Wzorki narysuj corelem, wytnij ploterem naklej odmaluj i masz zrobione. Masz tu przyklad: http://img133.imageshack.us/my.php?imag ... ajkio5.jpg - wczoraj ze 2 godzinki posiedzialem i narysowalem. Niedorobiony z deka ale jest to wszystko z wektorow - wystarczyloby teraz do firmy reklamowej (takiej co szyldy tlucze) zaniesc na dyskietce, wyciac ploterem i mozna w realu tak pomalowany bajk sobie miec (jak ktos ma czas z tym sie tyle pierdzielic oczywiscie).
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
nie piernicz się z matowieniem i innym papraniem się. oddaj ramę do lakierni proszkowej. za 30 zł masz piaskowanie w cenie oraz malowanie na dowolny kolor z palety RAL. Paleta ta zawiera również kolory metalizowane. Powłoka taka (proszkowa) może mieć różne faktury (małe, średnie i grube ziarno) oraz różny połysk (mat, półmat i wysoki połysk). Bardzo trudno obić taką farbę, nie odbarwia się również. Same plusy. Pomalowałem tak DC Coockera. Czarny gładki mat. Miodek.
mam pytanie przy okazji :) - mam felgi DT - troche porysane na maxa i myslalem ,zeby je maznac na zielony kolor - taki ciemny :P lub na bialo - i pytanie - czy ten patent co wspomnial habibek bedzie dobry ? :) Czy trzeba na cos uwazac ?