BEZ KITU RATUJCIE NAS!!
-
- Kontakt:
no no a to wkrza w kazdym miescie nawet jak jedziesz normalnie a niema sciezki rowerowej to jak po chodniku gonisz to sapia pieszy a jak po ulicy to chca cie rozjechac napaleni kierowcy samochodow czy czego tam jeszcze mialem taki motyw to tak dotam taka ciekawostka ze koles mnie gonil samochodem [ skoda oktavia kombi ]i ja spierdzielalem bo chcial mnie rozjechac wskoczylem na chodnik to ten przy 50km\h wjechal na mase zajezdzajac mi droge na kraweznik 30cm rozwalil sobie caly samochod tacy idioci smigaja a ja i tak mu ucieklem ^^ [ powiedzmy ]
-
- Kontakt:
co do tych wałów gdzie budujecie hopki, to władzom sie nie dziwie, że chcą was udupić... mnie już tak raz dorwali na słynnym krakowskim korzeniu pod wawelem. W wielkanoc jakas konfidentka zadzwoniła do strazy miejsckiej, ze rowerzysci skaczą na tym korzeniu i straszą turystów. przyjechala straz miejska, a my jak gdyby nigdy nic (ja i qzyn) siedzielismy na murku. odrazu do nas podbili i zaczeli wyglaszac mowe "blablabla wał wzmacniajacy zabytek klasy zero blablabla". Powiedzieli ze mamy szczescie ze nas nie widzieli jak na tym skaczemy i nie maja nam jak tego udowodnic bo sprawa trafila by do sądu jako dewastacja/niszczenie wału wzmacniajacego zabytek klasy zero - i posypały by sie dużeee sankcje...:|
skonczylo sie na upomnieniu (wielkanoc:P). Najbardziej mnie wkurzylo jak powiedzieli ze straszymy turystow, ze nie chcą chodzic w tej okolicy - aprawda jest taka ze turysci tylko czekali az bedziemy skakac, dla nich to jeszcze wieksza adrenalinka niz dla nas jak zobaczą jak jakis wariat skacze z korzenia (mimo, ze nie jest to trudny 'dropik')...
reasumując;
mam wrażenie, ze niewiadomo jakich sił byscie użyli do uzyskania zgody na budowe czegos na wałach, jezeli faktycznie są zabytkiem to dużo nie zdziałacie;] i lepiej szukac innego miejsca (mimo, ze mowicie, ze u was to mało realne bo macie 'płasko' wszedzie'!
Duchem jestem z wami, ale musicie wymyslec cos sensownego, a waly odstawic w niepamiec:}
skonczylo sie na upomnieniu (wielkanoc:P). Najbardziej mnie wkurzylo jak powiedzieli ze straszymy turystow, ze nie chcą chodzic w tej okolicy - aprawda jest taka ze turysci tylko czekali az bedziemy skakac, dla nich to jeszcze wieksza adrenalinka niz dla nas jak zobaczą jak jakis wariat skacze z korzenia (mimo, ze nie jest to trudny 'dropik')...
reasumując;
mam wrażenie, ze niewiadomo jakich sił byscie użyli do uzyskania zgody na budowe czegos na wałach, jezeli faktycznie są zabytkiem to dużo nie zdziałacie;] i lepiej szukac innego miejsca (mimo, ze mowicie, ze u was to mało realne bo macie 'płasko' wszedzie'!
Duchem jestem z wami, ale musicie wymyslec cos sensownego, a waly odstawic w niepamiec:}
www.feel-free.pl
ROZMAWIAĆ !!!Szakal Boss pisze:no to co my bikerzy mozemy zrobic jak nas wszedzie "wyganiaja" nigdzie nie mozna jezdzic skandal!!!!!!
Ale sensownie i z jakimś pomysłem. Odnoszę wrażenie , że co niektórzy myślą że świat należy wyłącznie do nich i wkur...aja sie na jakąkolwiek krytykę. Nie wszystko od razu podane jest na tależu. Trzeba włożyć troszke pracy ( i nie mówie tu o fizycznej) w zapewnienie sobie dobrej atmosfery w mieście. Chodzi mi o klimat do jazdy , rozmowy z ludźmi , władzami. Może to potrwać ( w Toruniu 8 lat łaziliśmy zanim dostaliśmy pozwolenie na tor ) , ale do czasu oficjalnego pozwolenia , nie można wyrabiać sobie złych stosunków z władzami i ludźmi postronnymi. Po tych komentach na stronce Waszej gazety , nie zdziwie sie jak kompletnie was oleją.
Co do wałów , to jeśli chcą je zniszczyc , to i tak miejscówka by długo nie postała.......
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Troszke zle sie stalo, ze pojawily sie koemntarze (na stronie "Slwoa") w stylu "jebac was"... Powoduje to, ze "tamci" odbiroa nas jako bande tlumokow, ktora nie jestesmy... No ale trudno tam :P
Faktem jest, ze w rok temu, nasz "zabytek", mial byc przerobiony na jakies tam kawiarnie itd... Jednakze pomysl upadl i pare gorek w parku uroslo do rangi Zamku Wawleskiego...
Faktem jest, ze w rok temu, nasz "zabytek", mial byc przerobiony na jakies tam kawiarnie itd... Jednakze pomysl upadl i pare gorek w parku uroslo do rangi Zamku Wawleskiego...
asd
Sory że znowu ja , ale jakto " dlaczego" ??? a kto ma za NAS bikerów to zrobić? trzeba sprawy wziąc w swoje ręce , bo nikt z gotowym pomysłem nie przyjdzie.Szakal Boss pisze:no niestety musimy wsadzic w to sporo wysilku ale jedno pytanie dlaczego my "bikerzy"
A co do tematu , to komenty nie pomogą.tylko wasza upierdliwośc w stosunku do władz da efekt.chodźcie w kółko, jak wywalą was drzwiami to wracajcie oknem... ;)
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
-
- Kontakt: