Smieszne gleby :D !!

Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

....uderzylem w latarnie i zlamalem palca =/
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

jak jeszcze nie mialem napinacza zalozonego to dosc czesto spadal mi lanuch, pech chcial ze akurat przejezdzalem obok zatloczonego przystanku autobusowego jak spadl, nic by sie nie stalo gdybym akurat w tym momencie nie chcial dokrecic, jak jebnalem przez kiere to myslalem ze ludzie na przystanku umra ze smiechu...:D
dodam tylko ze to byla prosta, rowniutka droga...
Alamo
Kontakt:

Post autor: Alamo »

poszly wam kiedys dwa hamulce na raz.
wiec to bylo tak. pewnego pienkego dnia pojechalismy z kolega na rower pojezdzic (jak co dzien), ale ze to byly nasze pierwsze rowery to cos tam zawsze w nich nam nie pasowalo i akurat mnie w tym dniu nie pasowal tylny hamulec, bo nie blokowal kola, wiec ze mialem narzedzia ze soba to sie zatrzymalismy i zaczalem go poprawiac, a ze bylem w tedy jeszce zielony w te klocki to mi nic nie wychodzilo, a na dodatek nie moglem ich skrecic z powrotem, i w tym momencie powiedzialem sobie
- pie...le mam jeszcze przedni jedziemy do domu
no i tak wracalismy, oczywiscie scigajac sie.
Tak jechalismy jechalismy, ja pierwszy kolega drugi, az dojechalismy do przejazdu kolejowego gdzie trzeba bylo przejechac pod mostem, ale nie byla to droga prosta tylko trzeba bylo skrecic torche zeby podjechac pod niego, a prosto byla sciana, no i tak jedziemy i wkoncu naszla mnie mysl:) zeby zaczac hamowac bo do mostu jeszce ze 100 metrow (kolega wciaz za mna), naciskam tylny... aha tylnego nie mam. juz 50 metrow bo jechalismy dosc szybko (z gorki bylo caly czas). no i naciskam przedni,a przedni jak na zlosc srup dup puk pierdut i przedniego tez nie ma i w tej chwili zrenice mi sie poszerzyly, poczulem zimny pot na karku, zobaczyle swoje cale krutkie zycie przed oczami i po 1 sekundzie znalazme sie razem z rowerem na scianie, niestety nie moge wam upadku opisac bo go nie widzialem, ale po chwili wstaje patrze na kolege- grzeje- patrze na rower i terz grzeje. rower mial przednie kolo w przednim trojkacie, tak sie widelki wygiely a ja tylko zdarta skure na palcach bo trzymalem sie kiery przy uderzeniu. potem jeszcze bylo pare upadkow ale nie zbyt ciekawych. tego nigdy nie zapomne, jeszcze dobrze pamietam ze na liczmniku mialem 35km/h
blebleblebleee..
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

nie wiem czy smieszna ale też gleba... jade sobie i chciałem stanąć na przednim kole, oczywiście się za bardzo pochyliłem na przód i poleciałem na pysk.. ale fajne jest to ze po chwili lezenia tak spadła mi na głowe rama :| ale miałem kask i było ok
'
www.pinkbike.com/photo/1927184
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Co wy wiecie o idiotycznych glebach. Od tego to ja jestem ekspertem :) W Szczyrku kiedys jade jade i postanowilem odpoczac :) Chwilka przerwy, wsiadam na rower, ruszam, nagle nie wiem co sie dzieje i lece przez kiere... Naprawde nie mam pojecia do tej pory co sie wtedy stalo a bylo to prawie rok temu juz i to na chyba jedynym plaskim, rownym odcinku na calej trasie :)...
Druga gleba w szczyrku to kamienie. Tez zabardzo nie wiem co sie to dialo, ale kolesie ktorzy byly z tylu mowili ze wygladalo to tak, ze bylo widac najpierw mnie, pozniej moj rower (z nogami clay czas na pedalach, nie zdnaych SPD :P) no i pozniej mnie jak sie spod roweru wydostaje :P
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hehe mamy film jak taki mlotek (vide koshmar) jedzie jedzie i... przestaje jechac :D nagle bedac po drzewa (patrzac ze strony kamerzysty) prawej stronie odbija dalej w prawo... i nagel znajduje sie 2 metry na lewo znika za kolejnym drzewem :P nie wiem jak on to zrobil to trza na filmie obaczyc jak wroce do domu to zapodam bo fajniie wyglada :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
KARL
Kontakt:

Post autor: KARL »

hehe j apozyczylem p[edaly spd od kumpla zalozylem i poszedlem jezdzic jeszcze nei przyzwyczajony do wypinania jade jade patrze czerwone swiatlo zatrzymuje sie oho i bahh leze na boku hehe
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
Dual
Kontakt:

Post autor: Dual »

Hehe niektore naprawde zajebiste gleby i smieszne , ale to z ta sciana to zabrdzo nie fakt niechcialbym przezyc niektorych z nich :D , Cszyvy jezli mozesz przeslij mi to przez GG ale jakos , jestem ciekawy . Pozdro !!
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

ja tej wiosny zachaczylem nogawka od krotkich spodni o mocowania od linek w ballisticu i "stracilem panowanie nad maszyna" naszescie na dojazdowce :P, pozniej to samo, ale o korki do delty, jednak opanowalem maszyne :P
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
petrus
Kontakt:

Post autor: petrus »

Jakiś czas temu jechaliśmy sobie z kumplem deptakiem pełnym ludzi i jedliśmy paluszki ;) W pewnym momencie zahaczyliśmy się kierami i wylądowaliśmy na chodniku :/ nic nam się nie stało ale obciach był niezły
Petrus
emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

ja kiedys skakalem ze skarpy u nas za garazami miala ona z jakies 2 metry i zapomnialem sie wybic:P a ze jechalem z predkoscia 2kmh to spadlem na twarz, o mostk obilem sobie jaja i zlamalem rece :P bylo fajnie aha i jeszcze kome sobie roz****lem
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
Dual
Kontakt:

Post autor: Dual »

HAHAHA z tymi paluszkamiu bylo dobre , a mi w czoraj zajebali fona :P
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
Baal
Kontakt:

Post autor: Baal »

ja całkiem niedawno lece sobie na hopce... i ląduje na dzieńcioła. juz myslałem ze będzie faceplant piekny, spanikowałem i wychyliłem sie maxymalnie do tylu jednoczesnie przesuwając bika do przodu. ostatecznie wylądowałem na dupie:) wszyscy mieli z tego niezły polew, łącznie ze mna tazajacym sie po ziemi. do teraz nie wiem jak to zrobiłem:D
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

a ja ostatnio tez miałem przygode z przystankiem jade sobie z a kolesiem a on hamuje a ja akurat podziwiałem ładną panią i bum... naszczęście nikt nie ucierpiał a ładna pani pomogła mi wstać he he takie gleby ja rozumiem
GRIFI
Kontakt:

Post autor: GRIFI »

quake >> tez tak zrobiłem kilka razy.. ludzie to na mnie pa3yli...

kiedyś jechałem aqrat w niedziele koło placu (niskie łąki), jak wiadomo wszyscy na plac idą pełno ludzi.. chciałem przyśpieszyć... zachaczyłem nogawką od krótkich spodni o manete, sama siła nogawki zachaczonej o manet w 0.00001s ściągneła mnie na ziemie... nie wiedziałem ze przy 5 km/h mozna tak mocno wyrznąc...a w około 100 ludzia ;/
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=209048
BblaSt
Kontakt:

Post autor: BblaSt »

To ja ostatnio taki super niesamowicie podjarany fajnym zaliczeniem dropu wracam sobie do domu i na skrzyzowaniu mialem skrecic w prawo. Bylo czerwone swiatlo, tak sobie stoje i stoje, zrobilo sie zolte, zaczynam pedalowac, skrecam kiere w prawo i...

... Spierdoliłem sie na ziemie.
Nie wiem jak, po prostu chyba nie umiem skrecac.
... Black Worship From Chaos ...
heloo
Kontakt:

Post autor: heloo »

ja też coś dodam, co prawda to nie była gleba ale też ciekawe.

kolega podjechał pod szkolę swym bikiem .porzyczyłem se od niego a że przed szkołą mamy takie fajne wgłębienia w ziemi to można było se fajnie poskakać.
więc skorzystałem.napędzam się i już miałem wyskoczyć gdy nogawka rozdarła mi się o korbe <bo kolega nie miał ochronki>
podniosłem nogę i wtedy przypomniałem se że przedemną wyskok.
wybiłem tylko tylnie koło i zrobiłem one foot nose manual<szkoda tylko że nieświadomie:P>
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
heloo
Kontakt:

Post autor: heloo »

a teraz gleba.

to taka gleba z premedytacją.
mielismy jedno wolne koło bo jeden gościu wymieniał się z innym na oponki.
więc wpadliśmy na pomysłżeby zrobić fajny film.
a mianowicie: jedzie wujek narowerze i robi taką fajną glebę, a kamera leci dalej i się nagle zatrzymuje.
i tak nagle po 5 sekundach leci takie samo koło i turla się do samego końca toru. wyglada to naprawdę zajebiście smiesznie.

T.t.o.F.W. rulz. <peace>
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Ja raz se jade patrze a tu czerwone swiatło i jalis latexiarz jedzie...
zatrzymuje sie...i jeb na ziemie i nie morze sie wypiąc z spd!
juz zielone a on lezy:D wszyscy trombio:D a on za **** nie moze juz chce mu podjechac i pomóc a tu jakas baba go za kiere wciągneła na chodnik

czujecie koles lezy a baba go ciągnie na chodnik...normalnie omało sie w portki nie zlałem:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
ODPOWIEDZ