BEZ KITU RATUJCIE NAS!!
Problem w tym, ze co wolno wladzy, tego nie wolno obywatelowi. Oni moga sobie te waly rozwalic, zgodnie z jakas tam mniej lub bardziej sensowna uchwala Rady Miejskiej, ale juz szary czlowieczek nie moze wziac ni grama z tej ziemi, jakby RM byla Aborygenami, a waly Ayers Rock. Takie zycie, szukajcie innych miejsc, nic wiecej nie da sie z tym zrobic.
Kwestie kopania w "zabytkach" melioracyjnych pozostawiam bez komentarza. W ogole walow sie nie rusza, chociaz jak sie domyslam, tam obok nic juz nie plynie.
Kwestie kopania w "zabytkach" melioracyjnych pozostawiam bez komentarza. W ogole walow sie nie rusza, chociaz jak sie domyslam, tam obok nic juz nie plynie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie no pierwsze co ja pomyslalem to o kurwa...
Koles drugiego kolesia nozem w bialy dzien zarznie i oni jeszcze mu gebusie zaslonia i nazwisko zapikaja, ale jak sobie chlopaki lopatka w jakims ******* zabytkowym wale (SIC! ) pokopali to wielki cyrk! Przestepcy... od razu dozywocie!
Ja pierdole co za kraj
Koles drugiego kolesia nozem w bialy dzien zarznie i oni jeszcze mu gebusie zaslonia i nazwisko zapikaja, ale jak sobie chlopaki lopatka w jakims ******* zabytkowym wale (SIC! ) pokopali to wielki cyrk! Przestepcy... od razu dozywocie!
Ja pierdole co za kraj
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
no nienajlepszy pomysł rozkopywac zabytek... Ja wam radze napisac petycje o skatepark czy o wolny teren i zebrac "pare" podpisow ja tak z kolega zrobiłem zebrałem ok 300 podpisow napisalismy petycje zanieslismy to do gminy potem było spotkanie (wstep był wolny:D)gdzie to omawialismy z wojtem nawet derektorki szkoł raszynskich przyszły:D no i gmina obiecała ze wraszynie powstanie skatepark dała nam przykładowe miejsca gdzie to moze powstac a my sami mozemy to zagospodarowac a gmina płaci za przeszkody:]
Witam!!!
Mysle ze musicie znalezc miejsce w ktorym legalnie mozna wybudowac hopki i przedstawic taka propozycje radzie miasta. Jest to chyba jedyna opcja aby miec hopki ktorych wam nikt nie rozwalii bedziecie sie nimi mogli cieszyc przez dlugi czas. Jesli macie miejsce w ktorym moze powstac tor4x lub dirtpark, musicie narysowac jakis projekt i przedstawic go miastu. Mysle ze to dobre rozwiazanie.
http://crbt.ovh.org/viewpage.php?page_id=7 tutaj macie rysunek naszego toru i ops hopek.
Przemyslcie wszystko, wydaje mi sie ze sprobowac nie zaszkodzi.
Pozdrawiam!!!
Mysle ze musicie znalezc miejsce w ktorym legalnie mozna wybudowac hopki i przedstawic taka propozycje radzie miasta. Jest to chyba jedyna opcja aby miec hopki ktorych wam nikt nie rozwalii bedziecie sie nimi mogli cieszyc przez dlugi czas. Jesli macie miejsce w ktorym moze powstac tor4x lub dirtpark, musicie narysowac jakis projekt i przedstawic go miastu. Mysle ze to dobre rozwiazanie.
http://crbt.ovh.org/viewpage.php?page_id=7 tutaj macie rysunek naszego toru i ops hopek.
Przemyslcie wszystko, wydaje mi sie ze sprobowac nie zaszkodzi.
Pozdrawiam!!!
www.chr.rybnik.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: