jj.okocza i buba tamka to moze nie ale przy ul.Książęcej jest teren w dół na dole są dropy i po drodze od Placu Trzech Krzyży pewno jakieś schody by się znalazło i miejsca sporo na przeszkody itp...
KARL - a mianowicie ? tzn powiedziałeś że znasz miejscówke ale nie podałeś namiarów :P
Cszyvy zeby jakis sklep zasponsorowal cos to musi byc oficjalne, a nieofucjalne (underground) jest bardziej hardcore ;] nie scigasz sie tylko z przeciwnikami po wyznaczonej trasie ale rowniej masz przeszkody w stylu ludzie i samochody ;)
kozacko by to wygladalo taka duza ekipa scigajaca sie po miescie, potem na jakies zjazdy i miejscowki ;-)
hartcur to bedzie jak sie policaje przyjebiom ^^ :0
w sumie fajne party by bylo ... ale poczekajcie z tym bo ja od 22.07 do 5.08 wyjezdzam :D yhm no to trza wyznaczyc traske, zebrac luda i smigamy. pytanie kto wezmie sie za organizacje ;) zeby nie wyszla z tego jedna wielka rozrooba.
hmma a co do legal zawodow to moze jednak zrobic takie? wydzielona czescmiasta, pivo dla kazdego (jakis browar scignac zeby sie reklamowal ;) ) sklep jakis niedaleki czy cus. i wszyscy byli by hepi.
moze teraz zrobic liste kto by sie pisal na takie cus? ja jestem na tak ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja i kilka osob moge zorganizowac wytyczyc traske znam bardzo fajna w wawie mozemy wszystko wymyslic i opracowac ale trzeba mi jakis konkretnych osob a nie kogos kto bedzie sie opierdalal
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917