Rzucila mnie dziewczyna rzez rower...

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

ale ja nie mowie ze to zle,czy ze jestes pedalem.bylem tam tylko dwa razy i w sumie zle nie bylo...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

Spoko :) Tylko sporo osób ma dość stereotypową opinię nt. tego lokalu, która (wbrew pozorom) jest dość mylna :)
http://cosmos.pinkbike.com/
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Cosmospiotrexludzie tu cierpią, bo kobiety ich olewają przez rower a wy robicie offtopa o Kitschu...
hehe, tez tam bywam i tez sie tego nie wstydze - bo panienki (kobiety, płeć piękna, samiczki) tam sa niekiedy Priti Najs:)

a co do kobitek, moja sama zauważyła, że od kiedy z nią jestem opuściłem sie w jezdzie (i w nauce:D) - rozleniwlia mnie:P wszystko bylo by dobrze, gdyby dala sie namowic chciaz na przejazdzke 'bulwarem wislanym' na rowerku...a ta NIE BO ROWER ZACIEZKI (jakas damka z supermarketu:P)... ale co tu zrobić, kobiet sie nie kocha za to co robią (bo czesto to przechdozi ludkzie pojecie) tylko za to jakie są (urokliwe):P Ja chyba swojej na rower nie posadze, za to Ona chce mnie posadzić na rolki - też sie ebde buntowal i mowie 'ze sa zaciezkie i wole rower':)
www.feel-free.pl
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

lol, chyba to twoj pierwszy raz
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

spazo9128 Sądze ze jestes zdrowo pierdolnięty .. , dlaczego ?
hmm nigdy bym niezamienił kogos z kim moge pogadac na jakies aluminiowe gówno ..

A jak masz dylematy dziewczyna-rower to znak ze masz niewiecej jak 13 lat .....

Ja niemam roweru przez rok .. i jakos mnie do niego nieciągnie
są lepsze rzeczy do roboty niz jezdzenie i zbieranie na częsci

moje zdanie .. , jak cos komus niepasi .. to wypierdalac .. ;]
F*CK MTB ..
PlanetX
Kontakt:

Post autor: PlanetX »

Hahahahahahahahahahaha, ziomuś, ogarnij się! Zmiazdzyla mnie twoja opowieść hahahahahahha. A tak na serio to kiła i syfilis, przegięcie masz pod czaszką. No, ale jak to mówią - "Najlepsza baba to własna graba" - Powodzenia i nie zachlap klawiatury :P
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ale sie ubawiłem. To forum schodzi na psy...

I pamiętajcie dzieci, nosic kask bo potem sami widzicie co sie dzieje...

EDIT:

Teraz przeczytalem co Paul napisal, jak ma post cos wnosic i miec sens jak temat jest go pozbawiony ?
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

temat jak temat ale jak ktoś w odpowiedzi pisze

"to ch. jej w d." to wybacz...

I nie forum schodzi na psy ale ludzie :)
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

lyra pisze: czy wy naprawde myslicie, ze dziewczyna jest z wami, bo chce sie najesc i poogladac filmy...?
tak:P
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

Lyra pisze: czy wy naprawde myslicie, ze dziewczyna jest z wami, bo chce sie najesc i poogladac filmy...?
Moim zdaniem :) to niektorym by sie przydalo taak owe najdedzenie bo jak widze szkieletory, to szlag mnie trafia :/
Dziewczyna powinna miec kobiece ksztalty :P a nie wygladac jak klepsydra...
Obrazek
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

ja tam ide na rower <ziewa> mnie juz gówno obchodzą te cale związki a przytulic sie mozesz do poduszki hahhaha
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

3,143k4r2 Swięte słowa. Powiem wam ze ja mam 15 lat i teraz sie spotykam z taka jedna dziewczyna no i od razu na "pierwszysm spotkaniu" jej powiedzialem ze ja kocham jazde na rowerze i chcialbym zeby to zaakceptowala to powiedziala ze ok tylko zebym uwazal na siebie ;P No wiec wszystko jest ok. Co do tego czy lepsze sie przytulanie czy kupowanie jakis czesci to 100razy bym sie wolal poprzytulac a tak nawiasem mowiac to nie zawsze trzeba isc z dziewczyna na jakas kolacje czy lody czy do kina-mozna np. wybrac sie na spaer wieczorem przy swietle ksiezyca i nie musisz wydawac pieniedzy skoro dla was to taki problem bo ja nym wolal isc z dziewczyna do kina niz kupowac czesci.3,143k4r2co do tych pieniedzy ze wtedy kiedy sie zarabia ro sie calkiem inaczej an to patrzy to przyznaje ci 101% racje ja co prawda nie zarabiam ale jestem tego swiadomy :)
http://www.team.hadronsport.com/
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

wg. mnie i tak związki ;) w wieku 15 lat to takie hmm sztuczne , narazie sie nie spotkalem z takim prawdziwym... lepiej poczeakac te pare lat i dopiero zaczac :)
Obrazek
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

lyra pisze:"
czy wy naprawde myslicie, ze dziewczyna jest z wami, bo chce sie najesc i poogladac filmy...?
No wiesz, schemat randki => KKK Kino, Kolacja, A potem wiesz... :D
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

Fujibiker pisze:lepsze sie przytulanie czy kupowanie jakis czesci to 100razy bym sie wolal poprzytulac a tak nawiasem mowiac to nie zawsze trzeba isc z dziewczyna na jakas kolacje czy lody czy do kina-mozna np. wybrac sie na spaer
bo was poprostu nie stać na części macie max 17lat i skąd kase weźmiesz o starych przestań nawet nie startuj bo cie wyśmieja po co ci to kup sobie gitare basową bo lepiej na tem wyjdziesz a przytulanie sie do dziewczyny macie za darmo ja wiem ze to jest elo i wogóle ale czasami nawet żeby do kina z sympatią pujść to trzeba mieć te 50 dych na wejście i takie tam pierdoły a wy na części nie jesteście wstanie wydać tych 50 dych to o czym my tu mówimy:)
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

3,143k4r2 chyba nic wiecej dodawac do tego nie trzeba
miisiiek
Kontakt:

Post autor: miisiiek »

proponuje zrobić nowy dział "złamane serca" każdy sie tam wypłacze <LOL>
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

Tassadar pisze:
lyra pisze:"
czy wy naprawde myslicie, ze dziewczyna jest z wami, bo chce sie najesc i poogladac filmy...?
No wiesz, schemat randki => KKK Kino, Kolacja, A potem wiesz... :D

to fajnie masz w domu...
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Kino, Kolacja, Komputer? hehe
ODPOWIEDZ