na forum podobny temat "rower a dziewzcyna" cy cos w tym stylu - poczytaj sobie
1 na 100 par z okresu dojzewania przetrwa , i potem slub , dzieci. Reszta to zabawa !!!!! rower tez jest zabawą :-))))))))))) ja tam mam czas na wszystko :-))))))))))